19 / 04 / 2024

Semt Bahçekent daire fiyatları

Semt Bahçekent daire fiyatları

Toplam 669 konut ve 26 dükkandan meydana gelen Semt Bahçekent projesi Sur Yapı imzası taşıyor. Semt Bahçekent Evleri fiyat listesi 195 bin TL'den başlıyor.

Sur Yapı Semt Bahçekent satışta! 195 bin TL'ye daire!

sur Yapı tarafından Bahçekent'te hayata geçirilen Semt Bahçekent projesi satışa çıktı. Projedeki dairelerin fiyatları lansmana özel 195 bin TL'den başlıyor.

Semt Bahçekent daire fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçekent'te 669 konut ve 26 dükkan olarak inşa edilen Semt Bahçekent projesinde satışlar başladı. İşte, Semt Bahçekent daire fiyatları..

Semt Bahçekent 2'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Semt Bahçekent Kısmi Geçici Kabul hakkında açıklama yaptı. İşte Emlak Konut GYO'nun Semt Bahçekent 2 projesine ilişkin yaptığı açıklamalar...

Semt Bahçekent'in değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Semt Bahçekent 1. Etap'ın 2021 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Semt Bahçekent projesinin 1. Etap 1 ve 2. Kısımın değeri ne kadar oldu?

Semt Bahçekent'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaat İşi'nde (Semt Bahçekent), 707/1 Ada/Parsel (D Blok Hariç), 704/5 Ada/Parsel ile parsellerin Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ve Ada Dışı İmar Yolu ile Bu Yollara Ait Altyapıların kısmı geçici kabulü yapıldı.

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent projesindeki ticari üniteleri satıyor!

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent projesinde yer alan 14 ticari üniteyi satışa çıkardı. Semt Bahçekent projesinde yer alan 14 ticari ünitenin satışa e-ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

Semt Bahçekent'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Semt Bahçekent projesinin geçici kabulü yapıldı. Kısmi geçici kabul tutanağı bugün onaylandı. 

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için kuralar çekildi!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Bahçekent ve Avrupark projelerindeki son 26 daire için 26 hak sahibi dün kura ile belirlendi. Kura listesi haberimizde yer alıyor...

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için kura çekimi bugün!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Bahçekent ve Avrupark projelerindeki son 26 daire için 26 hak sahibi bugün çekilecek kura ile belirlenecek. 

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için başvurular bugün sona eriyor!

Emlak Konut GYO, Tual Bahçekent ve Avrupark projelerindeki son 26 daire için kura çekecek. Kura başvuruları bugün sona eriyor. 

Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için 26 şanslı kişi kurayla belirleniyor!

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent ve Avrupark'ta son 26 daire için 26 hak sahibini kura ile belirleyecek. Kuraya katılım için son tarih 14 Ocak...

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım projesine başlıyor. Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım'ın yer teslimi yapıldı.

Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Semt Bahçekent projesinin 6. Etap 2. Kısım ihalesinin kazananı belli oldu. Pekerler İnşaat ve Emlak Konut GYO arasında imzalar atıldı.

Semt Bahçekent 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaatı İşi kapsamında "Semt Bahçekent 1-1" Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Semt Bahçekent 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Semt Bahçekent 1-2) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Semt Bahçekent daire fiyatları Haberi

Semt Bahçekent daire fiyatları


Semt Bahçekent projesi Sur Yapı tarafından 669 konut ve 26 dükkan şeklinde inşa ediliyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen Semt Bahçekent projesinde daire genişlikleri 67 metrekare ile 222 metrekare arasında değişiyor.


Semt Bahçekent Evleri fiyat listesi!


Semt Bahçekent projesinde daireler 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 5 peşinatla ödeme imkanı sunulan Semt Bahçekent Evleri'nde dairelerin metrekare birim fiyatı  2 bin 950 TL'den başlıyor. 



İstanbul Bahçekent'te Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Semt Bahçekent projesinde sosyal alanlar arasında  yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi olanaklar sunuluyor. Proje 125 bin metrekare inşaat alanına sahip. 



Semt Bahçekent Evleri telefon: 444 5 787

Web: https://www.suryapi.com.tr/

Pınar...