28 / 03 / 2024

semt bahçekent evleri projesi

semt bahçekent evleri projesi

İstanbul Başakşehir Bahçekent bölgesinde hayata geçirilen Semt Bahçekent Evleri'ne yüzde 5 peşinatla sahip olunabiliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor...

Semt Bahçekent 2'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Semt Bahçekent Kısmi Geçici Kabul hakkında açıklama yaptı. İşte Emlak Konut GYO'nun Semt Bahçekent 2 projesine ilişkin yaptığı açıklamalar...

Semt Bahçekent'in değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Semt Bahçekent 1. Etap'ın 2021 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Semt Bahçekent projesinin 1. Etap 1 ve 2. Kısımın değeri ne kadar oldu?

Semt Bahçekent'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaat İşi'nde (Semt Bahçekent), 707/1 Ada/Parsel (D Blok Hariç), 704/5 Ada/Parsel ile parsellerin Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ve Ada Dışı İmar Yolu ile Bu Yollara Ait Altyapıların kısmı geçici kabulü yapıldı.

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent projesindeki ticari üniteleri satıyor!

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent projesinde yer alan 14 ticari üniteyi satışa çıkardı. Semt Bahçekent projesinde yer alan 14 ticari ünitenin satışa e-ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

Semt Bahçekent'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Semt Bahçekent projesinin geçici kabulü yapıldı. Kısmi geçici kabul tutanağı bugün onaylandı. 

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım projesine başlıyor. Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım'ın yer teslimi yapıldı.

Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Semt Bahçekent projesinin 6. Etap 2. Kısım ihalesinin kazananı belli oldu. Pekerler İnşaat ve Emlak Konut GYO arasında imzalar atıldı.

Emlak Konut Bahçekent Evleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Bahçekent Evleri 1. Etap 3. Kısım 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Semt Bahçekent 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaatı İşi kapsamında "Semt Bahçekent 1-1" Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Semt Bahçekent 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Semt Bahçekent 1-2) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Semt Bahçekent kampanyası 2020!

Emlak Konut Semt Bahçekent kampanyası 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut Semt Bahçekent kampanyası 2020 ve proje bilgileri...

Semt Bahçekent yeni kampanya detayları 2020!

Semt Bahçekent yeni kampanya detayları 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Semt Bahçekent yeni kampanya detayları 2020 ve proje bilgileri...

Semt Bahçekent güncel ödeme planı 2020!

Semt Bahçekent güncel ödeme planı 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Semt Bahçekent güncel ödeme planı 2020 ve projeyle ilgili tüm detaylar...

semt bahçekent evleri projesi Haberi

semt bahçekent evleri projesi

Emlak Konut güvencesine sahip Semt Bahçekent projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje Sur Yapı imzası taşıyor. 


Semt Bahçekent Evleri’nde yüzde 5 peşinat imkanı bulunuyor. Projedeki konutların büyüklükleri 67 metrekare ile 222 metrekare arasında değişiyor. 


Semt Bahçekent Evleri projesinde 669 konut ve 26 dükkan yer alıyor. İstanbul Bahçekent'te hayata geçirilen proje 125 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Semt Bahçekent satış fiyatları!

Semt Bahçekent satış fiyatları 195 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Projedeki konutların metrekare birim fiyatı 2 bin 950 TL’den başlıyor. 


Semt Bahçekent Evleri’nde fitness, yüzme havuzu, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, otopark gibi sosyal donatılar olacak.


Tel: 444 5 787

Web: https://www.suryapi.com.tr/

Gizem...