20 / 04 / 2024

semt bahçekent ödeme planı

semt bahçekent ödeme planı

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Semt Bahçekent projesinden ev sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunuluyor. İşte Semt Bahçekent ödeme planı 2020...

Semt Bahçekent'te 84 ay 0 faizle!

Semt Bahçekent'te 84 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. 2 sene sonra teslim edilmesi öngörülen projede 1+1 fiyatları 248 bin TL'den başlıyor.

Semt Bahçekent satış fiyatları!

İstanbul Başakşehir Bahçekent bölgesinde hayata geçirilen Semt Bahçekent Evleri'ne yüzde 5 peşinatla sahip olunabiliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor...

Semt Bahçekent 2'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Semt Bahçekent Kısmi Geçici Kabul hakkında açıklama yaptı. İşte Emlak Konut GYO'nun Semt Bahçekent 2 projesine ilişkin yaptığı açıklamalar...

Semt Bahçekent'in değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Semt Bahçekent 1. Etap'ın 2021 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Semt Bahçekent projesinin 1. Etap 1 ve 2. Kısımın değeri ne kadar oldu?

Semt Bahçekent'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaat İşi'nde (Semt Bahçekent), 707/1 Ada/Parsel (D Blok Hariç), 704/5 Ada/Parsel ile parsellerin Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ve Ada Dışı İmar Yolu ile Bu Yollara Ait Altyapıların kısmı geçici kabulü yapıldı.

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent projesindeki ticari üniteleri satıyor!

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent projesinde yer alan 14 ticari üniteyi satışa çıkardı. Semt Bahçekent projesinde yer alan 14 ticari ünitenin satışa e-ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

Semt Bahçekent'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Semt Bahçekent projesinin geçici kabulü yapıldı. Kısmi geçici kabul tutanağı bugün onaylandı. 

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım projesine başlıyor. Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım'ın yer teslimi yapıldı.

Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Semt Bahçekent projesinin 6. Etap 2. Kısım ihalesinin kazananı belli oldu. Pekerler İnşaat ve Emlak Konut GYO arasında imzalar atıldı.

Semt Bahçekent 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaatı İşi kapsamında "Semt Bahçekent 1-1" Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Semt Bahçekent 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Semt Bahçekent 1-2) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut Semt Bahçekent kampanyası 2020!

Emlak Konut Semt Bahçekent kampanyası 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut Semt Bahçekent kampanyası 2020 ve proje bilgileri...

Semt Bahçekent yeni kampanya detayları 2020!

Semt Bahçekent yeni kampanya detayları 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Semt Bahçekent yeni kampanya detayları 2020 ve proje bilgileri...

Semt Bahçekent güncel ödeme planı 2020!

Semt Bahçekent güncel ödeme planı 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Semt Bahçekent güncel ödeme planı 2020 ve projeyle ilgili tüm detaylar...

Semt Bahçekent'te yüzde 5 peşinatla! Ödemeler 2. yılda başlıyor!

Semt Bahçekent projesinde başlatılan kampanya kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projedeki konutlar için ödemeler 2. yılda başlıyor...

semt bahçekent ödeme planı Haberi

semt bahçekent ödeme planı

İstanbul Başakşehir'e bağlı Bahçekent bölgesinde inşa edilen Semt Bahçekent projesi  Sur Yapı imzasıyla, Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor.

Toplam 1506 konut ve 282 ticari üniteden meydana gelen Semt Bahçekent projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde daire tipleri bulunuyor.

Satış sürecinin devam ettiği Semt Bahçekent projesinde ev sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunuluyor.

Semt Bahçekent ödeme planı 2020

Yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirim imkanıyla konut sahibi olunabilen projedeki konutların taksit ödemeleri ise 3. yıldan sonra başlıyor.

Semt Bahçekent projesinin sosyal donatı alanları arasında 24 saat güvenlik, çocuk oyun köyleri, botanik bahçesi, biyolojik gölet ve yeşil enerjili otopark bulunuyor. 

Daire teslimlerinin 2021 yılının Ağustos ayında yapılması planlanan Semt Bahçekent projesinde en düşük...