25 / 04 / 2024

Sena Ağaoğluna ne takıldı

Sena Ağaoğluna ne takıldı

Ali Ağaoğlu'nun damadına köşk hediye etmesi, Bursalı dünürünü harekete geçirdi. Kayınpeder Koray Kırcal da 23 yaşındaki gelini Sena'ya 23 kilo altın takıp altta kalmadı.

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak?

Ağaoğlu Bodrum projesi ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Dev projeyle ilgili izinler tamamlandığında projenin başlaması bekleniyor.

Sena Ağaoğlu, Ali Ağaoğlu'nun 30 milyon dolarlık adasında tatil yapıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'nun kızı Sena Ağaoğlu ve eşi Koray Kırcal Ali Ağaoğlu'nun beş yıl önce 30 milyon dolara satın aldığı Marmaris'te bulunan Çiftlik Adası'nda tatil yapıyor.

Ali Ağaoğlu'nun damadının 3 milyonluk saati olay oldu!

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu ile geçtiğimiz yıl dünya evine giren Koray Kırcal'ın kolundaki saat olay oldu. Kırcal'ın saatinin bedeli tam 3 milyon TL...

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları ne kadar?

Ali Ağaoğlu, 3 milyar dolar yatırım bedeline sahip Çekmeköy Park projesinden Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularına ev verdi. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları ne kadar?

Ağaoğlu Çekmeköy Park ev fiyatları ne kadar?

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi 739 adet daireden meydana geliyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park ev fiyatları ne kadar?

Ali Ağaoğlu kızıyla Maslak 1453'de görüntülendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu ile birlikte projesi Maslak 1453'de görüntülendi.

Ali Ağaoğlu: 10 tane daha çocuk yapayım ne olacak?

Ağaoğlu Şirketler Başkanı Ali Ağaoğlu magazincilerin sorularını yanıtladı. Ağaoğlu "Yeniden baba olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "10 tane daha yapayım ne olacak?" şeklinde yanıt verdi.

Ali Ağaoğlu’ndan kızı Sena’ya Uludağ’da ikinci düğün!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena ve damadı Koray için Uludağ’da ikinci bir düğün organize etti.

Ali Ağaoğlu Uludağ’da sucuk partisi düzenledi!

Ünlü İşadamı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu'nun 2. düğünü için yaklaşık 2 bin yakınını Uludağ'daki Ağaoğlu My Mountain Otel'de ağırlıyor. Ağaoğlu Uludağ’da ağırladığı misafirleri için sucuk partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu kızı Sena için 2. kına gecesi düzenledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu için Uludağ’da 2. kez kına eğlencesi gerçekleştirdi.

Ali Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü!

Uludağ'da kızı Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi öncesi Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

Ali Ağaoğlu, kızı Sena için bir düğün daha yapacak!

Ali Ağaoğlu, önceki ay Çırağan Sarayı'nda günlerce konuşulan bir törenle evlenen kızı Sena ile damadı Koray Kırcal'ın düğününe davet edemediği akrabaları için bir düğün yapacak.

Ali Ağaoğlu otelinde kızı ve damadını ağırladı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sahibi olduğu My Mountain Ağaoğlu otelinde geçen hafta dillere destan evlendirdiği kızı Sena Ağaoğlu Kırcal, eşi Korhan Kırcal ve ailesini ağırladı.

Sena Ağaoğluna ne takıldı Haberi

Sena Ağaoğluna ne takıldı

Ali Ağaoğlu'nun damadına köşk hediye etmesi, Bursalı dünürünü harekete geçirdi. Kayınpeder Koray Kırcal da 23 yaşındaki gelini Sena'ya 23 kilo altın takıp altta kalmadı.


Bülent Cankurt bugün Günaydın'da erkek tarafının takılarını kaleme aldı:


Okumuşsunuzdur; Forbes'ın her yıl açıkladığı Türkiye'nin en zengin kişileri listesine, 1.75 milyar dolarlık servetiyle bu yıl 10'uncu sıradan giren işadamı Ali Ağaoğlu ilk kez kayınpeder olmanın mutluğunu yaşıyor. İlk ve tek nikahlı eşi Semra Ağaoğlu'ndan olan kızı Sena, Bursa'nın ileri gelen ailelerinden MSN Yapı'nın patronu Mustafa-Hülya Kırcal'ın oğulları Koray ile evlendi. Ağa'nın damadına emirgan'da satın aldığı 8 milyon dolarlık köşkün tapusunu düğün hediyesi olarak vermesi herkesin dilinde.


ALTINLAR YAKLAŞIK 3 MİLYON LİRA EDİYOR

Ali Ağaoğlu'nun düğün hediyesi herkesin dilinde ama damadın babası Mustafa Kırcal'ın ne taktığını kimse bilmiyor.


Dünürü gibi inşaatçı...