19 / 04 / 2024

sena ağaoğlunun düğünü

sena ağaoğlunun düğünü

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu, Çırağan Sarayı’ndaki görkemli bir törenle Koray Kırcal’la evlendi. Düğüne, ünlü işadamının damadına hediye ettiği 30 milyon TL’lik köşk ve kızının 37 kilo ağırlığındaki 300 bin Euro’luk gelinliği damga vurdu.

KENTSEV: İstanbul'a özel kentsel dönüşüm yasası hayata geçirilmeli!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkan Vekili Haldun Ersen, İstanbul'a özel kentsel dönüşüm yasasının hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz! 2024'te 15 bin konut dönüşmüş olacak!

Gaziosmanpaşa'da, kentsel dönüşüm çerçevesinde devam eden projelerle 2024 yılının sonuna kadar toplam 15 bin konut dönüşmüş olacak. İşte ayrıntılar...

Adana Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 

Sena Ağaoğlu, Ali Ağaoğlu'nun 30 milyon dolarlık adasında tatil yapıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'nun kızı Sena Ağaoğlu ve eşi Koray Kırcal Ali Ağaoğlu'nun beş yıl önce 30 milyon dolara satın aldığı Marmaris'te bulunan Çiftlik Adası'nda tatil yapıyor.

Adana Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları yeniden başladı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Gülsüm Erdem Emen ile yaptığı söyleşide Adana'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının TOKİ iş birliği ile yeniden başladığını ifade etti...

Avcılar'a imar ve dönüşüm müjdesi!

Avcılar Belediye Başkan adayı Dr. İbrahim Ulusoy, ara vermeden çalıştığı yerel seçim projelerini anlattı. Ulusoy, Avcılar'a imar ve dönüşüm müjdesi verdi.

Gaziosmanpaşa'daki kentsel dönüşümün sonucu güzel olacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada çok yakın bir zamanda Gaziosmanpaşa'daki kentsel dönüşüm sonucunun güzel olacağını söyledi.

İzmir Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü!

İzmir Kemalpaşa Soğukpınar ve Atatürk Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi'nin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü verdi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki depreme dayanıksız binalar yıkılıyor.

Ali Ağaoğlu'nun damadının 3 milyonluk saati olay oldu!

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu ile geçtiğimiz yıl dünya evine giren Koray Kırcal'ın kolundaki saat olay oldu. Kırcal'ın saatinin bedeli tam 3 milyon TL...

Gaziosmanpaşa'da 13 dönüşüm projesi hayata geçirilecek!

Türkiye'nin ilk master planlı dönüşüm projesi olacak We Haliç 1.2 milyar liralık yatırımla hayata geçecek. Gaziosmanpaşa'da 13 dönüşüm projesinden ilki olan projede inşaat çalışmaları devam ediyor.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 120 daireli 5 ayrı bina yıkıldı.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm 15 yılda tamamlanacak!

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Haşan Tahsin Usta, bölgede gerçekleşen dönüşümü anlattı. İşte detaylar..

sena ağaoğlunun düğünü Haberi

sena ağaoğlunun düğünü

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu, Çırağan Sarayı’ndaki görkemli bir törenle Koray Kırcal’la evlendi.


 


Düğüne, ünlü işadamının damadına hediye ettiği 30 milyon TL’lik köşk ve kızının 37 kilo ağırlığındaki 300 bin Euro’luk gelinliği damga vurdu




Düğünde duygulanan Ali Ağaoğlu kızı Sena Ağaoğlu ile bol bol dans etti.




600 SEÇKİN DAVETLİ KATILDI


Evlilik cüzdanı geline, köşk damada! Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu, Koray Kırcal’la dünya evine girdi.