19 / 03 / 2024

Şencan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi

Şencan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi

Şencan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Cihan Şencan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Kasım'da Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, Gazi Muhtarpaşa Çıkmazı Sokak'ta kuruldu

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hosseın Ghaseranı ve Rıdvan Yel ortaklığında kuruldu.

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Maltepe’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Oğuz  tarafından kuruldu.

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Öztürk tarafından kuruldu.

Topgün Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Topgün Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ufuk Aytop ve Merdal Ergün ortaklığında kuruldu.

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 12 bin 500 TL sermaye bedeli ile Bayram Bal tarafından kuruldu.

By Aygün Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aygün Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Aygün tarafından kuruldu.

Dönüşüm Lojistik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Lojistik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Cenan Şimşek, Selim Gültekin ve Ümit Hakkı Özkan tarafından kuruldu.

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

Norsın Beauty Gayrimenkul İnşaat Medikal İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Norsın Beauty Gayrimenkul İnşaat Medikal İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Derar Al Rıfaı ve Alaa  El Amın ortaklığında kuruldu. 

İlkgün Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkgün Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 400 bin TL sermaye bedeli ile İlker Özbek tarafından kuruldu.

Karagün Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karagün Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gün tarafından kuruldu. 

Yalın Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yalın Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Düzenli tarafından kuruldu. 

Kargın Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kargın Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gülay Karğın tarafından 25 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Şencan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Haberi

Şencan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi

Şencan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Cihan Şencan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu. 


Şencan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Şencan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi adres: Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, Gazi Muhtarpaşa Çıkmazı Sokak,...