19 / 03 / 2024

Şencan Gayrimenkul inşaat

Şencan Gayrimenkul inşaat

Şencan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Cihan Şencan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Kasım'da Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, Gazi Muhtarpaşa Çıkmazı Sokak'ta kuruldu

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Proje Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Burçin Alpaslan tarafından kuruldu.

HAY Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HAY Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Elçin Bildirici ve Burak Cemal Bizan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Invest In East Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Invest In East Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Musa Mırzazada tarafından 5 Haziran' da 50 bin TL sermaye ile Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi' nde kuruldu.

Sarıgül Gayrimenkul İnşaat Turizm Pazarlama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıgül Gayrimenkul İnşaat Turizm Pazarlama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cevdet Sarıgül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Aykosan Sanayi Sitesi Başakşehir'de kuruldu.

Wegoturkey Gayrimenkul İnşaat Seyahat Arıcılık Hizmetleri İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wegoturkey Gayrimenkul İnşaat Seyahat Arıcılık Hizmetleri İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, Malak Kelzieh, Fares Alfares tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu.

İdealplan Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İdealplan Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Pilavcı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 3 milyon TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Monster Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monster Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Tarakçı, İlhan Tarakçı, Bican Tarakçı, Hafize Tarakçı, Nurcan Tarakçı Kılıç tarafından 210 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Akkent Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akkent Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ocak'ta Ümraniye, Elmalıkent Mahallesi, Eşref Bitlis Caddesi, Hürriyet Sitesi'nde kuruldu.

Bigrak Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bigrak Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi, Özlem Büyükkaya Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Kaynarca Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaynarca Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Birol Çerman, Cemil Kasarcı, Naci Çerman tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ascan Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Ascan Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi, Furkan Canpolat, Abdurrahman Bil Asmalı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi, Giriş Kayaşehir'de kuruldu.

Koç Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cenk Murat Öye tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ocak'ta kuruldu.

Şencan Gayrimenkul inşaat Haberi

Şencan Gayrimenkul inşaat

Şencan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Cihan Şencan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu. 


Şencan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Şencan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Limited Şirketi adres: Kadıköy, Feneryolu Mahallesi, Gazi Muhtarpaşa Çıkmazı Sokak,...