19 / 04 / 2024

Seramiksan 2017 modelleri

Seramiksan 2017 modelleri

Seramiksan; Asya’nın egzotik havasını desenlerde buluşturan göz alıcı koleksiyonu Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor.

Seramiksan'dan anneler günü koleksiyonu!

Seramiksan 2017 koleksiyonun birbirinden özel tasarımları ile anneler gününü karşılamaya hazırlanıyor.

Seramiksan vitrifiye serilerini Frankfurt ISH 2017'de sergiledi!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleşen ISH 2017’de sunduğu vitrifiye serileri büyük beğeni topladı.

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

Seramiksan'a UNICERA'da büyük ilgi!

Seramiksan’ın üstün teknolojisi ve benzersiz tasarımlarıyla oluşturduğu 2017 koleksiyonuna Unicera Fuarı’nda ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

Seramiksan, yeni yabancı ortak arayışında!

Seramiksan, 2017'de yeni yatırımlarına devam edecek. Yurtdışında yeni yabancı ortak arayışında olan Seramiksan, 1.5 milyon metrekare kapasite artırımı yapacak.

CES 2017’de akıllı eşya furyası yaşanıyor!

CES 2017’de akıllı eşya furyası yaşanıyor. Yatak, ayna, çöp tenekesi gibi günlük hayatımızdaki birçok eşyanın internete bağlanan modelleri geliyor. Uçuk kaçık ve bir o kadar çılgın ev eşyalarına hazır olun

Seramiksan Türkiye'nin tasarım farkını CERSAIE'ye taşıdı!

Seramiksan; kusursuz üretim teknolojisinin yanı sıra, profesyonel tasarım ekibi tarafından tasarlanan desen, renk ve modelleri ile Türkiye’nin tasarım farkını CERSAIE’ye taşıdı.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te teslimler Nisan 2017'de!

Dumankaya İnşaat tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Dumankaya Mozaik projesi 64 bin metrekare üzerinde yükseliyor. Projede daire teslimlerinin Nisan 2017'de gerçekleşmesi planlanıyor.

İlkbahar Rezidans'ta daire teslimleri Kasım 2017'de!

Sur Yapı imzası ile Sultanbeyli'de yükselen İlkbahar Evleri 250 milyon TL yatırım bedeline sahip. Toplam 304 adet konutun bulunduğu projede teslimlerin Kasım 2017'de yapılması planlanıyor.

Bahçeşehir Gölevleri'nde daire teslimleri Ağustos 2017'de!

KİPTAŞ ve Binres İnşaat tarafından Bahçeşehir'de inşa edilen Vaditepe Göl Evleri projesi, 357 konuttan meydana geliyor. Projede teslimlerin Ağustos 2017'de ayında yapılması planlanıyor.

Alibeyköy 5.Levent'te daire teslimleri 2017'de!

Teslimleri 2017 yılında yapılacak olan 5.Levent projesi; Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre kadar uzaklıkta inşa ediliyor. Proje 516 bin metrekare inşaat alanına sahip..

Antplato Basın Ekspres'te firma bünyesinde 2017 sonuna kadar taksitlendirme!

2016 yılı Aralık ayında teslimlerin yapılması planlanan Antplato Basın Ekspres projesinde uygulanan ödeme koşulları kapsamında 2017 yılının sonuna kadar firma bünyesinde vadelendirme seçeneği uygulanıyor.

Antplato'da 2017 sonuna kadar firma bünyesinde taksit fırsatı!

Vadeli olarak Ant Yapı'ya borçlanma yolu ile ödeme yapmak isteyenler için 2017 sonuna kadar vadelendirme yapılan Antplato projesinde teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleştirilecek.

Seramiksan 2017 modelleri Haberi

Seramiksan 2017 modelleri


Güçlü tasarımları, geliştirdiği ürün ve teknolojilerle farklı yaşam alanları oluşturmaya devam eden Seramiksan; Asya’nın egzotik  havasını desenlerde buluşturan  göz alıcı koleksiyonu Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor.


Dekorasyonda bambaşka bir dünya'nın kapılarını açan  Asia  mermer görünümü,  Seramiksan'ın özel üretim teknolojisi  ile doğadakine eş ve gerçekçi desenlerle porselen karolarda hayat buluyor. Asya'nın  gizemli  havasını modern yaşamın fonksiyonelliğiyle birleştiren  Asia; 60x60 ve 60x90 ebatları ile hem iç hem dış mekanlarda kullanıldığı alanlara şıklık katıyor.


Seramiksan’ın kaliteli yaşam için gerekli tüm malzemeyi buluşturduğu vitrifiye koleksiyonları ile   ahenk yakalayan Asia serisi, düşlenen şık banyolara Seramiksan imzası ile ışıltı...