19 / 04 / 2024

Seramiksan 2017 serileri

Seramiksan 2017 serileri

Seramiksan; Asya’nın egzotik havasını desenlerde buluşturan göz alıcı koleksiyonu Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor.

Seramiksan'dan anneler günü koleksiyonu!

Seramiksan 2017 koleksiyonun birbirinden özel tasarımları ile anneler gününü karşılamaya hazırlanıyor.

Bien Seramik'ten 2017'nin yeni serileri!

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

Seramiksan vitrifiye serilerini Frankfurt ISH 2017'de sergiledi!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleşen ISH 2017’de sunduğu vitrifiye serileri büyük beğeni topladı.

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

Seramiksan'a UNICERA'da büyük ilgi!

Seramiksan’ın üstün teknolojisi ve benzersiz tasarımlarıyla oluşturduğu 2017 koleksiyonuna Unicera Fuarı’nda ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

Seramiksan, yeni yabancı ortak arayışında!

Seramiksan, 2017'de yeni yatırımlarına devam edecek. Yurtdışında yeni yabancı ortak arayışında olan Seramiksan, 1.5 milyon metrekare kapasite artırımı yapacak.

Seramiksan'dan Asia ve Alaska serileri!

Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan, doğal mermer dokusunu barındıran koleksiyonları Asia ve Alaska ile yaşama keyif katan mekanlar yaratıyor.

Sur Yapı İlkbahar'da 184 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Teslimler 2017'de!

Sur Yapı imzasıyla Sultanbeyli'de hayata geçirilen İlkbahar Evleri'nin daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olacak şekilde tasarlandı. Fiyatların 184 bin TL'den başladığı projede teslimlerin 2017'de yapılması planlanıyor.

Ataşehir My Newwork teslimleri Mart 2017'de!

Ağaoğlu inşaat tarafından hayata geçirilen My Newwork projesi Ataşehir'de yükseliyor. Toplam 14 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen projenin teslimlerinin 2017 Mart'ta yapılması planlanıyor.

Moda Bademli Evleri'nde teslimler Aralık 2017'de!

Ömer Kumova İnşaat'ın yapımına 30 Haziran'da başlayacağı Moda Bademli projesinde 157 konut ve 19 villa ile sosyal alanlar bulunacak. Projede teslimler Aralık 2017'de gerçekleşecek..

Bizim Evler 7 Ispartakule'de teslimler 2017'de!

Çalışmaları başlayan metro hattının Ispartakule istasyonuna yürüme mesafesinde hayata geçirilen Bizim Evler 7 projesinde yer alan dairelerin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor..

Vadişehir Başakşehir Evleri'nde teslimler 2017'nin ilk çeyreğinde!

IRMAK Grup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı'nın yatırımlarıyla Başakşehir'de hayata geçirilen konut projesi Vadişehir'de yeni kampanya başladı. Vadişehir' de teslimler 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılacak..

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans'ta teslimler Kasım 2017'de!

Sultanbeyli'de Sur Yapı tarafından inşa edilen İlkbahar Evleri'nde toplam 304 adet konut bulunuyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında yapılması planlanıyor.

Seramiksan 2017 serileri Haberi

Seramiksan 2017 serileri


Güçlü tasarımları, geliştirdiği ürün ve teknolojilerle farklı yaşam alanları oluşturmaya devam eden Seramiksan; Asya’nın egzotik  havasını desenlerde buluşturan  göz alıcı koleksiyonu Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor.


Dekorasyonda bambaşka bir dünya'nın kapılarını açan  Asia  mermer görünümü,  Seramiksan'ın özel üretim teknolojisi  ile doğadakine eş ve gerçekçi desenlerle porselen karolarda hayat buluyor. Asya'nın  gizemli  havasını modern yaşamın fonksiyonelliğiyle birleştiren  Asia; 60x60 ve 60x90 ebatları ile hem iç hem dış mekanlarda kullanıldığı alanlara şıklık katıyor.


Seramiksan’ın kaliteli yaşam için gerekli tüm malzemeyi buluşturduğu vitrifiye koleksiyonları ile   ahenk yakalayan Asia serisi, düşlenen şık banyolara Seramiksan imzası ile ışıltı...