19 / 04 / 2024

Seramiksan 2017 serisi

Seramiksan 2017 serisi

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen yerlerinde olan balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor…

Seramiksan'dan New Orleans serisi!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Seramiksan'dan sade motifleriyle Garden serisi!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor. Seramiksan Garden serisi sade motifi ile ferah, doğal renkleriyle de dingin bir atmosfer sunuyor.

Seramiksan Napoli serisi ile yaşam alanları farklılaşıyor!

Motif desenlerin ahenk içinde mermer efekti olarak yansıdığı Seramiksan Napoli serisi, modern ve dinamik görünümüyle yaşam alanlarını farklılaştırıyor.

Seramiksan'dan anneler günü koleksiyonu!

Seramiksan 2017 koleksiyonun birbirinden özel tasarımları ile anneler gününü karşılamaya hazırlanıyor.

Seramiksan New Orleans serisi ile mekanlarda derinlik zamanı!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Seramiksan vitrifiye serilerini Frankfurt ISH 2017'de sergiledi!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleşen ISH 2017’de sunduğu vitrifiye serileri büyük beğeni topladı.

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

Seramiksan'a UNICERA'da büyük ilgi!

Seramiksan’ın üstün teknolojisi ve benzersiz tasarımlarıyla oluşturduğu 2017 koleksiyonuna Unicera Fuarı’nda ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

Seramiksan, yeni yabancı ortak arayışında!

Seramiksan, 2017'de yeni yatırımlarına devam edecek. Yurtdışında yeni yabancı ortak arayışında olan Seramiksan, 1.5 milyon metrekare kapasite artırımı yapacak.

Seramiksan'dan Asya serisi!

Seramiksan; Asya’nın egzotik havasını desenlerde buluşturan göz alıcı koleksiyonu Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor.

Seramiksan'dan Burn Wood ve Brick serisi!

Türk Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, doğanın saflığından ilham alarak tasarladığı Burn Wood ve Brick serilerini kombinleyerek modern yapılara ahşap ve tuğla dokusunun sıcaklığını getiriyor.

Seramiksan Truva Serisi, sade ve dinlendirici mekanlar vadediyor!

Taş görünümünün doğallığı ile seramiğin dayanıklılığını modern yapılar ile bütünleştiren Seramiksan Truva Serisi, sade ve dinlendirici mekanlar vadediyor…

Seramiksan Morocco Serisi ile saraylardan modern hayata geçiş!

Fas’ın geçmişinden gelen ihtişamlı saray mozaiklerinin modern yorumu Seramiksan Morocco Serisi… Morocco serisi, yaşam alanlarında şık, modern, otantik bir havayı bir arada sunuyor.

Seramiksan 2017 serisi Haberi

Seramiksan 2017 serisi


Yazın dinamik ruhundan esinlenen Seramiksan, dış yaşam alanlarında da doğanın içinde yaşıyormuş hissi verecek birbirinden farklı alternatifler sunuyor. Balkon, bahçe ve teraslar huzur veren ve dinlendirici tasarımlarla gün boyu zaman geçirilen keyifli yaşam alanları oluyor.


Seramiksan Garden serisi sade motifi ile ferah, doğal renkleriyle de dingin bir atmosfer sunuyor. Seramiksan’ın Garden serisi ile evinizin bahçesinde, yazlık mekânlarınızda aradığınız doğallığı yaşatabilirsiniz.


Doğal mermer, bahçe taşı görünümü ve dokusunun seramiğe işlendiği Seramiksan Molivos serisi doğayı dış yaşam alanlarına taşıyor. Tarz mekanlar isteyenler estetik görünümü ve ferahlatıcı etkisiyle Molivos serisini tercih ediyor.


Ahşabın en doğal görünümünün yansıdığı Seramiksan Teak serisi doğanın içinde yaşıyormuş hissi vererek keyifli yaşam alanları yaratıyor. Akçaağaç, ceviz ve venge olmak üzere üç farklı renk alternatifi bulunan seri ahşabın çarpıcı güzelliğini ve...