29 / 03 / 2024

Seramiksan New Orleans serisi

Seramiksan New Orleans serisi

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Amerika'da iklim değişikliğine karşı ilk yerleşim yeri kuruldu!

New Orleans’ın 70 kilometre güneybatısında ilk defa bir yerleşim planı, iklim değişikliği sebebiyle federal kaynak desteğiyle hayata geçirildi.

ABD'de yıkım faciayla sonuçlanıyordu!

ABD'nin New Orleans bölgesinde 3 kişinin ölümüne neden olan otel patlayıcı kullanıp yıkıldı ancak büyük patlamaların ardından 80 metrelik vinçlerden sadece biri yıkıldı, diğeri binanın üzerine devrildi.  

ABD'de otel inşaatı aniden çöktü: 2 ölü, 20 yaralı!

ABD'nin Louisiana eyaletine bağlı New Orleans şehrindeki bir otel inşaatında çökme meydana geldi. Yaşanan olayda 2 kişi hayatını kaybederken 20 kişi de yaralandı.

Seramiksan'dan New Orleans serisi!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Seramiksan New Orleans serisi ile mekanlarda derinlik zamanı!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Angelina Jolie ile Brad Pitt'in New Orleans’taki malikaneleri satıldı!

Bir ay önce boşanma kararı alarak magazin dünyasına bomba gibi düşen Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin, New Orleans’taki malikaneleri satıldı.

New Orleans'taki harabeye benzeyen ev 1 milyon dolara satılıyor!

Amerika'nın New Orleans kentine satışa sunulan 200 yıllık 'harabe'ye benzeyen ev 1 milyon dolara satışa çıkarıldı.İşte milyon dolarlık 'harabenin' fotoğrafları...

Brad Pitt New Orleans'ta yıkılan 109 evi yeniledi!

Daha önce farklı ülkelerden evlat edinerek yardımsever yönünü gösteren ünlü yıldız Brad Pitt bu kez dünyanın konuştuğu bir olaya imza attı. Brad Pitt New Orleans'ta yaşanan kasırganın izlerini yok etmek için 109 ailenin evlerini inşa etti.

Brad Pitt ve Angelina Jolie ABD'deki evini satışa çıkardı!

Hollywood’un ünlü çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie, ABD’nin New Orleans Eyaleti’nde 2006’da 3.5 milyon dolara satın aldıkları malikânelerini 6.5 milyon dolara satışa çıkardı.

Perili Harem Köşk'ü 2.65 milyon dolara satışa çıkarıldı!

Amerikan'ın New Orleans şehrinde Perili Harem olarak tanımlanan tarihi Gardette-LePrete köşkü 2.65 milyon dolara satışa çıkarıldı...

Brad Pitt'ten çocuklarına mimar olmaları için büyük destek!

Mimari tutkusunu faydalı bir işe aktarmak için 2007 yılında New Orleans kasırgasının ardından “Make it Right” isimli bir vakıf kuran Brad Pitt, çocuklarından birinin mimar olmasını istediğini söyledi

Amerikalı ünlü mimar Arthur Davis, 91 yaşında öldü!

Arthur Davis, 2005te Katrina kasırgası felaketinde on binlerce kişiye sığınma evi olan Louisiana eyaleti New Orleans Superdome Stadının Nathaneel Custis ile mimarıydı

Dervişoğlu New Life Çekmeköy'de 145 bin TL'ye!

Çekmeköy New Lifeta 1+1 dairelerin fiyatı 145 bin TLden başlıyor, 165 bin TLye kadar yükseliyor. 2+1 dairelerin fiyatı 200 bin TL ile 230 bin TL arasında değişiyor. 3+1 dairelerin fiyatı ise 290 bin TLden başlangıç gösteriyor

Seramiksan New Orleans serisi Haberi

Seramiksan New Orleans serisi

Dünyadaki en son trendlere uygun olarak ürün yelpazesini genişleten Seramiksan, yeni serisi New Orleans ile yaşam alanlarına derinlik katıyor. Mermerin asaletinin yansıtıldığı seri her mekana kolayca uyum sağlarken estetik görünümü ile tarz mekanlar yaratıyor.


İç ve dış mekanda rahatlıkla kullanılan seri, mermer efektinin sadeliği, dekoratif görünümüyle dikkatleri çekiyor. Beyaz rengiyle dingin ve huzurlu bir atmosfer sunan yer ve duvar karosu New Orleans, büyük ebatlarda üretilmesi ve kullanım alanlarının çeşitliliği sayesinde yoğun ilgi görüyor.


Seramiksan New Orleans serisi 60x60, 60x120, 120x 120 ebatlarında full lappato, leke tutmayan ve bakteri barındırmayı önleyen nano teknoloji ile üretiliyor.


Estetik tasarımlarını ileri teknoloji ile birleştiren Seramiksan, her zevke hitap eden New Orleans ile hayallerdeki yaşam alanlarını gerçeğe...