19 / 04 / 2024

serisiKale Banyo Krea 2017

serisiKale Banyo Krea 2017

Kale Banyo Krea mobilya serisi, sadelik ve şıklığı banyolara taşıyor. Kale Banyo, yeni serisi ‘Krea’ ile sade, şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

10 maddede banyo ve mutfaklarda küçük değişiklikler yapmanın yolları!

f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan, banyo ve mutfaklarda küçük değişiklikler yapmanın yollarını anlattı...

Teska Banyo Aksesuarları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teska Banyo Aksesuarları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim İyice tarafından kuruldu. 

Krea Teknik Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Krea Teknik Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mert Doğanlı tarafından kuruldu.

Hakan Günderen, Bien Banyo Genel Müdürü oldu!

2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Ercan Şirketler Topluluğu şirketlerinden Bien Banyo Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Hakan Günderen 55 yaşında ve 2 çocuk babasıdır.

Kale Banyo Miro ile modern çizgiler banyonuzda!

Kale Banyo’nun yeni koleksiyonu Miro, şık ve farklı tasarımı ile Roma döneminin güçlü hatlarını modern çizgilerle banyonuza yansıtıyor.

Krea Gayrimenkul, Lizbon'a 40 milyon Euro'luk yatırım yapacak!

Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal, Portekiz'in başkenti Lizbon'a iki yılda 40 milyon Euro'luk yatırım yapacaklarını dile getirdi.

Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor!

Tüketicinin hayatını kolaylaştıran kullanışlı ve şık mekanlar yaratan Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor.

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

Kale Banyo Krea serisi ile sadelik ve şıklık banyolarınızda!

Kale Banyo Krea mobilya serisi, sadelik ve şıklığı banyolara taşıyor. Kale Banyo, yeni serisi ‘Krea’ ile sade, şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

İşte 2017 banyo trendleri!

Ideal Standard’ın tasarımcısı Robien Levien, 2017 yılı banyo trendlerini açıkladı. Bu yıl banyolarda doğal, teknolojik ve tasarruflu tasarımlar ön plana çıkıyor. İşte 2017 banyo trendleri..

Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor!

Kaleseramik, UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda yenilikçi ürünleri ile fark yaratıyor.Kale Banyo, SmartHijyen teknolojisi ile yeni bir dönem başlatıyor.

Kale Banyo Tandem armatür serisiyle banyolarda kullanım kolaylığı!

Kale Banyo, ‘Tandem’ armatür serisi ile banyo ve mutfaklarda ergonomik kullanım imkanı sunuyor.

Stil44 Unıcera banyo mutfak fuarına katılıyor!

Stil44, 25 yıllık deneyimle ürettiği sıra dışı el emeği seramik banyo mutfak ürünleri ile UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda 8-C01 numaralı standında tüketici ile buluşuyor.

serisiKale Banyo Krea 2017 Haberi

serisiKale Banyo Krea 2017

Banyo ürünleri sektörünün deneyimli markası Kale Banyo, şık ve sade çizgilerle hayata geçirdiği ekonomik serisi Krea ile banyolara doğallık katıyor. 70, 90 ve 110 cm boyutlarında 3 farklı seçenekte ile sunulan Krea serisi, kapaklı ve çekmeceli lavabo dolabı versiyonu ile banyolara kullanışlı alanlar kazandırıyor. 


Krea serisi ayrıca düz ayna ve ayna dolaplı alternatifleriyle de banyonuzu kişiselleştirme imkanı sağlıyor. Boy dolabı ile geniş bir kullanım alanı sunan seri, yüksek depolama olanaklarıyla öne çıkıyor. 


Inhouse tasarım ekibi tarafından tasarlanan serinin, dolaplı aynası da depolama ihtiyacını karşılıyor. Geniş kullanım alanı sağlayan Basics etajerli lavabo, soft close menteşe ve ray sistemlerinin kullanıldığı seri, ‘krem meşe’, ‘modern ceviz’ ve ‘beyaz’ renk seçenekleriyle tüketicinin beğenisine...