23 / 04 / 2024

serpil orumcer

serpil orumcer

'Dekodizayn'ın yapımcı Vahe Kılıçarslan, 70'li yılların film yıldızı Serpil Örümcer'in evini baştan sona yeniledi

Green Blue Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Blue Geri Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Öter tarafından kuruldu.

Ahmet Serpil kimdir? Hangi alanlarda görev yürüttü? Avrasyo GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Ahmet Serpil hangi projelerde görev aldı? Ne zaman proje müdürü ve genel müdür oldu? Avrasya GYO’da ne iş yapıyor? İşte Ahmet Serpil ile ilgili merak edilenler...

Akyol Bng İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyol Bng İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Akyol tarafından kuruldu.

Srl Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Srl Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Gencay tarafından kuruldu.

Dağ Yatırım İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağ Yatırım İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Serpil Dağ tarafından kuruldu.

Ayga İnşaat Petrol Tahıl Meyvecilik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayga İnşaat Petrol Tahıl Meyvecilik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Gök tarafından kuruldu.

Çiftçiler dikkat! Buğday gelir sigortasında şok gelişme! Resmen açıklandı!

Tarsim Genel Müdürü Serpil Günal, tarım sigortalarında büyük bir farkındalık yaşandığına dikkat çekerek, buğday ürünü için uygulanan gelir sigortası ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İşte o açıklamalar...

Redanka Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Redanka Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik’te Serpil Başçı, Muhammed Özen ve Nazlıcan Hayırkuş Doğan ortaklığında kuruldu.

Redanka Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Redanka Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te Serpil Başçı, Muhammed Özen ve Nazlıcan Hayırkuş Doğan ortaklığında kuruldu.

İBB, Beşiktaş'taki Swissotel arazisini satışa çıkarıyor! 

İBB, Beşiktaş'taki Swissotel arazisini satışa çıkarıyor. Sözcü Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz, bugünkü köşesinde, Beşiktaş'taki Swissotel The Bosphorus arazisinin serüvenini kaleme aldı. İşte Serpil Yılmaz'ın o yazısı...

Vatankulu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatankulu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Serpil Vatankulu tarafından kuruldu.

Mehmet Cengiz'in İngiltere'de gayrimenkul aldığı iddiası!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz, köşesinde Mehmet Cengiz'in Londra'daki şirketini ve gayrimenkullerini kaleme aldı. İşte Serpil Yılmaz'ın o yazısı...

Mehmet Cengiz ilk defa konuştu: Artık yeter hesap soracağım!

Odatv, Sözcü gazetesi yazarı Serpil Yılmaz'ın iddialarını Mehmet Cengiz'e sordu. Mehmet Cengiz yaptığı açıklamada, "Yoruldum bıktım dedikodulardan. Ama artık yeter, hep sustum herkesle yargı önünde mücadele edeceğim." şeklinde konuştu.

serpil orumcer Haberi

serpil orumcer

70'li yılların "Bayan Bacak" lakaplı film yıldızı Serpil Örümcer, zaman içinde büyük bir yıkım yaşadı, evsiz kaldı ama yine de yaşamdan kopmadı. Ve onun trajik öyküsü sonunda dikkat çekti, yardım elleri uzanmaya başladı. Bu ellerden biri de "Dekodizayn"ın yapımcı ve sunucusu Vahe Kılıçarslan'ınki... Kılıçarslan, "Bir lokma ekmeğe muhtacım" diyen Örümcer'in evini baştan sona yeniledi.

* Vahe Kılıçarslan'la nasıl bir araya geldiniz, size nasıl ulaştılar?       

- Star Haber benimle röportaj yapmıştı. Vahe bu haberi izleyince "Serpil ablama çok üzüldüm. Evi de çok kötü, ona yardım edeceğim" demiş. Gerçekten ev kötüydü. Kırık kanepelerde oturuyorduk. Doğru dürüst tek bir eşya yoktu.

* Ne zamandır bu durumda yaşıyorsunuz?     
 
- 1997'den beri bu haldeyim. Hayatım allak bulak oldu.  

* Bir zamanlar bir yıldızdınız, üstelik dönemin...