23 / 04 / 2024

Sertab Erener çiftlik evi

Sertab Erener çiftlik evi

Ünlü şarkıcı Sertab Erener ve eşi Emre Kula, Bodrum Yakaköy’deki çiftlik evlerine havuz yaptırıyor. Çift, çalışmaları bizzat başında durarak denetledi.

Sertab Erener Bodrum'da köy evi satın aldı!

Müzikal çalışmalarıyla göz dolduran Sertab Erener, Bodrum'un dışında eski bir köy evi satın aldı.

Vadistanbul AVM kapılarını Sertab Erener’le açtı!

4. nesil alışveriş deneyimini İstanbullulara sunan Vadistanbul AVM, kapılarını unutulmaz bir Sertab Erener konseriyle açtı

Vadistanbul AVM Sertab Erener konseriyle açılacak!

Birçok yerli ve yabancı markayı bir araya getirecek ve İstanbul’un iş, kültür, eğlence ile alışveriş merkezi olmaya aday olan Vadistanbul AVM, Sertab Erener konseriyle açılacak.

Sertab Erener Bodrum'daki çiftlik evine havuz yaptırıyor!

Ünlü şarkıcı Sertab Erener ve eşi Emre Kula, Bodrum Yakaköy’deki çiftlik evlerine havuz yaptırıyor. Çift, çalışmaları bizzat başında durarak denetledi.

Niğde Çiftlik TOKİ Evleri kura sonuçları!

Niğde Çiftlik TOKİ Evleri kura sonuçları bugün açıklanacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan TOKİ Niğde Çiftlik projesinde toplam 35 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Niğde Çiftlik Emekli kura çekilişi!

TOKİ Niğde Çiftlik Emekli kura çekilişi bugün yapılacak. Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede başvuruları 14 Mart 2016 – 31 Mart 2016 tarihleri arasında yapıldı.

Ali Ağaoğlu: Çiftlik Adası'nı 5 dakikada aldım!

İş adamı Ali Ağaoğlu, Adem Metan’ın radyo programına konuk oldu. 30 milyon dolara Marmaris'teki Çiftlik Adası'nı satın aldığına değinen Ağaoğlu, "Beğendiğimi 5 dakikada alırım. Orayı ailem için satın aldım. İçinde taş evler var. " diye konuştu.

TOKİ Niğde Çiftlik emekli başvuru dönemi!

TOKİ Niğde Çiftlik emekli başvuru dönemi 14 Mart 2016 tarihinde başlayacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede aylık 337 TL 'den başlayacak.

TOKİ Niğde Çiftlik Emekli Konutları başvuruları!

TOKİ Niğde Çiftlik Emekli Konutları başvuruları için son gün 31 Mart 2016. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede fiyatlar 101 bin TL'den başlıyor.

Tarkan Beykoz'dan 1.5 milyon liraya çiftlik aldı!

Mega star Tarkan müstakbel eşine düğün hediyesi hediye etti. Tarkan, Anadolu Yakası Beykoz'dan 1.5 milyon liraya çiftlik aldı.

Çiftlik Spor Kompleksi'nin inşaatı tamamlanıyor

Gölcük Belediyesi tarafından yapılan “Çiftlik Spor Kompleksi” projesiyle ilgili çalışmalar bitme noktasına geldi. Çok yakın zamanda açılışı gerçekleşecek olacak tesisisin son rötuşları yapılıyor.

Naturalm Çiftlik Evleri'nin 2. etap çalışmaları hızlandı!

ALM İnşaat'ın Karamürsel'de hayata geçirdiği Naturalm Çiftlik Evleri'nin ikinci etabı için çalışmalar hızlandı.

Körfez Geçiş Köprüsü, Naturalm Çiftlik Evleri'ne ilgiyi artırdı!

İki yakayı birleştiren İzmit körfez geçiş köprüsü İstanbulluların çiftlik evlerine ilgisini artırdı. ALM İnşaat'ın İstanbul'a yakın mesafede Karamürsel'de doğal yaşam alanı olarak nitelendirdiği Naturalm Çiftlik Evleri konut alıcılarından büyük ilgi görüy

Sertab Erener çiftlik evi Haberi

Sertab Erener çiftlik evi

Türk şarkıcı, söz yazarı ve besteci Sertab Erener ve eşi Emre Kula, Bodrum Yakaköy’deki çiftlik evlerinde kameralara yakalandı. Çift, Ortakent Yahşi Beldesi’nde bulunan mahalledeki evlerinde görüntülendi. Bahçelerine havuz yaptıran ikili, çalışmaları bizzat başında durarak inceledi. Saatlerce işçileri denetleyen Erener’in bir ara usta başını yanına çağırıp, kızgın şekilde inşaatı göstererek talimatlar verdiği görüldü. 


Eşinin isteklerini dikkatlice dinleyen Kula’nın çalışanlara, “Her şey Sertab Hanım’ın istediği gibi olacak” demesi dikkatlerden kaçmadı. Yeni evlerinin hazırlıklarına girişen çift, Bodrum’a yerleşerek İstanbul’a sadece işler için gelmeyi düşündükleri iddia...