29 / 03 / 2024

SEV İlköğretim Okulu Kampusu

SEV İlköğretim Okulu Kampusu

Mimar Sinan anısına düzenlenen Ulusal Mimarlık Ödülleri'nde Erginoğlu Çalışlar Mimarlık 3 dalda ödüle layık görüldü

İznik'te 11.4 milyon TL'ye icradan satılık ilköğretim okulu ve kreş!

T.C. İznik İcra Dairesi, Bursa ili, İznik ilçesi, Dırazali Mahallesi, Bayırdibi mevkii, 90 parselde yer alan ilköğretim okulu ve kreşi 11 milyon 404 bin 660 TL'ye satıyor...

TOKİ Silivri ilköğretim okulu ihalesi yarın!

İstanbul İli Silivri İlçesi Ortaköy Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Silivri ilköğretim okulu ihalesi 1 Haziran'da!

İstanbul İli Silivri İlçesi Ortaköy Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E- İHALE) ihalesi 1 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ İstanbul Silivri İlköğretim Okulu ihalesi 29 Mayıs'ta!

İstanbul İli Silivri İlçesi Ortaköy Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi (E- İHALE) ihalesi 29 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Bilfen, Maslak'ta ilköğretim okulu açacak!

Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve şehirlerinde öğretim faaliyetlerini sürdüren ve 32 yıllık başarılarıyla büyümeye devam eden Bilfen Okulları, 2019'u 1,6 milyar TL ciroyla kapattı. Bilfen Şirketler Topluluğu, 2020-2021 öğretim döneminde Istanbul Maslak'ta yeni bir ilköğretim okulu açmayı hedefliyor

TOKİ Zonguldak'ta iki okulu yeniden inşa edecek! 

AKP Milletvekili Hamdi Uçar, Merkez İlçe'de Bahçelievler İlköğretim Okulu ve Alaplı İlçesi’nde 24 derslikli Ahmet Zeki Atalay Ortaokul'unun TOKİ tarafından yenileneceğini açıkladı...

Karşıyaka Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun ve arsasının akıbeti TBMM'de!

İzmir'de yıkılan Karşıyaka Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun yeniden yapılıp yapılmayacağı ve arsasının otopark olarak kullanılması meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Cudibey İlköğretim Okulu'nun kaba inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Cudibey İlköğretim Okulu'nun kaba inşaatını tamamladı.

Esenyurt Eval İlk ve Ortaöğretim Okulu’nun temeli atıldı!

Esenyurt’ta inşaatına başlanan Eval İlk ve Ortaöğretim Okulu’nun temeli atıldı.

Ümraniye Can Gür İlköğretim Okulu’nun temeli atıldı!

“Can Gür İlköğretim Okulu” nun temeli, 8 Haziran 2018 cuma günü, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, kamu protokolü ve Ümraniyelilerin yoğun katılımıyla görkemli bir törende atıldı. 

TOKİ Niğde 24 derslikli ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Niğde İli Merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3 Etap 1 Adet 24 Derslikli İlköğretim Okulu, 3 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Bursa Demirtaş'a 32 derslikli ilköğretim okulu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi eğitim yatırımlarına son sürat devam ediyor. Bu kapsanda Demirtaş Dumlupınar Mahallesi’ne 32 derslikli ilköğretim okulu kazandırılıyor.

Manisa Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu Temmuz'da teslim!

Manisa'da inşa edilen Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu'nda sona geliniyor. Tam 19 ay önce temeli atılan okulun Temmuz'da teslim edilmesi planlanıyor.

SEV İlköğretim Okulu Kampusu Haberi

SEV İlköğretim Okulu Kampusu

Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık, TMMOM Mimarlar Odası'nın düzenlediği Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri'nde organizasyon tarihinde bir ilki gerçekleştirerek 3 dalda birden "En iyi" ödülüne layık göründü. Uluslararası Mimarlık Ödülü iki yılda bir Mimar Sinan anısına 6 dalda veriliyor.

Türk mimarlığı sınırları aştı
Doğan Tekeli başkanlığında, Boğaçhan Dündaralp, Namık Erkal, Hüseyin Kahvecioğlu ve Nevzat İlhan'dan oluşan seçici kurul, son iki yılda gerçekleştirilen 160 projeyi değerlendirdi ve finale kalan 37 aday arasından en iyileri belirledi. Erginoğlu Çalışlar Mimarlık, Turkcell Ar-Ge Merkezi/Gebze projesiyle Yapı Dalı Başarı Ödülü, DDB & Co. Tuzambarı/Kasımpaşa projesi ile Yapı Dalı Koruma-Yaşatma Başarı Ödülü ve Tarsus'taki SEV İlköğretim Okulu Kampusu projesiyle de Proje Dalı Başarı Ödülünü aldı.

Erginoğlu Çalışlar Mimarlık ortaklarından Hasan Çalışlar Ulusal Mimari Ödülleri'nin mesleki teşvik...