19 / 04 / 2024

Şevval Sam bodrum

Şevval Sam bodrum

Oyuncu ve müzisyen Şevval Sam, Bodrum Gümüşlük'te yaşayan Nejat İşler gibi İstanbul'dan taşınma kararı aldığını söyledi.

Şevval Sam'dan Kanal İstanbul'a tepki: ‘Ölüm fermanıdır! Hayır!’

Başarılı oyuncu Şevval Sam, Kanal İstanbul ile ilgili tepkisini dile getirdi. Bir İstanbullu olarak projeye karşı olduğunu dile getiren Sam, “Bu İstanbul için bir ölüm fermanıdır! Hayır! Hayır! Hayır!” yazdı.

Şevval Sam: Mülk edinmek istemiyorum, karavanda yaşayacağım!

Güzel şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, " Sağlığım ve imkanlarım el verirse dünyayı bir karavanla gezmeyi istiyorum. Karavanla insan daha özgür oluyor. Mülk edinmek istemiyorum, bana yetecek kadarı var, ötesine ihtiyacım yok" diyor...

Şevval Sam Bodrum'a taşındı!

Oyuncu ve müzisyen Şevval Sam, Bodrum Gümüşlük'te yaşayan Nejat İşler gibi İstanbul'dan taşınma kararı aldığını söyledi.

İşte Şevval Sam'ın Cihangir'deki evi!

Şevval Sam, çekim maratonuna kısa bir mola verdi, Cihangir’deki evinde InStyle Home ekibini ağırladı. Sam’ın erkek arkadaşı Sarp Maden ve dört kedisiyle yaşadığı daire, renkli ve bohem tarzıyla dikkat çekiyor.

Şevval Sam, evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Şevval Sam, Cihangir'deki evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı. Sam'ın evinde renkli ve bohem tarzı ilgi çekiyor.

Bodrum Egeria Suits'te 80 bin Euro'ya!

Bodrum İçmeler'de inşa edilen Egeria Suits'te fiyatlar 80 bin Euro'dan başlıyor

Bodrum Areon Bağ Evleri'nde 46 bin 314 TL'ye!

Areon Bağ Evleri, Areon Yapı İnşaat tarafından Bodrum Tuzla'da hayata geçirilen bir proje

Bodrum Egeria Suites'te 80 bin Euro! Hemen teslim!

Semerkand Yapı'nın Bodrum'da inşa ettiği Egeria Suites'te fiyatlar 80 bin dolardan başlıyor

Bodrum Villa Select'te 200 bin Euro'ya! Hemen teslim!

Semerkand Yapı'nın Bodrum'da hayata geçirdiği Villa Select'te fiyatlar 200 bin Euro'dan başlıyor…

Bodrum Horizon Point'te metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Mimar Gökhan Avcıoğlu ve Dara Kırmızıtoprak tarafından Bodrum'da yapılan Horizon Point projesi konumunu güneşten, rengini ise Bodrum toprağından aldı

Hacı Hüseyin Ağa'nın varisleri Bodrum'da ofis açtı

Karaosmanzade Hacı Ömer Ağa'dan torunu Hacı Hüseyin Ağa'ya kaldığı belirtilen yüksek miktardaki mirasın varisleri Bodrum'da ofis açtı

Rixos Premium Bodrum'un mimarisi yenilendi!

Rixos Premium Bodrum, yenilenen yüzüyle, tatilde en iyisini arayanların yine ilk tercihi olacak

Bodrum Regnum Escana'da teslimler başladı!

Bargylia Evleri'ni hayata geçiren Regnum'un Bodrum'daki Escana vilları satışa çıktı

Şevval Sam bodrum Haberi

Şevval Sam bodrum

Oyuncu ve müzisyen Şevval Sam, Bodrum Gümüşlük'e yerleşti. Sam, geçirdiği hastalık sonrası Bodrum Gümüşlük'e yerleşen meslektaşı Nejat İşler gibi İstanbul'dan taşındı. 


 Şevval Sam konu ile ilgili "Burası İstanbul defterini kapatmama vesile oldu. Bodrum'a yerleşmeye karar verdim. Doğası beni çekti. En büyük lüksüm, yan komşumdan aldığım yumurta ve süt oldu" şeklinde konuştu.


Rol aldığı 'Bodrum Masalı' dizinin çekimlerinin çok yoğun geçtiğini söyleyen Şevval Sam "Sezon yorucuydu ama çok keyifli geçti. Bodrum'da olup da keyifli geçmemesi imkansız. Sezon finali için bir araya geldik. Umarım seneye tekrar devam eder. Çok şahane bir ekip ile çalışıyoruz. Ben Bodrum'a yerleştim galiba. İstanbul defterini kapattım. Kafamda bir takım projeler var. Dizinin devam edip etmeyeceğine bağlı. Birkaç projem var hayata geçerse haberiniz olur"...