28 / 03 / 2024

Seyahat Acenteleri ve Seyahat Acenteleri Birliği Kanunu değişiklik

Seyahat Acenteleri ve Seyahat Acenteleri Birliği Kanunu değişiklik

TÜRSAB Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı İsmail Özbozdağ, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Seyahat Acenteleri ve Seyahat Acenteleri Birliği Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı Taslağı" hazırlandığını söyledi

Bakan Uraloğlu açıkladı! Turistik trenlere iki yeni rota daha eklendi!

Tren ile seyahat etmek ve Türkiye'yi gezmek birçok vatandaşın yapmak istediği bir etkinlik .Buna göre, bu amaca hizmet edecek iki güzergahın daha faaliyete geçirileceği bakanlık tarafından açıklandı. Ankara ile Diyarbakır ve Ankara ile Tatvan arasında iki turistik tren hattı nisan ayında yollarda.

Ulaştırma Bakanı açıkladı: Turistik Doğu Ekspresi'ne alternatif iki yeni tren hattı geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada seyahat severlerin ve sanat tutkunlarının gözdeleri arasında yer alan "Turistik Doğu Ekspresi"ne alternatif iki yeni tren hattı geldiğini duyurdu. 

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ndb Tercümanlık Hizmetleri Ve Sağlık Turizmi Seyahat Acentesi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Doğukan Buz tarafından kuruldu.

Yüksek Hızlı Trenlerle ile seyahat eden yolcu sayısı 80 milyona ulaştı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yüksek hızlı trenlerle (YHT) ile bugüne kadar 79 milyon 581 bin vatandaşa hızlı, konforlu, ekonomik ve güvenli seyahat imkanı sağladıklarını kaydetti. YHT ile seyahat detayları ve ayrıntıları haberimizde...

Kredi kartı kullananlar dikkat! BBDK yasakladı: O harcamalara taksit yapılamayacak

Son dakika haberine göre; Artık kredi kartıyla havayolu, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili yurtdışı harcamalara taksit yapılamayacak.

Denizbank’tan son dakika gelişmesi! Hesaplara para yatırılacağı duyuruldu!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber tatil kampanyalarına hız veren bakanlar kervanına Denizbank da katıldı. Denizbank, seyahat, konaklama ve araç kiralama harcamalarına 200 TL’ye varan Bonus puan vereceğini duyurdu.

Pirçek Turizm Otelcilik Seyahat Acentası Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirçek Turizm Otelcilik Seyahat Acentası Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Pirçek tarafından kuruldu.

Tefal buharlı dikey ütü ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Tefal 18 Mart 2023 fiyat listesi

Sürekli seyahat edenler ve ya kıyafetleri sürekli kırışanlar, Tefal DT8150 Access Steam+ Buharlı Dikey Ütü Düzleştirici ve Kırışık Giderici ne kadara satılıyor, özellikleri neler sorusunun cevabı bu haberimizde. İşte detaylar..

Desk Turizm Seyahat Acentesi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Desk Turizm Seyahat Acentesi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Doğukan Kandemir tarafından kuruldu.

Ydy Otel Turizm Seyahat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydy Otel Turizm Seyahat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Selda Yıldız tarafından kuruldu.

Ldn Turizm Seyahat Otelcilik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ldn Turizm Seyahat Otelcilik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Mohammed Alotaıbı tarafından kuruldu.

Cmc Seyahat Acentası Ve Turizm Emlak Danışmanlığı Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmc Seyahat Acentası Ve Turizm Emlak Danışmanlığı Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Ceylan tarafından kuruldu.

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kırk tarafından kuruldu.

Seyahat Acenteleri ve Seyahat Acenteleri Birliği Kanunu değişiklik Haberi

Seyahat Acenteleri ve Seyahat Acenteleri Birliği Kanunu değişiklik


Türkiye Seyehat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı İsmail Özbozdağ, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Seyahat Acenteleri ve Seyahat Acenteleri Birliği Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı Taslağı" hazırlandığını söyledi. Özbozdağ, taslakta "yerli ve yabancılara ait konutların turizm amaçlı pazarlama ve kiralama faaliyetlerini yürütme" yetkisinin, seyahat acenteleri ve tur operatörlerine verilmesinin ön görüldüğünü dile getirdi. Taslağın yasalaşmasının faydalı olacağını dile getiren Özbozdağ, "Bu kanun vergi kaçakçılığını önler. Turizm amaçlı başkalarına kiraya verilen konutlar yasal hale gelirlerse kayıtlı işletme olurlar ve işlerini daha düzgün yaparlar" dedi. Diğer turizm bölgesinde olduğu gibi Marmaris'te de turistlere kiraya verilen evler olduğunu dile getiren Özbozdağ, bu faaliyetlerin yasal statüye kavuşmasıyla alternatif olarak turizmde yeni bir trend ortaya çıkabileceğini dile getirdi. Güney Ege...