19 / 04 / 2024

Seydişehir imar toplantısı

Seydişehir imar toplantısı

Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Seydişehir'de imar revizyon toplantısı düzenledi.Kaynak: Seydişehir'de imar revizyon toplantısı düzenledi.

Kayseri Büyükşehir Haziran ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Çalışmalarına devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı toplantısı gerçekleşti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Mayıs ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda şehirde hayata geçirilecek olan yeni projeler de masaya yatırıldı.

Kayseri Büyükşehir Mayıs ayı toplantısı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan kararları görüşmek için Mayıs ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi yeni dönemde ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Erzurum Büyükşehir Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Çalışmalarına devam eden Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Malatya Büyükşehir Nisan ayı toplantısı yapıldı!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra ilk toplantısını Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında, 15 Nisan 2019 Pazartesi günü Belediye Meclis Salonunda yaptı.

Tekirdağ Büyükşehir'de imar toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği toplantıya katıldı.

İmar barışı bilgilendirme toplantısı bugün!

İmar barışı bilgilendirme toplantısı bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sarıyer Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. İmar barışı toplantısı Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum'un katılımı ile yapılacak. 

Malatya Büyükşehir Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısı dün yapılan II. Birleşimle sona erdi. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Malatya Büyükşehir Şubat ayı toplantısı gerçekleşti!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısının I. birleşimi gerçekleştirildi. Toplantıda gündemde yer alan bazı maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Şubat ayı toplantısı gerçekleşti!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti.

Çatalca Belediyesi'nden imar planı toplantısı!

Çatalca Belediyesi, 1/1000 ölçekli İmar Planı onaylanan Kestanelik Mahallesi'nde imar planı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Seydişehir imar toplantısı Haberi

Seydişehir imar toplantısı

Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Seydişehir'de imar revizyon toplantısı düzenledi.Belediye Meclis salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Konya Büyük Şehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Planlamacısı Uzman Necati Uyar, Seydişehir için yeni yapılan imar ve şehircilik planı çalışmalarının değerlendirildiğini belirtti.Yeni yapılan imar ve şehircilik planının 230 bin kişiyi barındıracak potansiyele sahip olduğunu dile getiren Uyar, şunları kaydetti:" Seyit Harun projesi ile ilgili düzenlemeler içerisinde birçok mahallemizde eski imar planında revize yapıldı. Genel olarak imar planında doğal hakların korunmasına dikkat edildi. Ulukapı Mahallesinde yapılaşma olmayan bölgelerin üç kattan dört kata, 7 metrelik yolların on metreye çıkarılması planlandı. Dabanlar sokağının korunması karlaştırıldı. Bu bölgelere kentsel dönüşümün uygulanması için planda kolaylıklar getirilecek."İmar şehircilik planının önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal'da mahallelerde yapılan...