27 / 04 / 2024

seyrantepe Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesi

seyrantepe Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesi

Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi tarafından inşa edilecek Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesi'nin temeli atıldı. Seyrantepe'de yükselecek proje vatandaşların birçok ihtiyacını karşılayacak.

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı yeniden başladı!

24 Ocak 2020 tarihinde 6.8 şiddetinde depremin meydana geldiği Elazığ’da 41 vatandaş yaşamını yitirdi, 5 yapı yıkıldı, binlerce binada ise ağır hasar meydana geldi. Deprem sonrasında merkezde inşa edilen 26 katlı Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı durdurulmuştu. Şimdi ise yeni bir gelişme yaşandı.

Elazığ'daki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı gündemde!

Elazığ’da AKP ve MHP ortaklığındaki Alışveriş ve Yaşam Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor. Yüksek kat sayısıyla dikkat çeken yapıya ilişkin tartışmalar da gündemde...

Başakşehir'e kültür ve yaşam kompleksi geliyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Fenertepe Mahallesi’ne kültür ve yaşam kompleksi yapılıyor. Proje kapsamında 450 kişi kapasitesine sahip amfi tiyatroda konser, tiyatro gibi çeşitli açık hava etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Mardin'deki Kamor Parkı yaşam alanı ve spor kompleksi olacak!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, atıl haldeki 65 bin metrekarelik Kamor Parkı'nı yaşam alanı ve spor kompleksine dönüştürüyor...

Denizli Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bir süre önce inşaatlarını tamamladığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi, Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ni hizmete açıyor.

Mardin'e Kamor Yaşam Alanı ve Spor Kompleksi Projesi geliyor!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, sosyal yaşam evi ve spor kompleksi yapıyor. Belediye  atıl durumda olan Kamor Parkı'nı, Kamor Yaşam Alanı ve Spor Kompleksi Projesi ile yeniden inşa ediyor.

Midwood İstanbul Kompleksi'nin otel ve yaşam alanlarının temeli atıldı!

Büyükçekmece'de yapımı devam eden Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi'nin otel ve yaşam alanlarının temeli atıldı. Midwood İstanbul'un Avrupa'nın en büyük film platosu olması hedefleniyor.

Ankara Bağlıca Yaşam ve Spor Kompleksi'nin inşaatı başladı!

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından Bağlıca Mahallesi'ne inşa edilecek Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesini tamamladı. Kompleks 53 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek.

Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Etimesgut Belediyesi, içerisinde yaşam, eğitim ve spor merkezlerinin yer alacağı Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesini tamamladı.

Şanlıurfa Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi tarafından inşa edilecek Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesi'nin temeli atıldı. Seyrantepe'de yükselecek proje vatandaşların birçok ihtiyacını karşılayacak.

Hatay Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde yapımına devam edilen alanlarda çeşitli incelemelerde bulundu.

Maltepe Fındıklı'ya yaşam kompleksi inşa edilecek!

“Hemşehri Buluşmaları” kapsamında Bitlislilerle bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı Mahallesi’ne bir yaşam kompleksi inşa etmek için hazırlıklara başladıklarını müjdeledi. Kılıç’a, vatandaşlardan tam destek geldi.

Ergenekon Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Yap işlet devret modeli ile inşa edilen Ergenekon Mahallesi Yaşam Merkezi, bünyesinde bulunacak kapalı semt pazarı, yüzme havuzu ve spor kompleksi ile 11 milyon TL’ye mal olacak.

seyrantepe Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesi Haberi

seyrantepe Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesi

Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi tarafından ilçenin en çok büyüme gösteren mahallesi Seyrantepe'de yaptırılacak olan Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesinin temeli atıldı. Başkan Baydilli, “Kompleksimiz mahallede büyük bir eksikliği giderecektir” dedi.


Karaköprü'nün her geçen gün büyüyen mahallesi Seyrantepe'de (Maşuk-Toki) vatandaşların birçok ihtiyacını karşılayacak meydan ve yaşam kompleksi projesinin temeli atıldı. Temel atma törenine ev sahibi Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Seyrantepe Mahallesi sakinleri katıldı.


Temel atma töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Seyrantepe Mahallesinin toplu konut alanı olmasından dolayı her geçen gün büyüdüğünü ifade ederek burada yaşayan vatandaşların bazı ihtiyaçlarını gidermek için bu kompleksin projesini yaptıklarını söyledi.


 Başkan Baydilli şöyle konuştu:

"Mahallemiz yeni olduğundan...