29 / 03 / 2024

Sezai Bacaksız botaş

BOTAŞ’tan Gazprom açıklaması geldi; Doğalgaz iddiasına cevap verdiler

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ), son günlerde sosyal medyada dolaşan ve Rus petrol ve doğal gaz şirketi Gazprom'un BOTAŞ'ı devralacağına dair iddiaları yalanladı. BOTAŞ yetkilileri, bu iddiaların tamamen asılsız olduğunu açıkladı.

Es Söz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Söz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Sunar tarafından kuruldu.

Öz Boncuk İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Boncuk İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Sezai Çiftçi tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

Türker Proje Gayrimenkul, ortakların onayına sunulmak üzere Sezai Bekgöz ve Cemal Mutlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verdi. 

Limak'ın Ufa’da tünel-otoyol projesi 2023'te hizmete girecek!

Limak Holding kurucu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Holding Başkan Vekili Serdar Bacaksız, Ufa’daki (Başkortostan-Rusya) “tünel-köprü-viyadük-otoyol” projesiyle ilgili son durumu anlattı.

Barets Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Barets Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Samet Eken ve Sevde Bacaksız ortaklığında kuruldu.

Türker Proje bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin 7 Temmuz 2020 tarihinde yapacağı 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında ortakların onayına sunulmak üzere Dr. Sezai Bekgöz ve Cemal Mutlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verildi.

Türker Proje bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin 2019 yılı olağan genel kurul toplantısında ortakların onayına sunulmak üzere Dr. Sezai Bekgöz ve Cemal Mutlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verili...

Zekiye Bacaksız: Şehir hastanelerini hemen kamulaştırın!

Genel Sağlık-İş Başkanı Zekiye Bacaksız Sağlık Bakanlığı’na çağrı yaparak, hizmete açılan 10 şehir hastanesinin bakanlığa devredilmesini talep etti.

Sezai Çimiş: Mersin'de kentsel dönüşüm kaçınılmaz!

Işkın Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Çimiş, kentsel dönüşümün artık kaçınılmaz bir hal aldığını söyledi. Çimiş, ''Binalarımızı kentsel dönüşümle depreme dayanıklı hala getirmeliyiz'' dedi.

Kadem Bacaksız: Acilen Müteahhitlik Hizmet Yasası çıkarılmalı!

Ordu Müteahhitler Birliği Derneği Başkanı Kadem Bacaksız, "Acilen Müteahhitlik Hizmet Yasası çıkarılmalı, bir oda şemsiyesi altında yasal bir statüye kavuşturulmalı. Bu dönüşüm sektörün pek çok problemini çözecektir." dedi.

Kadem Bacaksız, OMDER Başkanı oldu!

Ordu Müteahhitler Birliği Derneği OMDER yeni yönetimini belirlemek üzere genel kurul yaptı. Tek liste ile yapılan seçimlerde Kadem Bacaksız yeniden OMDER Başkanı seçildi.

FETÖ'nün hedefi mega projelerdi!

Limak Holding Başkan Vekili Sezai Bacaksız başarısız darbe girişimine ilişkin, "Darbecilerin arkasındaki yabancı güçler Türkiye’nin geri kalmasını, mega projelerin durmasını istiyordu. Başka bir ülkede böyle bir olay yaşansaydı bu kadar kısa zamanda atlatılamazdı" dedi.

Sezai Bacaksız botaş Haberi

Sezai Bacaksız botaş

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...