23 / 04 / 2024

Sezai Bacaksız ceza

SPK’dan Kızılbük GYO’yla ilgili işlemlere 195,5 milyon TL ceza!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Kızılbük GYO ile ilgili işlemler nedeniyle 195,5 milyon Türk Lirası idari para cezası verdi.

Ruhsatsız ve imara aykırı yapılan o bungalov evler 6 kişiye mezar olmuştu! Sahibine istenilen ceza belli oldu!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde geçen yıl meydana gelen selde yıkılan ve ruhsatsız işletildiği tespit edilen bungalov ev sahibinin aldığı ceza belli oldu.

Ev kiralamada yeni dönem! Bu şartları yerine getirmeyenlere rekor ceza!

Konut kiralamalarına ilişkin yeni dönem resmen başladı. Söz konusu bu düzenleme, konutunu 100 günden az kiralayan herkesi ilgilendirirken, evini yılda 4 defa  kiralayanlar da takibe alınacak. Şartları yerine getirmeyenlere de rekor ceza verilecek.

Bağcılar Belediyesi kamuya ait taşınmazları kira sözleşmesi olmadan kullananlara ceza kesti!

Sayıştay, Bağcılar Belediyesi’nin kamuya ait taşınmazlarını mevzuata aykırı şekilde kullandırdığını saptadı.  kamuya ait taşınmazları kullanan, kira sözleşmesi olmayan kişilere ceza kesildiği ancak bu kişilerin cezayı ödedikten sonra taşınmazları kullanmasına göz yumulduğu ortaya çıktı.

Ev sahipleri dikkat: Yüksek kiraya haksız kazanç cezası geliyor, hapis yatabilirsiniz...

Fahiş kira artışı yapan ev sahiplerine hapis ve para cezası geliyor. Söz konusu fahiş zamların önüne geçmek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gerekirse ceza uygulanacağını söylemişti.

Arabası olanlar hemen e-devletten kontrol etsin! Ceza aldıysanız indirim için son 14 gün!

Sürücülere ceza konusunda acil bir uyarı geldi! Hemen e-Devlet'e bakıp araçlarının ceza durumlarını kontrol etmeleri gerekiyor. 15 gün içinde indirim sunulmuş olup sürücüler bundan yararlanabilecekler. T.C. kimlik numarasıyla hemen aracınızın ceza durumunu kontrol etmelisiniz…

Kur yüzünden fırsatçılık yapan e-ticaret sitelerine Ticaret Bakanlığı'ndan ağır ceza!

Seçim sonrasındaki kur dalgalanmaları, internet üzerinden yapılan alışverişleri iptal etmeye başladı. Sipariş veren tüketicilerin şikayetlerini belirtmesi durumunda Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Fırsatçılık yapan e-ticaret firmalarına Ticaret Bakanlığı’ndan ağır ceza geldi. 

Ehliyet sahipleri bu haber sizi ilgilendiriyor! Eğer bunu yapmazsanız 1917 TL'ye kadar ceza!

Ehliyet sahiplerini ilgilendiren uyarı niteliğinde bir haber geldi. Bazı kurallara uyulmaması durumunda 1917 TL’ye kadar ceza kesilecek. Yeni ceza tutarlarıyla ehliyet sahiplerinin daha fazla dikkatli olması ve kurallara uyması gerekiyor. 

Vatandaşı canından bezdirmişlerdi! Milyonlarca TL ceza kesildi

Ülkece bu son zamanlar yaşanan fahiş fiyat artışları ve stokçuluk vatandaşın başına bela olmuştu. Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk icraatlarına binaen 2020'de oluşturulan Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu, bu zamana kadar 1561 firmaya ceza kesti.

Sakın bunu yapmayın! 3.304 TL ceza ödemek zorunda kalırsınız

Yeni yıla girilmesiyle birlikte ceza miktarları da arttı. Vatandaşların ceza ödememek için uzak durması gereken bir hareket daha var.

Evinizde sakın ama sakın bunu yapmayın! 4.839 TL ödemek zorunda kalırsınız

Yeni yıla girilmesiyle birlikte cezalar da tavan yaptı. Evde yapılması durumundan büyük bir ceza ile karşılaşacağınız yanlışa karşı da vatandaşlara sık sık uyarı yapılıyor.

Araç sahipleri daha çok dikkat etmeli! Bunu yapmayana anında 2 bin 568 TL ceza kesiliyor!

Araç sahiplerini ilgilendiren bir duyuru yapıldı. Eğer bunu yapmazsanız anında 2 bin 568 TL ceza ödersiniz. İşte detaylar!

Hız sınırı, kırmızı ışık, kemer cezası kaç lira olacak? İşte 2023 yeni trafik cezaları...

Yeniden Değerleme Oranı ile birlikte 2023 yılının trafik cezaları açıklandı.. En yüksek cezanın 20 bin 977 lira ile uyuşturucu ve uyarıcı madde etkisinde araç kullanmak olduğu öğrenildi. Peki aşırı hız, kemer takmama, kırmızı ışıkta geçme ve diğer tüm ceza miktarları ne kadar oldu? İşte madde madde

Sezai Bacaksız ceza Haberi

Sezai Bacaksız ceza

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...