28 / 03 / 2024

Sezai Bacaksız limak

Sezai Bacaksız limak

Sadece ‘para kazanmak’ için değil, prestijli ve imkânsıza yakın bir projeyi yapmak için Kuveyt’teki 4.4 milyar dolarlık havalimanı işine girdiklerini söyleyen Sezai Bacaksız buradaki başarıyla sembol yatırımlara yelken açacaklarını belirtti.

Limak Holding enerji sektörüne 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Limak Holding, yeni yatırımlar için kesenin ağzını açtı. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sezai Bacaksız, enerji sektörüne toplamda 2 milyar dolarlık yatırım yapmayı planladıklarını açıkladı.

Limak Bodrum'daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

Limak İnşaat, Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için düğmeye bastı. Söz konusu yatırım 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.

Diamond Mall açıldı! Limak, Kuzey Makedonya’ya yeni AVM!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Limak Şirketler Grubu, Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te hayata geçirdiği alışveriş merkezi "Diamond Mall"un açılışını yaptı.

Limak Holding'in acı günü! Yağız Mert Erkmen vefat etti!

Limak Holding'te uzun yıllar Genel Müdürlük görevi üstlenen Okan Erkmen'in oğlu Yağız Mert Erkmen hayatını kaybetti.

Es Söz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Söz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Sunar tarafından kuruldu.

Öz Boncuk İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Boncuk İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Sezai Çiftçi tarafından kuruldu.

Limak Gaziantep'te Çimentepe projesiyle 5 bin 500 konut inşa edecek!

Gaziantep'ten Kilis'e taşınan eski çimento fabrikasının yer aldığı arazinin imar planları tamamlandı. Limak Holding söz konusu arazide Çimentepe Projesi ile 5 bin 500 konut inşa edilecek. 

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

Türker Proje Gayrimenkul, ortakların onayına sunulmak üzere Sezai Bekgöz ve Cemal Mutlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verdi. 

Nihat Özdemir yatırımları beklemeye aldı: Enflasyon ve kurdan rahatsızım!

Yüksek faizin iş insanlarının öncelikli düşmanı olduğunu belirten Limak Holding Kurucu Başkanı Nihat Özdemir, dövizdeki hareketlilik ve enflasyonun kendisini rahatsız eden konular olduğunu dile getirdi.

Limak'ın Ufa’da tünel-otoyol projesi 2023'te hizmete girecek!

Limak Holding kurucu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Holding Başkan Vekili Serdar Bacaksız, Ufa’daki (Başkortostan-Rusya) “tünel-köprü-viyadük-otoyol” projesiyle ilgili son durumu anlattı.

Barets Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Barets Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Samet Eken ve Sevde Bacaksız ortaklığında kuruldu.

Türker Proje bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin 7 Temmuz 2020 tarihinde yapacağı 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında ortakların onayına sunulmak üzere Dr. Sezai Bekgöz ve Cemal Mutlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verildi.

Limak İnşaat'ın Kuveyt'teki projeleri tam gaz!

Limak İnşaat, koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı tüm önemleri alarak Kuveyt'teki projelerine hız kesmeden devam ediyor.

Türker Proje bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin 2019 yılı olağan genel kurul toplantısında ortakların onayına sunulmak üzere Dr. Sezai Bekgöz ve Cemal Mutlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verili...

Sezai Bacaksız limak Haberi

Sezai Bacaksız limak

Arap yarımadasının en zengin ülkelerinden biri olan Kuveyt, 50-55 derece arası bir sıcaklığın, yoğun nemin, dışarıda bırakın çalışmayı ayakta durmanın, yürümenin bile gerçekten çok zor olduğu bir ülke. 2.5 milyon nüfuslu ülkede 900 bine yakın Kuveytli var, geriye kalan 1.6 milyon kişi Hindistan, Afganistan ve diğer Asya ülkelerinden çalışmak için gelenlerden oluşuyor. Doların 3 katı, TL’nin 10 katı değerli parası (Dinar) bulunan Kuveyt, dünya çapında ses getirecek bir projeye soyundu. Ülke, global arenada öne çıkmak için uluslararası havalimanı terminalini yeniliyor.


Ödüllü İngiliz mimarlık ofisi Foster+Partners’ın tasarladığı terminalinin inşaat ihalesini Çinlilerle girdiği kıyasıya yarış sonrası Limak grubu kazandı. Böylece, uzun süreden bu yana gerek Arap coğrafyasının gerekse dünyanın en iddialı projelerinden birini yapmak isteyen Kuveyt Emiri El-Sabah’ın hayalini Türkler gerçekleştirecek.


Kimileri düşen...