20 / 04 / 2024

Siirt 2017 kentsel dönüşüm

Siirt 2017 kentsel dönüşüm

Siirt Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, birim amirleriyle, Ulus Mahallesi’nde yapılan halk toplantısında bir araya geldiği mahalle sakinlerinin sorunlarını ve bölgedeki kentsel dönüşüm sorununu konuştu.

Bahçeşehir Gölevleri'nde daire teslimleri Ağustos 2017'de!

KİPTAŞ ve Binres İnşaat tarafından Bahçeşehir'de inşa edilen Vaditepe Göl Evleri projesi, 357 konuttan meydana geliyor. Projede teslimlerin Ağustos 2017'de ayında yapılması planlanıyor.

Alibeyköy 5.Levent'te daire teslimleri 2017'de!

Teslimleri 2017 yılında yapılacak olan 5.Levent projesi; Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre kadar uzaklıkta inşa ediliyor. Proje 516 bin metrekare inşaat alanına sahip..

Antplato Basın Ekspres'te firma bünyesinde 2017 sonuna kadar taksitlendirme!

2016 yılı Aralık ayında teslimlerin yapılması planlanan Antplato Basın Ekspres projesinde uygulanan ödeme koşulları kapsamında 2017 yılının sonuna kadar firma bünyesinde vadelendirme seçeneği uygulanıyor.

Antplato'da 2017 sonuna kadar firma bünyesinde taksit fırsatı!

Vadeli olarak Ant Yapı'ya borçlanma yolu ile ödeme yapmak isteyenler için 2017 sonuna kadar vadelendirme yapılan Antplato projesinde teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleştirilecek.

Novus Ventus projesinde teslimler 2017'de başlıyor!

Adnan Kılıçoğlu İnşaat ile Katal İnşaat'ın ortaklığında kurulan Şehrin Yapı, biri 32 diğeri 33 katlı olmak üzere 2 kule şeklinde tasarlanan ve 250 milyon dolara mal olacak Novus&Ventus Projesi'ni 2017 yılında tamamlamayı hedefliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Siirt'te toplu açılış yapacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Siirt'te gerçekleştirilen yatırımların toplu açılışını yapacak. Erdoğan, kentte toplam yatırım bedeli 160 milyon lira olan 54 projeyi törenle hizmete açacak.

Siirt Kent Meydanı projesi ihalesine çıktı!

Siirt şehir merkezinde Hükümet Konağı, Saat Kulesi ve 100. Yıl Parkı alanını kapsayacak şekilde yapılacak olan Kent Meydanı, proje ihalesine çıktı.

İstanbul'un yeşil hastanelerinin ilk etabı 2017'de açılacak!

Türkiye’nin yeşil hastaneleri olarak yapımı süren Okmeydanı, Göztepe ve Kartal’daki hastaneler tamamlandığında 3 bin özellikli yatak hizmet verecek. 2017’de ilk etabı açılacak yeni hastanelerde, 2019’dan sonra tam teşekküllü tedavi imkânı sunulacak.

Çorum Kent Meydanı 2017'de tamamlanacak!

Çorum Belediyesi ile İl Özel İdaresi arasında Vilayet Meydanı için imzalar atıldı. Belediye Başkaaffer Külcü, Valilik karşısında bulunan Tekel Binası ve Özel İdare binası yerine yapılacak olan meydanın 2017'nin baharında tamamlanacağını söyledi.

5. Levent Projesi 2017'de tamamlanacak!

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliğiyle hayata geçirilen 5. Levent Projesi satışa çıktı. 1 milyar 800 milyon TL yatırım tutarı ile yapılan projenin 2017'de tamamlanması planlanıyor.

Eyüp 5. Levent Projesi teslimleri 2017'de!

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliğiyle hayata geçirilen 5. Levent Projesi satışa çıktı. 1 milyar 800 milyon TL yatırım tutarı ile yapılan projenin 2017'de tamamlanması planlanıyor.

5. Levent Projesi 2017’de teslim edilecek!

1 milyar 800 milyon TL yatırımla hayata geçirilen 5. Levent Projesi'nin 2017'de tamamlanması planlanıyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Yıldırım, 5. Levent'in kentsel dönüşümde örnek bir proje olacağını belirtti.

Kiptaş 5. Levent projesi 2017'de tamamlanacak!

KİPTAŞ ve Torunlar GYO, İstanbul’a yeni bir semt kazandırıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında 1 milyar 800 milyon lira yatırım değeriyle 4 bin konutun inşa edileceği 5. Levent projesinin, 2017’de tamamlanması hedefleniyor.

Siirt 2017 kentsel dönüşüm Haberi

Siirt 2017 kentsel dönüşüm

Eski Saraçoğlu Akademi binasında düzenlenen toplantıda vatandaşlar tarafından sıcak karşılanan Belediye Başkan Vekili Taşkın’a kentsel dönüşüm çalışmaları, kent merkezinde yapılan sağlıksız besicilik ve çocuk parkı ve yeşil alan çalışmaları konusunda hizmet istedi. Mahalle sakinleri, toplantının açılış konuşmasında "Hoş geldiniz" diyen Başkan Taşkın’a, "Asıl siz bizim mahallemize hoş geldiniz. Sizi bekliyorduk, hizmete susamış bir halk olarak sorunlarımıza sizden önceki belediyelerden çözüm bulamadık. Hayvan pazarının olduğu yerde meydana gelen olaylarda en çok biz etkileniyorduk. Hizmet yapmak, adınızı altın harflerle yazdırmak istiyorsanız kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatın" açıklamasını yaptı. 


Şehre kalıcı hizmet bırakmak için büyük gayret sarf ettiklerini belirten Taşkın ise, kentsel dönüşüm, başıboş hayvan sorunu, yeşil alan konularında birçok önemli çalışmaları bulunduğunu, yaşanılır bir Siirt için tüm imkanların seferber edildiğini söyledi. Taşkın, 1,5...