25 / 04 / 2024

şile arsa fiyatları

şile arsa fiyatları

Depreme dayanıklı konutları ve yeşilliğin bol olduğu Şile yatırımcıların cazibesi çekmeye başladı. Bölgede arsalar ve konutlar değerlendi.

Şile'de arsa fiyatları 5 katına çıktı!

İstanbul'un Karadeniz kıyısındaki ilçesi Şile büyük yatırımlarla 12 ay yaşanacak bir çekim merkezine dönüşmek üzere. Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Şile'de arsa fiyatlarının 5 katına çıktığını belirtti.

Ağva arsa fiyatları uçtu!

Coğrafik güzelliğiyle insanı büyüleyen, iki nehrin arasında oluşan deltada kurul Ağva, İstanbul'un kuzeyde son tatil bölgesidir. Ağva çevresindeki köylerde son dönemde ciddi bir şekilde arsa alım satım hareketliliği var.

Şile-Ağva bölgesinde arsa satışları tavan yaptı!

Şile - Ağva bölgesinde arsa satışları tavan yaptı. Şile Belediyesi 'nin 1/1000'lik imar planlarını tamamlamasının ardından, arsa fiyatlarının 3-4 misli artması bekleniyor.

Şile'de arsa fiyatları yükseldi!

İstanbul'da son dört yıldır arka arkaya açıklanan projelerle birlikte gayrimenkul sektörü tarihinin en hızlı dönemine girmiş oldu. Karadeniz Otobanı'nın Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımıncının da gözbebeği durumuna geldi.

Şile'de arsa fiyatları ve satışları tavan yaptı!

Karadeniz Otobanı 'nın Şile - Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımcının da gözbebeği durumuna geldi. Son dönemde birçok yatırımın yapıldığı bölgede arsa satışları da tavan yaptı.

Şile'de arsa fiyatları tavan yaptı!

Karadeniz Otobanı güzergahında bulunan Şile'de arsa fiyatları 1/1000'lik imar planları öncesinde tavan yaptı. Şile Belediyesi'nin imar planını tamamlanmasıyla fiyatların 3 -4 kat daha artması bekleniyor.

Şile'de satış memurluğundan 1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Şile Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Şile'de yer alan konut alanındaki 2 arsayı satışa çıkarıyor. Toplam bedelleri 1 milyon 16 bin 824 TL olarak belirlendi.

Şile'de imar planları tamam!

Şile Belediyesi, yatırım fırsatlarının önünü açmak amacıyla 1/1000'lik imar planlarını tamamladı. Yapımı süren Karadeniz Otobanı çevresinde, arsa satışları ve fiyatların arttığı belirtiliyor. Bölgede fiyatların biraz daha yükselebileceği konuşuluyor.

3. Köprü yolu Şile'yi uçurdu!

Yatırım patlaması yaşayan bölgede arsa satışları da tavan yaptı. Şile Belediyesi'nin 1 / 1000'lik imar planlarını tamamlamasının ardından bu değerin 3 - 4 misli artması bekleniyor.

Şile ve Tuzla'da 2 milyon 200 bin TL'ye satılık gayrimenkuller!

İstanbul Şile ve Tuzla'da yer alan gayrimenkuller 28 Ağustos 2014 tarihinde ihaleye çıkacak. Gayrimenkullerden Şile'deki 900 bin TL'den ve Tuzla'daki ise 1 milyon 300 bin TL'den satışa çıkıyor...

Şile emlak fiyatları!

Yaz mevsiminin yaklaştığı şu günlerde yazlık kiralamalar başladı. İstanbul'a yakın olmak ama bir o kadar da şehrin karmaşasından uzaklaşmak isteyenler için cazip yerlerden biri olan Şile'de emlak piyasasının nabzını tuttuk. İşte Şile emlak fiyatları...

İstanbul'dan tersine göç başladı: Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de arsa fiyatları resmen uçtu!

Megakentteki yüksek konut fiyatları, deprem riski ve hayat pahalılığı tersine göçü hızlandırdı. Megakentten kaçanlar, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'yi mesken tuttu. Söz konusu illerde arsa fiyatları resmen uçtu. İşte detaylar...

Arsa yatırımcıları dikkat! Arsa fiyatları neden yükseldi? Arsa alırken neye dikkat edilmeli?

Konut fiyatlarındaki yüksek fiyat artışları vatandaşların arsaya yönelmesini sağladı. Arsaya talebin artmasıyla arsa fiyatları da yükselmeye başladı. Peki  arsa alırken neye dikkat edilmeli?

Arsaların değerleneceği bölge belli oldu: İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi fiyatları katlayacak!

İstanbul-Ankara arasında hayata geçirilmesi planlanan Süper Hızlı Tren Projesi ile arsa fiyatlarının katlanması bekleniyor. Gayrimenkul Uzmanı Gamze Özlü, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

İstanbul Belediyesi 16 Ocak 1929'da Beyoğlu'ndaki 2 adet arsayı satılığa çıkarmış. Peki, 1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

Konut sektörünün gözü ekim ayında! İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç Demir, Ekim ayında açıklanacak olan İlk Evim kampanyasın konut fiyatlarına nasıl yansıyacağını açıkladı. Peki İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Bu ilde ev ve arsa fiyatları resmen 10 katına çıktı! Emlakçılar talep artışına yanıtsız kalıyor!

Türkiye'de plaj ve doğal güzellikleriyle ünlü olan Ege ve Akdeniz bölgelerinde ev ve arsa fiyatları hayrete düşürüyor. Yılda binlerce yabancı turist ağırlayan bu bölgelerde nüfus artışının ev ve arsa fiyatlarını artırdığı biliniyor.

Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, İstanbul'dan başlayan göç ve arsaya artan talep ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman? TOKİ arsa ödemeleri nasıl yapılacak? TOKİ arsa fiyatları ne kadar? 

TOKİ arsa kuraları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 2022 TOKİ sosyal konut başvurularının tamamlanmasından sonra kuralar çekilmeye başlandı. TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman, ödemeleri nasıl yapılacak, arsa fiyatları ne kadar?  

Arsalar yükseldi mi? Arsa fiyatları artacak mı?

Arsa fiyatlarının düşüp düşmeyeceği pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Bu konuda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum açıklama yaptı. İşte detaylar!

Nef Arsa fiyatları Ekim 2022! 

Türkiye’nin en çok değerlenen noktalarında imarlı, sosyal ve ticari alanlar ile projelendirilmiş, alt yapısı Nef tarafından hazırlanan Nef Arsaların fiyatları merak ediliyor. Nef arsa fiyatları Ekim 2022 listesi... 

Nef Arsa fiyatları 2022 listesi! Nef Arsa Eylül 2022 fiyatları ne kadar? 

Nef arsa fiyatları 2022 listesi merak ediliyor. Peki Nef arsa fiyatları ne kadar? İşte Nef arsa fiyatları 2022 listesi...

TOKİ arsa başvuruları ne zaman, nasıl, nereden yapılacak ve arsa fiyatları kaç lira? TOKİ arsa başvuru şartları 2022

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında 250 bin konut ve onunla birlikte 100 bin arsa satışa çıkacak. Arsa için başvuruda bulunmak isteyenler 2022 TOKİ arsa başvuruları ne zaman yapılacak, TOKİ arsa başvuruları nereden yapılacak ve arsa fiyatları ne kadar? sorularına yanıt bulmaya çalışıyor.

TOKİ 250 bin konut projesine 24 saat olmadan 224 bin başvuru geldi! Konut, arsa fiyatları resmen belli oldu! Şartlar ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ eliyle hayata geçirilecek olan sosyal konut projesine başvuru sayısının 224 bine ulaştığına dikkat çekti. Konut ve arsa fiyatları resmen belli oldu! Şimdi bakın!

şile arsa fiyatları Haberi

şile arsa fiyatları

10 kilometrelik sahil şeridi, plajları denizi, çevre köyleri, ormanları, doğal güzellikleri sahip Şile yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Para Dergisi'nden Ayşegül Küçükurt Zor'un haberine göre; yaz turizmi açısından değerli bir yere sahip olan ilçe, özellikle İstanbullular için popüler bir tatil bölgelerinden biri oldu. Tarihi değeri, kültürel varlığı ve yemyeşil doğasıyla özellikle kısa kaçamaklar için son derece uygun bir yer.

Şile şimdilerde turistik yapısının yanı sıra sunduğu izole yaşam alanlarıyla da alıcıların radarına girdi. Pandemi döneminde küçük sahil kasabalarına yönelik artan ray betten Şile de payına düşeni aldı. Gayrimenkul uzmanlarına göre son bir yılda satılık ve kiralık konutların fiyatlarında artış yaşanıyor. 800-900 bin TL'den başlayan evlerin fiyatları Ege Bölgesi'ndeki örneklerle yarışıyor. “Kaçamak noktam Istanbul'a yakın ama şehrin kalabalığından uzak olsun” diyenlerin...