28 / 03 / 2024

şile emlak fiyatları

şile emlak fiyatları

Yaz mevsiminin yaklaştığı şu günlerde yazlık kiralamalar başladı. İstanbul'a yakın olmak ama bir o kadar da şehrin karmaşasından uzaklaşmak isteyenler için cazip yerlerden biri olan Şile'de emlak piyasasının nabzını tuttuk. İşte Şile emlak fiyatları...

Gayrimenkul alırken veya satarken tapu harcı ile emlak vergisini hangi taraf öder?

Gayrimenkul alım-satım işlemlerinde bazı adımlar izleniyor. Peki, Gayrimenkul satışında tapu harcı ile emlak vergisini hangi taraf öder?

Milletvekilinden flaş açıklama: Kesilen cezalar emlak sektöründe fiyatları düşürdü! 

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, sık sık gündeme gelen emlak fiyatları ile ilgili konuştu. İşte Erkan'ın o açıklaması...

Ruslar rotayı Kıbrıs'a çevirdi, emlak fiyatları resmen uçuşa geçti!

Ukrayna savaşı sebebiyle Batı'nın ağır yaptırımına uğrayan Rus oligarklar, yönlerini uluslararası anlaşmalara bağlı olmayan Kuzey Kıbrıs'a çevirdi. Kıbrıs'ta emlak fiyatları resmen uçuşa geçti...

Konut sektörünün gözü ekim ayında! İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç Demir, Ekim ayında açıklanacak olan İlk Evim kampanyasın konut fiyatlarına nasıl yansıyacağını açıkladı. Peki İlk evim kampanyası ile konut fiyatları düşer mi, yükselir mi? 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı! Ev fiyatları şatolar ile yarışıyor! 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı. Satılık konut fiyatların 5 milyon ile 550 milyon lira arasında seyrettiği Bodrum’da ev fiyatları Avrupa’da Cannes ve Monako’nun şatoları ile yarışıyor.

THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? Yenişehir Evleri isim listesi belli oldu mu? 

THY ile Emlak Konut işbirliğinde Arnavutköy'de yükselecek, Yenişehir Evleri projesi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki,  THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Talep artınca fiyatlar patladı! İstanbul'un üç ilçesinde emlak bedelleri resmen üçe katlandı!

Vatandaş ile yatırımcıların yeni gözdeleri arasında yer alan Şile, Silivri ve Çatalca'da emlak fiyatları bir sene içinde 3'e katlandı. 

Ev almak isteyenler buraya dikkat! Emlak fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

Ev fiyatlarına yönelik önlemlerin alınıp alınmayacağı, fiyatların düşüp düşmeyeceği Mehmet Şimşek'in göreve başlamasından sonra araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar, gittikçe artan emlak fiyatlarının ne zaman inişe geçeceğini merak ediyor. İşte detaylar!

Beklenen İstanbul depremi emlak fiyatlarını uçurdu! Bu ilçelere göç arttı! Kiraların en çok arttığı yerler açıklandı!

Beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarına da yansıdı. 1999 depremi öncesi yapılmış ve zemini kötü olduğu uzmanlarca söylenen semtlerdeki binalardan resmen göç başladı.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

İstanbul'dan deprem göçü arttı: O bölgede emlak fiyatları 3 katına çıktı! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından risk yüksek olan İstanbul'dan deprem göçü arttı: O bölgede emlak fiyatları 3 katına çıktı! 

Doların fırlaması ile hurda fiyatları da uçtu! Hurda fiyatları bugün ne kadar? İşte güncel hurda fiyat listesi

Dolar kuru bugün 18,20 TL seviyesini geçerek 2022 yılının rekorunu kırmaya hazırlandı. Doların fırlaması ile hurda fiyatlarının uçuşa geçmesi bir oldu. Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Peki Hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç TL? 

Gayrimenkul satışlarında yeni dönem başladı! Emlak fiyatlarındaki manipülasyon önlenecek!

Konut Finansmanı Paketleri’nin duyurulmasının ardından emlak fiyatlarında yaşanan keskin artışlar üzerine T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Resmi Gazete’de yayınlanan ‘538 sayılı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği’ aracılığıyla bu konuda bazı düzenlemeler yapıldı. İşte detaylar...

şile emlak fiyatları Haberi

şile emlak fiyatları


Doğal ve tarihi güzellikleri ile dikkat çeken bir İstanbul ilçesi olan Şile, Marmara'nın kuzeydoğusunda, Karadeniz kıyısında konumlu. Doğusunda Kandıra, güneyinde Gebze, güneybatısında Kartal ve Ümraniye, batısında Beykoz ve kuzeyinde Karadeniz ile komşu olan Şile'nin İstanbul'a uzaklığı ise 55 kilometre. 


Toplam yüzölçümü 755 km-- olan Şile'nin rakımı ise 126 metre. Bölgenin yüzölçümünün yüzde 79'u orman, yüzde 10'u tarım alanı ve yüzde 11'i de diğer alanlardan oluşuyor. 50'nin üzerinde köyden oluşan Şile'nin bu köyleri arasında; Ağaçdere, Akçakese, Alacalı, Bucaklı, Çayırbaşı, Çelebi, Göksu, Hasanlı, Kervansaray, Ovacık, Sahilköy sıralanıyor. Bölgenin mahalleleri ise Kumbaba, Çavuş, Ağva, Hacıkasım ve Balibey Mahalleri olarak karşımıza çıkıyor.  


İstanbul'un sayfiye mekanı olarak zihinlerde yer etmiş bölge, 1/100.000 Çevre Düzeni planına göre, İstanbul'da açılacak yeni yerleşim alanları için önerilen yerler arasında...