29 / 03 / 2024

şile kent meydanı projesi son durum

şile kent meydanı projesi son durum

Şile’ye ulaşım, sosyal alan ve otopark konusunda büyük avantaj sağlayacak Şile kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi tüm hızı ile devam ediyor.

Şile Kent Meydanı'ndaki 42 dükkan sahiplerine teslim edildi!

Şile Kent Meydanında hayata geçirilen 42 ticari işletme dükkanlarının sahiplerine anahtarları teslim edildi.

Muğla'ya yeni kent meydanı inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Kent Meydanı çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bursa Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesi satılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 14 bin 761,05 metrekare yüzölçümlü Kent Meydanı AVM'nin yüzde 20 hissesini ihale ile satışa sunuyor...

Alanya'nın cazibesi kent meydanıyla artacak!

Hükümet Caddesi esnafları ile kahvaltıda bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kent meydanı projesi hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Yücel, kent meydanı projesinin Alanya’ya değer katacağını söyledi.

Sivas'taki Kent Meydanı'nda tek tip mimari oluşturulacak!

Tarihi Kent Meydanı Projesi ile binaların dış cephe kaplamaları, tarihi eserlere uygun hale getirilerek tek tip mimari oluşturulacak.

Şile Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesinde sona gelindi!

Şile Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şile kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi son sürat devam ediyor. Yerin altında 600 araçlık 4 katlı otoparkın yer aldığı proje 2018 yılında tamamlanacak.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yerine kent meydanı yapılacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yeri ile OYAK arazisini istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, stadın Kent Meydanı yapılmasına yönelik talebi destekledi.

Kent Meydanı AVM yılbaşında açık mı?

Kent Meydanı AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kent Meydanı AVM yılbaşında açık mı?Kent Meydanı AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Kent Meydanı AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Şile Kent Meydanı gün sayıyor!

Şile’ye ulaşım, sosyal alan ve otopark konusunda büyük avantaj sağlayacak Şile kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi tüm hızı ile devam ediyor.

Kent Meydanı AVM Kurban bayramı çalışma saatleri!

Kent Meydanı AVM hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kent Meydanı AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Kent Meydanı AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

Şile Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi şekilleniyor!

Şile’ye ulaşım, sosyal alan ve otopark konusunda büyük avantaj sağlayacak Şile kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi tüm hızı ile devam ediyor.

Balıkesir Zağnos Paşa Kent Meydanı için 3 alternatif proje!

Zağnos Paşa Kent Meydanı ile ilgili 3 alternatifli projeyi basına tanıtıldı.Uygulanacak olan tek projeye halk oylaması sonucunda karar verilecek.

Afyonkarahisar Sandıklı Kent Meydanı'nda son durum!

Sandıklı tarihi’nin gördüğü en büyük proje olan “Sandıklı Kent Meydanı” projesi, aralıksız devam ediyor. Gece, gündüz projeyi bitirmek için çalışan işçiler, büyük iş makineleri ile 7/24 mesai harcıyorlar.

şile kent meydanı projesi son durum Haberi

şile kent meydanı projesi son durum


Şile’ye ulaşım, sosyal alan ve otopark konusunda büyük avantaj sağlayacak Şile kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi tüm hızı ile devam ediyor. Geçtiğimiz mart ayında Şileli vatandaşların katılımı ile ilk fore kazığın çakılması ile temelleri atılan projenin kazık çakma işlemleri tamamlandı. Kazık  çakma işlemlerinin tamamlanması ile trafiğin rahatlatılması ve trafik akışının sağlanması için proje kapsamında bulunan üst bağlantı yolunun (Milli Eğitim Müdürlüğü önünden Yeni Teminal alanı arası) yapımına geçildi.


Yol çalışmaları tüm hızı ile devam ederken en hummalı çalışma ise hafriyat taşınması üzerinde yapılıyor. Yerin altında 600 araçlık 4 katlı otoparkın bulunduğu ve Şile’nin trafik sorununa büyük oranda çare oluşturacak proje kapsamında otoparkın temellerinin atılması için yerin kazılmasına devam ediliyor.


Projemizin 20.233 metrekare alan içerisinde otopark-meydan ve otopark-ticari alanlar arasında asansör...