25 / 04 / 2024

şile satılık daire

şile satılık daire

Villa Viya Evleri 'nde fiyatlar 450 bin liradan başlangıç gösteriyor, 3 oda 1 salon ikiz villa ile 3 oda 1 salon müstakil villaların bulunduğu Villa Viya 'nın teslimleri hemen gerçekleşiyor...

Şile'de 1/1000'lik imar planı tamamlandı!

Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge, yatırımcıların kadrajına girdi. Şile Belediyesi'nin 1/1000'lik imar planlarını tamamlamasıyla birlikte fiyatın daha da artması bekleniyor. Bölgede turizm yatırımları dikkat çekiyor.

Şile Home Town 'da minimum 119 bin liraya!

Şile Home Town 'da fiyatlar 119 bin liradan başlıyor, Denize 3 dakika mesafede inşa edilen proje kapsamındaki konutların tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Soytez Vadi Evleri'inde fiyatlar 275 bin TL’den başlıyor!

Dört mevsim yazlık keyfi konseptiyle hayata geçirilen Soytez Vadi Evleri’nin ilk etabında teslimler Haziran ayında başlıyor...

Soytez Vadi Konutları Şile'de 275 bin TL'den başlıyor!

Fiyatların 275 bin TL'den başlangıç gösterdiği Soytez Vadi Evleri projesi İstanbul Şişli'de yükseliyor...

Şile Soytez Vadi Konutları'nda 250 bin TL'ye ikiz villa!

Teslimlerinin 2013 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanan Soytez Vadi Evleri projesinde konut fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Soytez Vadi Konutların'da yüzde 5 peşinatla! 225 bin TL!

Şile'de hayata geçirilen Soytez Vadi Evleri projesinde 82 adet villa bulunuyor. Projede villa fiyatları 225 bin TL'den başlıyor...

Şile'de 2 adet gayrimenkul 22 milyon 200 bin liraya!

Şile Belediye Başkanlığı'ndan 21 Kasım 2012 tarihinde açık arttırma usulü ile gayrimenkul satılacak

Kilia Şile Konakları projesine start verildi!

Firmanın Şile’de yürüttüğü ve bölgenin en büyük projelerinden olan 104 adet Tripleks Konak ve Kilia AVM projesinin temel atma töreni gerçekleşti...

İncek Loft Rezidans satılık daire!

İncek Loft Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam 1.199 konut ve 44 ticari üniteden oluşan proje Akfen İnşaat imzası ile yükseliyor.

Inİstanbul Gala Davutpaşa satılık daire!

Inİstanbul Gala Davutpaşa satılık daire alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen proje Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakikalık mesafede bulunuyor.

Sultanbeyli İlkbahar satılık daire!

Sur Yapı imzası ile yükselen proje toplam 250 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Sultanbeyli İlkbahar satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Inİstanbul Gala Topkapı satılık daire!

Inİstanbul Gala Topkapı satılık daire alanları 48 metrekareden başlıyor. İş GYO ve Nef imzası ile yükselen proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

İzmir Folkart Bornova Life satılık daire!

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede lansmana özel avantajlar ile gerçekleşiyor. İzmir Folkart Bornova Life satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Nef Inistanbul Gala satılık daire!

Nef Inistanbul Gala satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. TEM'e 7 kilometrelik yakın mesafede inşa edilen projede 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

İzmir Folkart Life Bornova satılık daire!

İzmir Folkart Life Bornova satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje Adnan Menderes Havalimanı'na yakın mesafede bulunuyor.

Bornova Folkart Life satılık daire!

Bornova Folkart Life satılık daire alanları 46 metrekare ile 211 metrekare arasında değişiyor. Banka kredisine uygun olan proje Folkart Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Folkart Life İzmir satılık daire!

Folkart Life İzmir satılık daire alanları 34 metrekare ile 153 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen proje yarın satışa sunulacak.

5. Levent KİPTAŞ satılık daire!

5. Levent KİPTAŞ satılık daire tipleri stüdyodan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Toplam 4 bin 64 adet daireden oluşan projede dairelerin alanları 50 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

5. Levent Torunlar satılık daire!

5. Levent Torunlar satılık daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. KİPTAŞ ve Torunlar GYO işbirliği ile hayata geçirilen projede 4 bin metrekare cadde konseptinde ticari ünite yer alıyor.

İstasyon 24 satılık daire!

İstasyon 24 satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Toplam 98 adet daireden oluşan projede dairelerin büyüklükleri 58 metrekare ile 119 metrekare arasında değişiyor.

Marina Ankara Oran satılık daire!

Marina Ankara Oran satılık daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçirilen projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel için 40 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

şile satılık daire Haberi

şile satılık daire


Kopuz Şirketler Grubu imzası ile inşa edilen Villa Viya Evleri 'nin satış süreci devam ediyor. Proje İstanbul Şile'de yükseliyor. 


23 dönüm alan üzerine yayılan Villa Viya Şile projesi 52 villadan meydana geliyor. Villa Viya 'da; 3 oda 1 salon ikiz villa ile 3 oda 1 salon müstakil villalar bulunuyor.


Villa Viya fiyatları:

162 metrekarelik 3 oda 1 salon ikiz villalar 450 bin liradan;

168 metrekarelik 3 oda 1 salon müstakil villalar 500 bin liradan alıcılarını bekliyor.


Şile Villa Viya 'da; çocuk ve yetişkin havuzları, peyzaj alanları, yürüyüş yolları, araç yolları gibi alanlar bulunuyor.


Kopuz Villa Viya projesinin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor, projeden 2 yıla kadar sıfır faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Şile Villa Viya 2 Mart 2015 tarihli fiyatları için tıklayın


Telefon: 0533 346 79 54

Web adresi:...