19 / 04 / 2024

şile satılık ev fiyatları

şile satılık ev fiyatları

Karadeniz kıyısında konumlu bir İstanbul ilçesi olan Şile'deki projeleri mercek altına aldık. Şile satılık ev fiyatları 2013 için haberimizi okuyun...

Ekşioğlu İmsa Kilia Şile Konakları'nda minimum 650 bin dolar!

Ekşioğlu İmsa İnşaat'ın Şile'de hayata geçirdiği Kilia Şile Konakları'nda fiyatlar minimum 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projenin yüzde 70'lik kısmı yeşil alana ayrılmış durumda...

Satılık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelindeki veriler ile hazırladığı Nisan 2021 Emlak Endeksi verileri yayınlandı. Peki verilere göre satılık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı? İşte Türkiye'nin Nisan 2021 konut fiyatları karnesi...

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

Zer Kartal satılık ev fiyatları!

Zer Kartal satılık ev fiyatları minimum 360 bin TL'den başlıyor. Beş blok olarak yükselen Zer Kartal projesinde daire büyüklükleri 75 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiyor...

Zermeram Kozağaç satılık ev!

Zermeram Kozağaç satılık ev fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Yüzde 20 peşin indirimi uygulanan projede dairelerin alanları 120 ile 1.052 metrekare arasında değişiyor.

Bizimtepe Aydos satılık ev fiyatları!

Bizimtepe Aydos satılık ev fiyatları 456 bin TL'den başlıyor. Halk - Vakıf GYO imzası ile inşa edilen projenin 2017 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Zermeram Konya satılık ev!

Zermeram Konya satılık ev alanları 120 metrekareden başlıyor. Seha Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 320 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Koşuyolu Bakırköy City satılık ev!

Koşuyolu Bakırköy City satılık ev büyüklükleri 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor. Ödeme seçenekleri arasında 36 ay vade uygulanan proje Beyaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Adım İstanbul Kayaşehir satılık ev!

Adım İstanbul Kayaşehir satılık ev teslimlerinin 2018 yılının başında yapılması planlanıyor. Banka kredisi kullanılabilen proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor.

Mirage Rezidans Sur Yapı satılık ev!

Mirage Rezidans Sur Yapı satılık ev fiyatları 570 bin TL'den başlıyor. Konut ve ticari ünitelerin yer aldığı projede 48 ay vade farksız taksit seçeneği ile ödeme yapılabiliyor.

Beyoğlu Elysium Soul satılık ev!

Beyoğlu Elysium Soul satılık ev büyüklükleri 50 ile 225 metrekare arasında değişiyor. Arsa alanı 6 bin 610 metrekare olarak belirlenen projede 36 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Therra Park Tarabya satılık ev!

Therra Park Tarabya satılık ev fiyatları 1,6 milyon dolardan başlıyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede 12 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Trabzon Tonya TOKİ satılık ev fiyatları!

Trabzon Tonya TOKİ satılık ev fiyatları 74 bin 787 TL'den başlıyor. Kura tarihi 4 Ocak 2016 olarak belirlenen projede 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Dekar Asmalı Hayat 2. Etap satılık ev!

Dekar Asmalı Hayat 2. Etap satılık ev fiyatları 796 bin 890 TL'den başlıyor. Beylikdüzü Yakuplu'da inşa edilen projede teslimlerin Haziran 2017 tarihinde yapılması planlanıyor.

şile satılık ev fiyatları Haberi

şile satılık ev fiyatları


İstanbul ilçelerinden biri olan Şile; Kartal, Ümraniye, Beykoz, Kandıra ve Karadeniz ile komşu bir konumda yer alıyor. Karadeniz kıyısında bulunan bölgenin İstanbul'a uzaklığı 55 kilometre. 


755 kilometrekarelik yüzölçümüne sahip Şile'de 50'nin üzerinde köy bulunuyor. Yüzde 79'u ormandan oluşan Şile, İstanbul'un yeni yerleşim alanları için önerilen yerler arasında geliyor. İstanbul'un sayfiye mekanı olarak bilinen bölgede villa tarzındaki konut projelerinin sayısı da hızla artıyor. Sakinlerine birçok olanağı birarada sunan bu projeler yaz-kış oturuma uygun.  


Şile emlak piyasası

Özellikle yazlık kiralamalar için çokça tercih edilen Şile'de tüm sezon boyunca yararlanılacak yazlık bir daire tutmanın bedeli 4 bin TL'den başlıyor, 7 bin TL'lere kadar çıkıyor. Bölgede satılık ev fiyatları ise konumuna ve özelliklerine göre değişiyor. Villa konseptindeki konut projelerinin çoğaldığı bölgenin merkezinde satılık daireleri görmek...