28 / 03 / 2024

Silestone Suede

Silestone Suede

Cosentino, yeni geliştirdiği Suede yüzeyler ile Silestone kuvars yüzeylerde ekstra mat görüntü sağlıyor. Suede, leke ve izlere karşı son derece dayanıklı ve yüksek bir teknolojik performans sunuyor.

Silestone'dan mimari estetiği simgeleyen Suede yüzeyler!

Cosentino, yeni geliştirdiği Suede yüzeyler ile Silestone kuvars yüzeylerde ekstra mat görüntü sağlıyor. Suede, leke ve izlere karşı son derece dayanıklı ve yüksek bir teknolojik performans sunuyor.

Silestone’dan kusursuz bir beyaz seri!

Dekorasyon dünyasının her zaman tercih edilen markası beyaz, Silestone renk paletindeki alternatifleriyle kullanıcıların gözünü kamaştırıyor. Silestone’la birlikte beyaz hem estetiği hem de kaliteyi temsil ediyor

Silestone’un koleksiyonuyla banyolar yeniden anlam kazanıyor!

Silestone’un koleksiyonuyla banyolar yeniden anlam kazanıyor. Bütünsel bir konsept sunan Silestone’un banyo koleksiyonunda bulunan ürünler, estetik, renk alternatiflerine sahip ve hijyenik

Integrity'den otantik ve antibakteriyel evyeler!

Kuvars yüzeylerin önde gelen markası Silestone’un otantik Integrity kuvars evyeleri, çizilmez yüzeyi, dayanıklılığı ve akışkan tasarımıyla mutfaklarınıza uyumlu bir estetik katıyor ve üst düzey dayanıklılık sunuyor.

Cosentino Group Silestone ile hijyeni mutfaklara taşıyor!

Dünyaca tanınmış olan kuvars üreticisi Cosentino Group, Silestone mutfak yüzeyleri ile hijyeni mutfaklara taşıyor. Cosentino Group modern mutfakları estetik, zarafet ve üstün teknoloji ile bir araya getiriyor.

Silestone, yazın canlı renklerini modern mutfaklara taşıyor!

Üstün anti bakteriyel korumalı, yüksek teknolojiyi estetik ile buluşturan kuvars yüzeylerin önde gelen markası Silestone®, doğadan esinlenilen renk tonları ile yalınlığın zarafetini mutfaklarla buluşturuyor.

Cosentino Dekton ve Silestone ile mutfağınızı daha geniş gösterin!

Yenilikçi yüzey üretiminde dünya lideri Cosentino Group, mükemmel parlaklık ve yüksek performans gösteren Dekton ve Silestone ürün serilerinin açık renkleriyle mutfakların hem dekoratif hem de geniş görünmesini sağlıyor.

Cosentino Group, Milano Design Week’te tasarımlarını sergileyecek!

Doğal taş üretiminde dünyanın önde gelen firması Cosentino Group, iki yılda bir düzenlenen ve sektör profesyonellerinin ziyaretçi akınına uğrayan Milano Design Week’te tasarımları Silestone® ve Dekton® serileriyle bu yıl yine göz dolduracak.

Silestone ile mutfaklarda ve banyolarda doğal kuvarsın saf güzelliği!

Doğadaki en sert mineral taşlardan biri olan kuvars, dünyanın en büyük kuvars markası Silestone’un yaratıcı gücü ile birleşiyor. Yüzde 90 doğal kuvarstan oluşan Silestone sıra dışı renkleriyle mutfaklara ve banyolara elegan bir görünüm kazandırıyor

Cosentino Grup yeni serileriyle mekanlara ilham katıyor!

Mimari ve tasarım amaçlı yenilikçi yüzey üretiminde dünya lideri Cosentino Grup, Dekton ve Silestone serileriyle iç ve dış mekânları adeta eşsiz bir mimariye dönüştürüyor.

Silestone Suede Haberi

Silestone Suede

Mimari ve teknik açıdan yüzeylerde devrim yaratan dünyanın lider kuvars taşı üreticisi Cosentino, en son teknolojiyle geliştirdiği yüksek kalite ve estetik standartlardaki Suede yüzeyleri tasarım severlerin beğenisine sunuyor. Suede, benzersiz dokunuşu ve eşsiz güzelliği ile iç mimari ve tasarım dünyasında kullanılan yüzeyler arasında yeni bir duyuyu temsil ediyor.


Suede hem estetik hem teknolojik performans sunuyor

Cosentino tarafından en yeni teknolojiyle geliştirilen Suede yüzeyler, estetik görünümünün yanı sıra, teknolojik performansıyla lekelere ve izlere karşı son derece yüksek bir dayanıklılık sunuyor. Suede ile yüzeylerin günlük bakımı oldukça kolay ve basit bir şekilde gerçekleştirilebiliyor, bu da yüzeyin kullanıldığı her yerde maksimum hijyen sağlanmasına yardımcı oluyor.


Kadifemsi hissiyle yeni deneyimler vadediyor 

Farklı Silestone renklerinde sunulan Suede, mimar ve tasarımcılara işlevsel bir estetik imkan sağlıyor. Suede, iç mimari...