20 / 04 / 2024

silivri metro projesi

silivri metro projesi

Cumhur İttifakı’nın MHP’li Silivri Belediye Başkan adayı Volkan Yılmaz yaptığı açıklamada önümüzdeki dönemde İstanbul merkezi ile Silivri Gümüşyaka arasında raylı sistemlerin devreye gireceğini müjdeledi.

Silivri Metrosu için çalışmalar başladı!

İstanbul'a yeni metro hattının geleceğini duyuran İBB Başkanı Topbaş, "Silivri'ye 32.5 kilometre metro gelecek. Metro çalışmalarını programa alıyoruz ve projelendirme çalışmaları yapılıyor." dedi.

Çatalca ve Silivri’ye metro geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Her yerde metro her yere metro” anlayışıyla yürüttükleri raylı sistem yatırımlarından Silivri’nin de nasibini alacağını söyledi.

Silivri'ye ne zaman metro yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Silivri'ye metro yapılana kadar 400 yeni otobüsün kullanılacağını belirtti. Topbaş, “Buraya metro gelinceye kadar modern otobüslerle hizmet vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Kadir Topbaş'tan Silivri'ye metro müjdesi!

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Silivri' de halka seslendi. Seçim otobüsünden konuşan Topbaş'a, AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Tahir Sert de eşlik etti...

Kadir Topbaş: Silivri metrosunu projelendiriyoruz!

Silivri’de vatandaşlarla buluşan Başkan Kadir Topbaş, ilçeye dönemlerinde 925 milyon TL yatırım yaptıklarına dikkat çekerek, “Projelendirme çalışmalarını yaptığımız metroyla Silivri İstanbul’un merkeziyle buluşmuş olacak” dedi.

Ankaralılar müjde! Ankara'ya yeni metro projesi geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 Yılı Yatırım Programı'na Kızılay-Esenboğa Metro Hattı'nı da aldıklarını söyleyerek "En kısa zamanda ihalesini yapacağız." diye duyurdu.

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

TOKİ Silivri projesiyle 257 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Silivri projesinin ihalesi yarın saat 13.30'da gerçekleştirilecek. İşte Silivri TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Silivri projesi için geri sayım başladı! İstanbul'a 257 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Silivri projesi için geri sayım başladı. TOKİ Silivri projesinin ihalesi 21 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Silivri 2023 projesinde son dakika! Tam 257 yeni konut için beklenen tarih geldi, kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Silivri 2023 projesi için beklenen tarih geldi, kaçırmayın... İşte TOKİ Silivri 2023 detayları...

TOKİ Silivri projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Tam 257 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Silivri projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Tam 257 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Silivri 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Silivri 2023 projesi için beklenen tarih resmen açıklandı! TOKİ'nin İstanbul'daki bu yeni projesini kaçırmayın!

TOKİ Silivri 2023 projesi için beklenen tarih resmen açıklandı... TOKİ'nin İstanbul'daki bu yeni projesini kaçırmayın... İşte Silivri TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

10 soruda TOKİ İstanbul Silivri 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Silivri Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da 50.000 konut yapılacak. Peki, TOKİ İstanbul Silivri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Bakırköy-Beylikdüzü metrosu açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından, Bakırköy-Beylikdüzü Metro Projesi'nin Bakanlığın onayını beklediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın o açıklaması...

Ankaralılara müjde! Yeni metro projesi Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunuldu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 7.4 kilometre uzunluğunda 8 istasyondan oluşması hedeflenen yeni metro hattı projesini Ulaştırma Bakanlığı’nın onayına sunulduğunu duyurdu.

Mersin Metrosu'nun temeli atıldı!

Mersin Cumhuriyet Mahallesi’nde metro temeli atıldı. Yapılan törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılım sağladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de temeli atılan metro projesi hakkında bilgi verdi. 

Ekrem İmamoğlu'na Kirazlı-Halkalı Metro Hattı projesi için borçlanma yetkisi verildi!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı projesi için İBB tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 299 milyon 800 bin euro borçlanma yetkisi

Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi imar planı askıda!

Bakırköy - Bağcılar ilçeleri, İDO - Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

silivri metro projesi Haberi

silivri metro projesi

Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, İstanbul’un üç ilçesinde aday çıkarmayan AK Parti, MHP ile Cumhur İttifakında birleşti. İttifak sonucunda Silivri’den aday olarak gösterilen MHP’li Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz Yeni Şafak gazetesine bazı açıklamalar yaptı. Önceliklerinin Silivri’de özlenen ve beklenen bir belediye başkanı olmak olduğunu belirten Yılmaz, “Sahaya indiğimizde şunu gördük, 10 yıldır halka dokunulmayan ilçe ile beraber düşünmeye, sorunlarıyla dertlenmemiş bir belediyecilik anlayışı mevcut. Bizim de önceliğimiz halka dokunmak ve sorunlarıyla dertlenmek olacak” diye konuştu.

EL ELE TUTUŞMAYA BAŞLADIK


Vatandaşların gönlüne girmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Yılmaz, “Cumhur ittifakı adayı olarak kollarımı iki yana açabildiğim kadar açtım ve halkımızla 31 Mart gecesi kucaklaşmayı hasretle bekliyorum. El ele tutuşmaya başladık ve büyük bir aile olacağız. Bugün...