25 / 04 / 2024

silivri yazlık evleri

silivri yazlık evleri

45 kilometrelik sahil şeridiyle rağbet gören Silivri'de nüfus yaz mevsiminde artış gösteriyor. Silivri'deki emlak fiyatlarını merak edenler için gerek kiralık yazlık evleri gerekse satılık ev ve arsaları araştırdık. İşte Silivri emlak piyasası 2013...

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

Salgından kaçan Çatalca ve Silivri'de yazlık kiraladı!

Koronavirüsün etkisiyle bu yıl yazlık evlerin kapıları mart ve nisan aylarında açıldı. Salgından korunmak isteyenler Çatalca ve Silivri gibi yazlık bölgelere yönelince, bu ilçelerdeki elektrik tüketiminde yüzde 35’lere varan artış yaşandı.

Seba Küçükbük Evleri Mayıs 2019'da teslim edilecek!

Seba Küçükbük Evleri sadece yazlık bir proje değil. 4 mevsime uygun mimarisi, yerleşime yakınlığı ve hizmetleriyle her zaman keyifle yaşanabilecek bir hayat sunuyor. 

Gayrimenkul yatırımlarında rota yazlık bölgelere kaydı!

Yaz aylarında gayrimenkule yatırım yapanların rotası yazlık bölgelere kaydı. Bodrum, Çeşme, Kuşadası’nda yeni projelerle rekabet artarken İstanbul’da Silivri ve Şile gözde bölgeler arasında.

Gölcük Yazlık Ilıcası Termal Tesisleri'ne talep arttı!

Gölcük Belediyesi’nin en önemli yatırımlarından biri olan Yazlık Ilıcası Termal Tesisleri, havaların ısınmasıyla halktan büyük ilgi görmeye başladı.

Yazlık evlere tropikal hava katacak dekorasyon önerileri!

Doğal materyaller, canlı ve baskın renkler, egzotik ahşap mobilyalar, palmiye, bambu ve mercan... Yazlık evinizi bu yaz tropik adaların havasına sokmaya ne dersiniz?

Ada Kaya İnşaat Yazlık'ta konut yapımına başladı!

Sakarya'da inşaat alanından önemli adımlar atan Ada Kaya İnşaat, Serdivan Yazlık'taki 100 konutluk projesinin startını verdi.

DKY Kartal Soğanlık Evleri fiyat!

Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 331 adet konut bulunuyor. DKY Kartal Soğanlık Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 452 bin TL'den başlıyor.

Yazlık yerlerde inşaat yasağı başladı mı?

İnşaat yasağı, turizm hareketlerinin yoğun olarak yaşandığı dönemlerde turistik yörelerde uygulanıyor. Peki, 2015 yılı için yazlık yerlerde inşaat yasağı ne zaman başlar? Yazlık yerlerde inşaat yasağı başladı mı?

TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri ne zaman teslim?

TOKİ Bilecik Bozüyük'te 106,31 metrekarelik 3+1 daireler bulunuyor. Projede 10 bin 401 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri ne zaman teslim edilecek?

Yazlık için emlak vergisi ödenir mi?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içerisinde yer alan taşınmaz mallar için ödeniyor. Vergide tek mesken sahipleri muaf tutuluyor. Peki, bu durumda yazlık için emlak vergisi ödenir mi?

İşte yazlık için en uygun 10 yer!

Plajdan dönülmüş; misafirler sofraya kurulmuş, baba mangal başında, anne salatada, çocuklar arkadaşlarıyla bahçede.Bu yıl bir yazlık tutmak istiyorsanız, harekete geçmenin tam sırası. Aylık yaklaşık kaç lira mı? İşte yazlık için en uygun 10 yer...

DKY Kartal Soğanlık Evleri fiyatları!

DKY Kartal Soğanlık Evleri fiyatları 397 bin 150 TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 331 adet daireden oluşan projede daire tipleri 2+1.5'dan 6+1,5'a kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

silivri yazlık evleri Haberi

silivri yazlık evleri


Avrupa Yakası ilçesi olan Silivri, bir sahil bölgesi olarak öne çıkıyor. İstanbul ile arasındaki uzaklık 67 kilometre olan Silivri; doğusunda Büyükçekmece, batısında Marmara Ereğlisi ve Çorlu, kuzeyinde Çatalca ve güneyinde Marmara Denizi ile komşu bir konumda. 


Marmara Denizi kıyısında yükselen bölge 45 kilometrelik sahil şeridiyle göz dolduruyor. Silivri'de nüfus ise yıllar içinde yaşadığı artışlarla dikkat çekiyor. İlçede 2000 yılı nüfus sayımına göre 108 bin 155 kişi yaşarken, bu rakam 2010'da 138 bin 797 kişi, 2012'de ise 145 binlere kadar çıktı. Sahip olduğu sahil şeridiyle özellikle yaz mevsiminde nüfusun daha da artış gösterdiği bölgede tatilciler için gece ve gündüz sunulan sosyal yaşam alanları giderek artıyor. 


Silivri'nin mahalleleri... 

20'nin üzerinde mahallesi olan Silivri'de söz konusu bu mahallelerde yenileme çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor....