28 / 03 / 2024

Simart City Ümraniye

Simart City Ümraniye

SiYapı ve Şua İnşaat işbirliğiyle hayata geçirilen S(!)mart City projesi Ümraniye’de 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede kişiye özel vade farksız ödeme seçenekleri yer alıyor.

Simart City'de yüzde 1 KDV avantajı!

Ön talep süreci devam eden Simart City projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Simart City Ümraniye'de daire teslimleri 2016'da!

Si Yapı imzası ile hayata geçirilen Simart City projesi Finans Merkezi Bölgesi Ümraniye 'de yükseliyor. Ümraniye Simart City Evleri daire teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Simart City Ümraniye'de yüzde 1 KDV'yle ön satış süreci devam ediyor!

Ön satış sürecinin devam ettiği Simart City Ümraniye'de yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor.

Simart City Ümraniye'de ön satışlar devam ediyor! Teslimler 2016 sonunda!

2016 yılının sonunda daire teslimlerinin yapılacağı Simart City Ümraniye ön satış süreci devam ediyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Simart City Ümraniye'de avantajlı ön talep süreci devam ediyor!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Simart City Ümraniye projesinde ön talep süreci devam ediyor.

Simart City Ümraniye'de ön talep sürecine özel fırsatlar devam ediyor!

Finans Merkezi'nde Ümraniye'de yer alan Simart City projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede ön talep süreci devam ediyor.

Simart City Ümraniye projesinde satış süreci ne zaman başlayacak?

Simart City Ümraniye projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. Projenin 10 gün sonra satışa çıkması hedefleniyor.

Simart City Ümraniye ne zaman satışa çıkacak? Ön talep süreci devam ediyor!

Ümraniye'ye bağlı İstanbul Finans Merkezi'nde inşa edilen ve 186 konuttan meydana gelen Simart City projesinde ön talep süreci devam ediyor. Projede daireler 10-15 gün içinde satışa çıkacak.

Simart City'de 186 konuta 1000 talep geldi!

Finans merkezi bölgesindeki Si Yapı'nın yeni projesi Simart City satış süreci devam ediyor. Şua İnşaat garantörlüğünde hayata geçirilen Simart City'de ön satışa özel fiyatlar ve ödeme seçenekleri sunuluyor.

City Life Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Life Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semiha Gülcin Pirgaip ve Ataman Pirgaip ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Ümraniye, Aşağı Dudullu Mahallesi, Hamza Yerlikaya Bulvarı'nda kuruldu.

Ümraniye Smart City'de 1 oda 1 salonlar 400 bin TL'ye!

Şua İnşaat’ın sahiplerin kurduğu SİYAPI tarafından inşa edilen Finans Merkezinin en lüks konut Projesi Smart City’nin teslimine 1 sene kaldı.

Smart City Ümraniye'de 400 bin TL'ye 1+1!

SMART CITY Residence projesi güçlü portvöyü ve tecrübeleriyle sektörün öncüleri arasında yer alan Şua İnşaat ve Siyapı’nın işbirliğiyle; yaklaşık 5 dönüm arsa üzerine yapımına başlandı.

Siyapı Şua İnşaat Smart City'de teslimler 1 sene sonra!

SMART CITY Residence projesi; Ümraniye ve Ataşehir bölgesinin tam ortasında yer alan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında konumlanıyor. Projede fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor.

Smart City Ümraniye projesinde 1+1'ler 400 bin liraya!

Şua İnşaat’ın sahiplerin kurduğu SİYAPI tarafından inşa edilen Finans Merkezinin en lüks konut Projesi Smart City’nin teslimine 1 sene kaldı.

Smart City Ümraniye'de teslimler 1 yıl sonra!

Şua İnşaat ve Siyapı’nın işbirliğiyle hayata geçirilen Smart City projesi Ümraniye ve Ataşehir bölgesinin tam ortasında yer alıyor. Projede fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor ve maksimum 1 milyon 40 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Smart City Ümraniye'de teslimler 1 sene sonra yapılacak!

SMART CITY Residence projesi güçlü portvöyü ve tecrübeleriyle sektörün öncüleri arasında yer alan Şua İnşaat ve Siyapı’nın işbirliğiyle; yaklaşık 5 dönüm arsa üzerine yapımına başlandı.

Smart City Ümraniye'de fiyatlar 400 bin liradan başlıyor!

Şua İnşaat ve Siyapı’nın işbirliğiyle hayata geçirilen Smart City projesi Ümraniye ve Ataşehir bölgesinin tam ortasında yer alıyor. Projede fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor.

Ümraniye Smart City'de teslimler 1 yıl sonra! 400 bin TL'ye!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında yükselen Smart City projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Projede daireler 400 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Simart City Evleri satılık daire fiyatları!

Fiyatların 400 bin liradan başlangıç gösterdiği Simart City projesinde teslimlerin 2016 yılının sonunda yapılması planlanıyor. İşte Simart City Evleri satılık daire fiyatları...

S(!)mart City Ümraniye'de teslimler 2016 Aralık'ta!

SiYapı ve Şua İnşaat imzası taşıyan Ümraiye S(!)mart City'de daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Ümraniye S(!)mart City'de teslimler Aralık 2016'da!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen S(!)mart City Konutları'nda teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.Projede daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor.

S(!)mart City Ümraniye'de fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor!

SiYapı ve Şua İnşaat ortaklığında hayata geçirilen S(!)mart City projesinde fiyatlar 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor.Projede kişiye özel ödeme planları oluşturuluyor.

Simart City Ümraniye Haberi

Simart City Ümraniye


S(!)mart City projesi Uluslararası Finans Merkezi’nin hemen yanında Ümraniye'de inşa ediliyor. Proje SiYapı ve Şua İnşaat işbirliğiyle hayata geçiriliyor.


S(!)mart City Ümraniye projesinde yer alan konutlar 2016 yılının Aralık ayında sahiplerine teslim edilecek.


S(!)mart City Ümraniye projesinde yer alan 2 bloktan biri zemin+14 katlı ve diğeri ise zemin+15 katlı olarak tasarlandı.


S(!)mart City Ümraniye projesinin sosyal yaşam alanları içinde çocuk havuzu, sauna, oyun alanları, lobi alanları, fitness center ve yüzme havuzu yer alıyor.


S(!)mart City Ümraniye satış ofisi ulaşım bilgileriS(!)mart City Ümraniye daireler : 

1 oda 1 salon dairelerin alanları 57-73metrekare,

2 oda 1 salon dairelerin alanları 105-107metrekare,

3 oda 1 salon dairelerin alanları 157metrekare olarak tasarlandı.


S(!)mart City Ümraniye ulaşım bilgileri

Adres: Finans Merkezi Bölgesi Site Mah. Yahya Kemal Cad. No:3 Ümraniye – İstanbul

S(!)mart City Ümraniye satış...