29 / 03 / 2024

Sincan Cezaevi Kampüsü duruşma salonu

Sincan Cezaevi Kampüsü duruşma salonu

Sincan Cezaevi Kampüsü'nde duruşma salonu yapılması hazırlıkları başladı. 900 kişilik duruşma salonu inşaatı için ihaleye çıkılacak.

Kahramanmaraş'ta dev kampüsteki ilk cezaevi açıldı!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde toplam 298 bin metrekarelik bir alana inşa edilen cezaevi kampüsünde bulunan Türkoğlu 2 Nolu L Tipi Kapalı Cezaevi açıldı. Binanın içerisinde 2 cezaevi daha yer alıyor.

Mersin'de eğitim kampüsü gibi cezaevi yapıldı!

Mersin'in Tarsus ilçesinde yer alan Tarsus Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü, üretim atölyeleriyle bir fabrikaya benziyor. 

Sincan NATO benzinliğinin yerine eğitim kampüsü geliyor!

Başbakan Binali Yıldırım’ın geçen haftaki Sincan ziyareti sırasında, ilçe merkezindeki NATO benzinliğinin kaldırılmasını, yerine eğitim kampüsü yapılmasını istediği öğrenildi.

Kocaeli Nuh Eğitim Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Nuh Çimento Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından Yenimahalle’de yıkılan cezaevi yerine yapılacak “Nuh Eğitim Kampüs” inşaatı başladı.

Sincan Cezaevi Kampüsü'ne duruşma salonu inşa edilecek!

Sincan Cezaevi Kampüsü'nde duruşma salonu yapılması hazırlıkları başladı. 900 kişilik duruşma salonu inşaatı için ihaleye çıkılacak.

Kayseri Bünyan Kapalı Kampüs Cezaevi'nin inşaatı bu yıl bitecek!

Kayseri'deki Bünyan Kapalı Kampüs Cezaevi inşaatı ile ilgili olarak cezaevi şantiye şefi yüksek mühendis Sıddık Akar'dan bilgi alan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ve beraberindeki heyet hep birlikte inşaat alanını gezdi.

Kayseri Bünyan Cezaevi Kampüs inşaatı ne durumda?

Bünyan İlçesi’nde yapımı devam eden Kayseri/Bünyan Cezaevi Kampüs inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor. Sıddık Akar’dan inşaat ile ilgili bilgi alan yetkililer diğer sorumlu personel ile birlikte cezaevi şantiyesini gezdi

Premier Kampüs Ofis ödeme!

Ofis teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen Premier Kampüs Ofis ödeme bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Fer Yapı Kampüs Ofis fiyatlar!

Fer Yapı Kampüs Ofis fiyatlar haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Fer Yapı Kampüs Ofis Projesi!

Fer Yapı Kampüs Ofis Projesi kapsamında ofislerin fiyatları ve tüm detaylı bilgisi haberimizde yer alıyor

Kampüs Ofis ödemeleri!

Kampüs Ofis ödemeleri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Kağıthane Kampüs Ofis ödeme planı!

Kağıthane Kampüs Ofis ödeme planı kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor...

Premier Ofis Kampüs satış!

Premier Ofis Kampüs satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Premier Ofis Kampüs Kağıthane Belediyesi'nin karşısında yer alıyor...

Sincan Cezaevi Kampüsü duruşma salonu Haberi

Sincan Cezaevi Kampüsü duruşma salonu

Türkiye genelinde FETÖ/ PDY mensuplarına yönelik darbe girişimi soruşturmaları kapsamında binlerce kişi gözaltına alınırken, bunların önemli bir kısmı tutuklandı. Şüphelilerin bu sürede tutulacağı yer de belirlendi. Sincan Cezaevi jandarma bölgesinde devasa bir çadır kuruldu. Bu çadırın üzerine de Jandarma Genel Komutanlığı Gözaltı Merkezi yazıldı. Darbecilerin yargılanması için Sincan Cezaevi Kampusu'nda duruşma salonu yapılması hazırlıkları başladı. 900 kişilik duruşma salonu inşaatı için ihaleye çıkılacak. Darbe soruşturmaları şu an her ilde ayrı ayrı yürütülüyor. Soruşturmalar tamamlandığında tüm davalar Ankara'da birleşecek. Bu davalar için özel mahkeme düşünülmüyor. Çünkü HSYK ihtisaslaşma adına Ankara'da 3 mahkemeyi terör ve örgütlü suçlara bakmakla daha önce görevlendirmişti. Darbecilerin yargılamasını da bu mahkemelerde halihazırda görevli olan hâkimler yapacak. Darbe yargılamalarının ne zaman başlayacağı henüz kestirilemiyor.




Habertürk




Haber Anadolu Ajansı'nda şu...