23 / 04 / 2024

sinem kobal miamiden ev mi aldı

sinem kobal miamiden ev mi aldı

Kenan İmirzalıoğlu, yapımcı Erol Avcı ve 'İçerde' dizisine yeni katılan Uğur Yücel'le Etiler Zerafet'te bir araya geldi. Oyuncu, eşi Sinem Kobal'la gittiği Güney Amerika tatilinde Miami Beach Star Island'da ev aldıkları iddialarına da açıklık getirdi.

Msgo Emlak İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msgo Emlak İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Halime Sinem Gökçek ve Durmuş Mert Serkan ortaklığında kuruldu.

İkd İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İkd İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL Pamir Mustafa Demiröz, K. İsmail Davut Demiröz ve Sinem Şöhret Demiröz Teker ortaklığında kuruldu.

Mcg Sar Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mcg Sar Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Gökalp Yıldız ve Sinem Hürmüzlü ortaklığında kuruldu.

Kokon Collection İnşaat Mobilya Otomotiv Gayrimenkul Tekstil Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Kokon Collection İnşaat Mobilya Otomotiv Gayrimenkul Tekstil Gıda Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sinem Savaşçı tarafından kuruldu.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Geçmiş aylara kira ait kira bedeli nasıl tespit edilir? 

Kira sözleşmeleri, kira artışları, tahliye davaları son senelerde sık sık gündem konusu oluyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Sinem Rumeli Sönmez, bugünkü köşesinde geçmiş aylara ilişkin kira bedelinin tespit edilmesini kaleme aldı. İşte ayrıntılar...

Yeşilçam emektarı tarihi köşkün restorasyon işlemleri başladı!

Yeşilköy'de konumlanan tarihi Arnavut Hayreddin Bey Köşkü, yakın dönemde onaylanan restorasyon projesiyle gündeme geldi. restorasyon çalışmalarını üstlenen Sinem Necipoğlu Mimarlık Kurucusu Sinem Necipoğlu, konu ile ilgili konuştu.

Neptün Group Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Neptün Group Turizm Anonim Şirketi Pendik'te Sinem Şahin tarafından kuruldu.

Zb Internatıonal Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zb Internatıonal Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Sinem koç tarafından kuruldu.

Gaia Proje Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaia Proje Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Sinem Çıraklı tarafından kuruldu.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Ms Greyy Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Greyy Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Coşkun ve Sinem Gazi tarafından kuruldu.

Eurotrans Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eurotrans Group Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Sinem Sayın tarafından kuruldu.

Bluusco Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bluusco Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alper Karabulut ve Selvi Sinem Özdemir Karabulut ortaklığında kuruldu.

sinem kobal miamiden ev mi aldı Haberi

sinem kobal miamiden ev mi aldı


Kenan İmirzalıoğlu, yapımcı Erol Avcı ve 'İçerde' dizisine yeni katılan Uğur Yücel'le Etiler Zerafet adlı mekânda bir araya geldi.


Oyuncu, eşi Sinem Kobal'la gittiği Güney Amerika tatilinde Miami Beach Star Island'da ev aldıkları iddialarına yanıt verdi: Çıkan haberler doğru değil. Ev filan almadık. Oyuncu yeni projesinin olduğunu da...