24 / 04 / 2024

Sinpaş Holding projeleri

Sinpaş Holding projeleri

Sinpaş Holding, son 5 yılda 12 bin konut satışıyla, konut üretiminde özel sektör liderliğine imza attı. Sinpaş Holding, 7 milyarı aşkın ciro kaydetti. Holding, yatırımlarına devam ediyor.

Sinpaş Holding 5 yılda 12 bin konut sattı!

Sinpaş Holding, son 5 yılda 12 bin konut satışıyla, özel sektör liderliğine imza attı. 7 milyarı aşkın ciro kaydederken, 2014'te ise 1 milyon 200 bin liralık 2 bin 500 konut sattı.

Sinpaş Holding halkla ilişkiler hizmetleri için Zarakol İletişim’i seçti!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve de Sinpaş Yapı yaptığı açıklamaya göre halkla ilişkiler ve de iletişim danışmanlığı hizmetleri almak üzere Zarakol İletişim ile çalışma kararı aldı.

Polat Holding'ten 'Macaristan' çıkartması: Yüzde 50 hissesi olan şirketi alarak tek sahibi oldu!

Polat Holding, Macaristan’da Gayrimenkul Geliştirme projeleri hayata geçirmek için kurduğu PD Real Estate Kft. şirketinin yüzde 50 hissesini de ortaklarından satın alarak şirketin yüzde 100 sahibi oldu.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, Enflasyon Korumalı Tasarruf Kampanyası için düğmeye bastı!

Yarım asırlık Sinpaş Holding güvencesiyle faaliyet gösteren Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı; başlattığı yeni kampanyasıyla konut, iş yeri, araç alımlarında müşterilerine teslim tarihine kadar enflasyon artışından etkilenmeyen tasarruf modeli sunacak.

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Sinpaş Holding'in acı günü! Gülbeyaz Kıvanç vefat etti!

Sinpaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik ve eşi Sibel Çelik'in dünürü Gülbeyaz Kıvanç hayatını kaybetti.

Rönesans Holding'in inşaat projeleri pandemiden nasıl etkilendi?

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, şirketin büyüme stratejilerine ve pandemide yaşadıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Sinpaş Saklı Koru Konakları ön talep topluyor!

Sinpaş'ın en yeni projeleri arasında yer alan Sinpaş Saklı Koru Konakları için ön talep dönemi başladı. Proje Küçükçekmece Atakent'te hayata geçiriliyor.

Özyurtlar Holding, en çok konut üretimi yapan şirket ödülünü aldı!

Özyurtlar Holding, Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; “En çok konut üretimi yapan şirket” kategorisinde 1’inci oldu. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, "Sektöre yenilikçi ve prestijli projeleri kazandırmayı hedefliyoruz" dedi...

2020’de artık yeni konut projeleri konuşulacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, önümüzdeki yıl konut sektörü için, "2020’de giderek yükselen satış rakamları ile yeni ortaklıkları, projeleri konuşacağız. Yeni dönemde yatırımcılar köklü ve güvenilir, katma değeri yüksek projelere imza atan markaları tercih edecekler" dedi..

Kalyon Holding'den yeni gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul sektörüne Nevbahar Üsküdar projesi ile giriş yapan Kalyon Holding, gayrimenkulde hedef büyütme yoluna gitti. Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, “Projede 2019’u yüzde 40 satışla tamamlayacağız” diye konuştu.  Kalyoncu, gayrimenkule 3 yılda 300 milyon avroluk yatırım yapa

Alarko Holding'den imar planı değişikliği açıklaması!

Alarko Holding, bağlı ortaklığı Alarko Konut Projeleri Geliştirme A.Ş'de kayıtlı Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesinde bulunan sekiz adet parselin imar planı değişikliği hakkında açıklama yaptı...

Sinpaş Holding projeleri Haberi

Sinpaş Holding projeleri

Sinpaş, birçok şehirde yatırımlarına devam ediyor.Sektörde 40'ıncı yaşını kutlayan Sinpaş Holding, Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı ile İstanbul, Bursa, Gaziantep, ve Denizli'nin yanı sıra Ankara'da da yatırımlarına devam ediyor. Sinpaş GYO Ankara'da 'încek Dünyası' çatısı altında încek Life, încek Blue ve încek Green projelerine devam ederken, Çankaya ve Gaziosmanpaşa'da iki yeni projeye başlayacak. Sinpaş GYO'nun Çankaya Projesi 2015'in ilk ayında, Gaziosmanpaşa projesi ise 2015'in ilk 6 ayı içinde satışa sunulacak. 

Sinpaş Yapı ise Ankara'da Türkiye'nin en büyük temalı konut projesini Altmoran'ın yapımına ve satışlarına devam ederken, 2015'te Oran'da yeni bir projeye daha start verecek. 


Sinpaş Holding olarak 2014 Ekim ayı itibarıyla 2014 yılı satış ve ciro hedefini tutturduklarını anlatan Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, bu yıl 1 milyon 200...