24 / 04 / 2024

sinpas ottomare

sinpas ottomare

Metrekare birim fiyatı 7 bin 200 TL ile 7 bin 800 TL arasında değişen Sinpaş Ottomare Suites, Aralık ayında resmi olarak satışa çıkarılacak. Proje, Zeytinburnu'nda inşa edilecek

Sinpas Kızılbük Thermal Wellness Resort'da fiyat artışı öncesi son 3 gün!

Sinpas Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde fiyat artışı öncesi son 3 gün... Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor.

Ottomare Holıdays Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ottomare Holıdays Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Nasıef ve Hasan Jamal ortaklığında kuruldu. 

Sancaktepe Aydos Country satılık ev fiyatları!

Sinpasş GYO tarafından hayata geçirilen Sancaktepe Aydos Country satılık ev fiyatları 403 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor.

Queen Central Park kampanyalı fiyatlar 2017!

Sinpas GYO tarafından 48 katlı tek kule olarak tasarlanan Queen Central Park projesi, 1.080 bağımsız üniteden oluşuyor. İşte, Queen Central Park kampanyalı fiyatlar 2017...

Ottomare Suites'te 74 gayrimenkulün ihalesi 13 Şubat'a ertelendi!

İstanbul Bakırköy Sahil Yolu üzerinde yer alan Ottomare Suites'te 74 gayrimenkulün satış tarihi ertelendi. Taşınmazların satış bedeli 74 milyon 417 bin TL olarak belirlendi.

Ottomare Suites'te 74 gayrimenkul satışa çıkarıldı!

İstanbul Bakırköy Sahil Yolu'nda bulunan Ottomare Suites'teki 74 gayrimenkul satışa çıkarıldı. Açık artırma usulü satışa sunulacak gayrimenkullerin toplam bedeli 74 milyon 417 bin TL olarak belirlendi.

Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy açıldı!

Üst segment otel markaları arasında İstanbul’da en çok otele sahip olan otel zinciri Radisson Blu’nun en yeni üyesi Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy, 26 Mayıs’ta düzenlenen davetle resmi açılışını gerçekleştirdi.

Berker by Hager, Ottomare projesinde yer alacak!

İstanbul Bakırköy’de kesintisiz deniz manzarasına sahip lüks Ottomare projesi, Alman devi Berker by Hager ile çalışmayı tercih etti.

Ottomare’de ticari alan satışları sürüyor!

Denizden karaya yaklaşanları adeta bir deniz feneri formuyla karşılayan, etkileyici bir eser niteliği taşıyan mimarisi ile Ottomare’de 12 Haziran 2015 Cuma günü ev sahipleri ve oturanlara özel “Ottomare Yaza Merhaba Etkinliği” düzenlendi.

Ottomare projesinde hemen teslim ticari alanlar satışta!

Kesintisiz deniz manzarasıyla şehrin en prestijli projelerinden biri olan Ottomare’de hemen teslim ticari alanların satışına başlandı. Ticari alanların, ana yol üzerinden ulaşım kolaylığı sağlayan giriş ve çıkış bağlantıları bulunuyor.

Sinpaş İncek Green projesi!

Sinpaş İncek Green projesi Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Sinpas İncek Life projenin etabı olarak inşa ediliyor. Projede daireler 289 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor...

Ottomare Palace Bakırköy nerede?

Ottomare Gayrimenkul projesi olarak inşa edilen Ottomare Palace Bakırköy nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Bakırköy sahili deniliyor. Projede konutların, satışlarına devam ediliyor...

Ottomare Palace Bakırköy satış!

Ottomare Palace Bakırköy satış bilgileri kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. Projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri mevcut...

sinpas ottomare Haberi

sinpas ottomare

Sinpaş Ottomare Suites, Zeytinburnu'nda inşa edilecek olan bir proje. Ön talep toplama sürecinde olan Ottomare Suites, Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilecek. Ottomare Suites zemin üstü 29 kattan oluşuyor. Zemin altında 3 kat daha bulunuyor. Kat bahçeli konutların bulunduğu Ottomare Suites'te her daire deniz manzaralı konumda.

Aralık ayında resmi olarak satışa çıkarılacak olan Ottomare Suites'te konutların alanları 69 metrekare ile 260 metrekare arasında değişiyor. Konut tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Ottomare Suites, Zeytinburnu sahil hattındaki en lüks proje olma özelliğine sahip. Projenin yapımı 2012 yılının Aralık ayında tamamlanacak.

Projede en düşük metrekare satış fiyatı 7 bin 200 TL. En pahalı dairelerin metrekare satış fiyatı ise 7 bin 800 TL. En üst katlardaki konutlar 5+1 tipindeki dubleks kaptan suitleri.