16 / 04 / 2024

sinpaşın bursadaki satılıkarsası

sinpaşın bursadaki satılıkarsası

SİNPAŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa'da 232 bin metrekare arsa üzerinde inşa edeceği Ottomanors projesini bu hafta satışa çıkarıyor.

Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde inşa edilen Sinpaş Koru Aura projesinde 2+1 ve 5+1 konut tipleri yer alıyor. Peki Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Altın fiyatları çeyrek, yarım altın, gram ve Cumhuriyet altını kaç liradan satılıyor? 17 Temmuz güncel altın fiyatı

Altın fiyatları kaç liradan alınıp satılıyor, uzmanlar gram altın, çeyrek altın, ons altın ve Cumhuryet altın fiyatlarını nasıl değerlendiriyor. Kapalıçarşı'da altın fiyatları kaç liradan işlem görüyor sorusunu yatırımcılar merak ediyor. İşte 17 Temmuz güncel altın fiyatları...

Kiracının evi satılırsa ne olur?

Kira sözleşmesi halihazırda devam eden kiracıların evleri satışa konu olabiliyor. Peki, kiracının evi satılırsa ne olur? Hakları nelerdir?

Hatay Amik Ovası icradan satılığa çıkarıldı!

CHP’li vekil Mehmet Güzelmansur, Hatay'da tarım arazi olan Amik Ovası'nın icradan satılığa çıkarıldığını açıkladı. 

İtalyan kasabası her şeyi satılığa çıkarmıştı, olay 'PR çalışması' çıktı!

İtalya'da birkaç kasabada başlatılan ‘1 euroya ev’ projelerindeki çıtayı bir adım yukarı taşıyarak bütün kasabayı satılığa çıkaran Esino Lario’nun ‘halkla ilişkiler dümeni' çevirdiği tespit edildi.

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor!

Ankara'nın Çankaya İlçesi Kazım Özalp Mahallesi'nde bulunan Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor. Otel ve arsası için muhammen bedel 237 milyon 385 bin 862 TL olarak belirlendi.

Emirgan Şerifler Yalısı'nın arsası satılıyor!

Boğaziçi’nin Avrupa Yakası’nda ayakta kalan en eski eser olma niteliğindeki Emirgab Şerifler Yalısı’nın 3 bin 250 metrekare alanlı harem kısmının arsası İzale-i Şuyu ile satılıyor.

Sinpaş Metrolife yüzde 30 indirimle satılıyor!

Sinpaş'ın , İstanbul Anadolu yakasındaki 19. projesi olan Metrolife yüzde 30 indirimle satılıyor.

Sinpaş Metrolife Sancaktepe satılık ev!

Sinpaş GYO imzasıyla yükselen Sinpaş Metrolife Sancaktepe projesi 544 daire ve 10 bin metrekare ticaret alanından oluşuyor. Sinpaş Metrolife Sancaktepe satılık ev fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Sinpaş Metrolife Evleri satılık ev fiyatları!

Sinpaş Metrolife Evleri satılık ev fiyatları minimum 410 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Sancaktepe'de Sinpaş GYO tarafından inşa ediliyor...

Ferrah Sineması’nın binası 16 milyon TL'ye satılıyor!

Mülkiyeti Milli Eğitim Vakfı'na ait olan Ferrah Sineması'nın binası satılıyor. Ferrah Sineması binası için mıhammen bedel 16 milyon TL olarak belirlendi.

Gökorman Sinpaş ön satış fiyatları!

Sinpaş GYO Gökorman Evleri projesinde yüzde 10 + yüzde 5 indirim avantajı bulunuyor. Gökorman Sinpaş ön satış fiyatları minimum 314 bin 331 TL'den başlıyor...

sinpaşın bursadaki satılıkarsası Haberi

sinpaşın bursadaki satılıkarsası

"Bursa'da bir Avrupa" konsepti ile satışa çıkarılacak projenin lansmanı 18 Ekim'de yapılacak. Ayrıntılar www.emlakkulisi.com'da...