19 / 04 / 2024

Sirpi Muralto Pisa duvar kağıdı

Sirpi Muralto Pisa duvar kağıdı

HannaHome’un temsilcisi olduğu İtalyan Sirpi markasının “Muralto Pisa” duvar kağıdı koleksiyonu, İtalyan şıklığını evinize taşıyor.

İzmit'teki Pisa Kulesi yıkılıyor!

17 Ağustos 1999 tarihinde yaşanan depreminde zarar gören ve İzmit'in ‘Pisa Kulesi’ yıkılıyor.

İzmit Önder Apartmanı yıkımı bekliyor!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan ve Pisa Kulesi'ne benzeyen Önder Apartmanı için yıkım kararı alınmıştı. Tahliye edilen bina yıkıma hazır hale geldi. 

Rize'de kentsel dönüşüm projesi kapsamındaki yapılar yıkılıyor!

Rize'de zeminindeki kayma sebebiyle yan yatmaya başladığı için "Pisa Kuleleri" diye adlandırılan iki binanın da aralarında bulunduğu yapılar yıkılıyor...

Rize'nin 'Pisa' kulelerinin yıkımına başlandı!

Rize'de zeminindeki kayma sebebiyle yan yatmaya başladığı için "Pisa Kuleleri" diye isimlendirilen iki binanın da aralarında yer aldığı yapılar, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılıyor.

Rize'nin 'Pisa' kuleleri tahliye ediliyor! Yıkılacak!

Rize'de, dolgu zemin üzerine 30 yıl önce yapılan ve zeminde yaşanan kayma sebebiyle yan yatmaya başlayan 4 bina boşaltılıyor. 'Pisa Kuleleri' diye anılan riskli binalar tahliye sonrasında yıkılacak.

İzmit'teki eğik binalar için yıkım kararı!

İzmit'te 17 Ağustos 1999 depreminde hasar görmesi nedeniyle eğimli duran ve İtalya'da bulunan Pisa kulesine benzeyen 2 binanın yıkımı gerçekleşecek. 

Rize'deki 'Pisa' kuleleri demirlerle destekleniyor! 

Rize'de yüzde 6 dolayında eğim olduğu belirlenen, Pisa kuleleri olarak isimlendirilen binalar demir direklerle güçlendiriliyor. İMO Rize Başkanı Murat Yazıcı, demirle destek yapmanın güvenlik açısından bir anlamı olmadığını belirtti... 

Rize'nin 'Pisa' kuleleri kiraya veriliyor! 

Rize’nin Taşlıdere Mahallesi’nde, deniz dolgusu ve heyelanlı tabaka üzerine yaklaşık 30 sene önce yapılmış olan 3 binanın zemininde kayma yaşandı. 6 derecelik eğimi olan binalardaki bazı daire sahipleri ise boşalttıkları dairelerini 500-600 lira arasında kiraya veriyor...

Rize'nin 'Pisa' kuleleri yan yattı!

Rize'nin yıllar önce inşa edilen 4 binası vatandaşları korkutuyor. Rize'nin 'Pisa' kuleleri olarak binaların bir an önce yıkılması bekleniyor.

Kocaeli’de binalar yamuldu!

1999 depreminin merkez üssü Kocaeli’de bulunan yamuk binalar, vatandaşları tedirgin etti. 7 santim yan yatan bir apartman Pisa Kulesi’ni anımsatıyor.

Eminönü'nde asırlık Liman Han çökmek üzere!

İstanbul'un bir dönem önemli ticaret merkezlerinden biri olan Eminönü'ndeki Liman Han Pisa Kulesi gibi eğiliyor. Çökmek üzere olan 2007 yılından beri kademeli olarak boşaltılan 111 yıllık tarihi tescilli yapı bölgede ciddi tehlike yaratıyor.

Murogro Future ile duvarlarda Rönesans etkisi!

Sirpi markasının “Murogro Future” duvar kağıdı koleksiyonu, İtalyan zarafetini ve estetiğini yansıtan tasarımları ile yaşam alanlarınızda fark yaratmaya hazırlanıyor.

Sirpi duvar kağıdı ile duvarlarda Rönesans etkisi!

Sirpi markasının “Murogro Future” duvar kağıdı koleksiyonu duvarlarınızda rönesans etkisi yaratacak

Sirpi Muralto Pisa duvar kağıdı Haberi

Sirpi Muralto Pisa duvar kağıdı

HannaHome’un temsilcisi olduğu İtalyan Sirpi markasının “Pisa” duvar kağıdı koleksiyonu; Toscana’nın doğal güzelliğini ve Rönesans döneminin izlerini taşıyan klasik ve floral desenleri ile sizi mucizeler kenti Pisa’ya doğru eşsiz bir yolculuğa çıkaracak.


Şeftali ağaçlarından ilham alarak tasarlanan, evinizde fresh ve romantik bir atmosfer yaratırken rengi ve dokusu ile fark yaratan çiçek desenlerinin yanı sıra geometrik çizgiler taşıyan madalyon desenleri ile klasik ve elegan bir atmosfer de yaratabileceğiniz tasarımlara yer veren "Pisa" duvar kağıdı koleksiyonu; bordo, sarı, lila, gri, bej, mavi, petrol ve beyaz gibi renklerin pastel tonlarına sahip desenleri ve desenlerini tamamlayan özel patine efektli düz tasarımları ile klasiklerden vazgeçemeyenler için harika alternatifler sunuyor.


Sirpi'nin tüm koleksiyonlarında olduğu gibi “Pisa” duvar kağıdı koleksiyonu da, insan sağlığına zararlı hiçbir maddeyi barındırmamasının yanı...