25 / 04 / 2024

şişli arsa fiyatları

şişli arsa fiyatları

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, bölgede çalışmaya başladıklarından bu yana metre kare fiyatlarının 8 kat arttığını ve düşük konut faizleri sayesinde bölgenin yatırımcıların yeni gözdesi olduğunu belirtti.

Şişli'de belediyeden arsa ihalesi! 6 Mart'ta!

Şişli, Mecidiyeköy'de yer alan arsa 6 Mart'ta ihaleye çıkacak. Fiyatı 54 bin TL olarak belirlendi

İzmir Çiğli'de 54.6 milyon TL'ye icradan satılık 3 arsa hissesi!

T.C. Karşıyaka 1. İcra Dairesi, İzmir ili, Çiğli ilçesinde yer alan 3 arsa hissesini 54 milyon 588 bin 534 TL'ye icradan satıyor...

İzmir Çiğli'de 12 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve iş yeri binası!

T.C. Karşıyaka 3. İcra Dairesi, İzmir ili, Çiğli ilçesi Sasalı Mahallesi, 18 Cilt, 1737 Sayfa, 72 ada, 4 parselde yer alan arsa ve iş yeri binasını 12 milyon 41 bin 24 TL'ye satıyor...

Yerli otomobilin üretileceği fabrika yakınındaki köyde arsa fiyatları zirve yaptı!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli otomobilinin üretileceği fabrikanın hayata geçirileceği Bursa'nın Gemlik ilçesindeki alana komşu Gençali Mahallesi’nde ev ve arsa fiyatlarının 10 katına kadar çıktığı bildirildi.

İzmir Çiğli'de 6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü tarafından İzmir Çiğli Sasalı Mahallesi'nde yer alan 7 bin 490 metrekarelik arsa 5 milyon 992 bin TL bedelle icradan satışa çıkarıldı. 

Şişli'de 22.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Şişli İlçesi, Duatepe Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 22 milyon 930 bin 908,20 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çiğli'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Sasalı Köyü'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 220 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Trademark Studios 2 Çiğli'de 184 bin TL'ye! Yeni proje!

Adnan Kılıçoğlu İnşaat imzası ile İzmir Çiğli'de hayata geçirilen Trademark Studios 2 Çiğli'de fiyatlar 184 bin TL'den başlıyor...

Tariş Üzüm Birliği'nden Çiğli'de satılık arsa!

Mülkiyeti Tariş Üzüm Birliğine ait olan İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul kapalı zarf teklif alma yöntemi ile satışa çıkarıldı. 

İzmir Çiğli'de 17 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 17 milyon 24 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Emlak Konut Şişli Teşvikiye arsa ihalesi 15 Mart'ta!

Emlak Konut İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 15 Mart'ta yapılacak. İhale kapsamında inşa edilecek yeni projede konutlar ve dükkanlar yer alacak. 

İzmir Çiğli'de 11.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan arsa 11 milyon 812 bin 800 TL bedel ile mahkeme kararıyla satışa sunuldu. 

Mint Şişli proje fiyatları!

Mint Şişli proje fiyatları 338 bin TL'den başlıyor. 1+0'dan 2+1 lofta kadar konut seçeneklerine yer verilen proje Mint Yapı imzası taşıyor...

Mint Şişli teslim bilgisi!

Mint Şişli projesinde fiyatlar minimum 338 bin TL'den başlıyor. Mint Şişli teslim bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz...

şişli arsa fiyatları Haberi

şişli arsa fiyatları

İstanbul’un en hızlı gelişen yatırım bölgesi Şişli-Bomonti, markalı konut projeleri ve kentsel dönüşüm çalışmaları ile değerine değer katmaya devam ediyor. 2006 yılından bu yana Bomonti bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmaları gerçekleştiren Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, bölgede çalışmaya başladıklarından bu yana metre kare fiyatlarının 8 kat arttığını ve düşük konut faizleri sayesinde bölgenin yatırımcıların yeni gözdesi olduğunu belirtti. 


İstanbul’un değerlenen semti Bomonti gayrimenkul sektörüne yatırım yapmak isteyenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Bölge son yıllarda yapılan yeni ulaşım hatları ile hem konut almak hem de yatırım yapmak isteyenler için avantajlı bir lokasyon haline geldi. 


1972 yılından bu yana inşaat sektöründe hizmet veren Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım; “Yıldırım Yapı Grubu olarak 2006 yılından bu yana Bomonti bölgesinde...