28 / 03 / 2024

sivas gayrimenkul şirketleri

sivas gayrimenkul şirketleri

PVC kapı, pencere sistemleri imalatı ile sektöre giren Paşaoğlu İnşaat,yeni bayilikler ve kazançlarını yatırıma çevirerek her yıl yüzde 25 büyümeyi planlıyor.

Milli Emlak, Ankara ve Sivas'taki 225 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor! 

Sivas'ta ve Ankara'da yer alan toplam 225 adet gayrimenkul taksit imkanıyla Milli Emlak tarafından satılıyor. Peki gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman? 

Türk inşaat sektörü krizi çözmek için ibreyi Katar'a çevirdi

Türk gayrimenkul şirketleri Dünya Kupası öncesi Katar'da yatırımcı arayışına çıktı. Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle çözüm arayışında olan sektör Katar'ın elit kesimine proje beğendirmek için yarışa girdi. İşte detaylar...

Türk müteahhitler Katar'da 19,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk gayrimenkul şirketleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) önderliğinde Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na (Cityscape Qatar 2022) çıkarma yaptı.

Sivas Belediyesi 4 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas Altuntabak, Kardeşler ve Çayboyu mahallelerinde yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Çin'deki emlak krizi büyüyor!

Çin inşaat ve gayrimenkul şirketleri, iflas tehdidi oluşturan likidite sıkışıklığını hafifletmeleri amacıyla alacaklılarıyla müzakere etmek zorunda kalırken, Shimao isimli inşaat şirketi bütün inşaat projelerini satışa sundu.

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong borsasında yeniden işleme açıldı!

Mali krizdeki Çin'in en büyük gayrimenkul şirketleri arasında olan Evergrande'nin hisseleri, Hong Kong Borsası'nda yeniden işlem görüyor.

Sivas'ta 24.3 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas Kılavuz Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkulü 24 milyon 352 bin 3 TL bedelle satışa çıkardı.

Çinli gayrimenkul şirketleri temerrütten kaçınıyor!

Borç yükü altında olan Çinli gayrimenkul şirketi Evergrande'nin yurt dışındaki yatırımcıları şirketin yeni haftanın ilk gününde vadesi sona erecek 148 milyon dolardan fazla tahvil kupon ödemesine ilişkin gelişmelere odaklanırken, diğer Çinli gayrimenkul şirketleri de temerrütten kaçınmaya çalışıyor.

Sivas'ta 20.8 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas'ta yer alan 8 adet gayrimenkulü 20 milyon 783 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını Turyap gerçekleştirecek!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını gerçekleştirecek.

Buruciye A.Ş. Sivas'taki 12 gayrimenkulünü 2.7 milyon Euro'ya satışa çıkardı!

Buruciye A.Ş. Sivas'ta yer alan 12 adet gayrimenkulü 2.7 milyon Euro bedelle satışa çıkardı.

Sivas'ta 10.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Sivas Belediye Başkanlığı, Sivas Kardeşler'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 10 milyon 477 bin 440 TL bedelle satışa çıkardı.

Sivas'ta 22.1 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Sivas ili, Merkez ilçesi, Kılavuz Mahallesi'nde yer alan 4 gayrimenkulü 22 milyon 73 bin 218 TL'ye satıyor...

sivas gayrimenkul şirketleri Haberi

sivas gayrimenkul şirketleri

1993 yılında Sivas 4 Eylül Küçük Sanayi Sitesi’nde PVC kapı, pencere sistemleri imalatı ile sektöre giren Paşaoğlu İnşaat,yeni bayilikler ve kazançlarını yatırıma çevirerek her yıl yüzde 25 büyümeyi planlıyor.Hedeflerinin büyük olduğunu söyleyen Paşaoğlu İnşaat Şirket Müdürü Ertuğrul Akbulut, PVC kapı, pencere ve ısıcam imalatı yaptıklarını belirtti.


Bölgesinde tanınmış bir firma olduklarını ifade eden Akbulut, “Sivas’ta 3 teknik elemanımız ve toplamda 23 personelimiz ile hizmet vermekteyiz. PVC’de Starwin markası ile çalışıyoruz. Aynı zamanda laminant ve çelik kapı satışı yapıyoruz. PVC kapı, pencere, laminant, çelik kapıda günlük toptan ve perakende montajımız var. Sivas’ta PVC, kapı ve pencere sektöründe faaliyet gösteren 25 firmaya toptan ısıcam veriyoruz. Sivas ve ilçelerine, Tokat ve Amasya’ya ürün gönderiyoruz. Gaziantep ve Ankara’daki ana bayiliklerimizden kuru işlenmemiş 6 metre...