29 / 03 / 2024

Sivas kale projesi

Sivas kale projesi

Sivas'ta hayata geçirilen Kale Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projenin birinci etabı yüzde 90 oranında tamamlandı. 

Maksi İstanbul Teras Kale'de yüzde 50 peşinatla 12 ay vade!

Maksi İstanbul İnşaat tarafından hayata geçirilen Teras Kale projesi için yüzde 50 peşinat ödendiği zaman kalan tutar 12 ay vadeyle ödenebiliyor. Projenin teslimlerinin Haziran ayında yapılması planlanıyor.

O ildeki Vergi Dairesi 3+1 konut satışı yapacak! İhale tarihi 12 Aralık!

Sivas Kale Vergi Dairesi Müdürlüğü, 3+1 konut satışı yapacak. 145 metrekare büyüklüğündeki konutun satışı için 12 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

TOKİ Sivas Yıldızeli projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 226 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, Sivas projesi yarın ihaleye çıkıyor. Yıldızeli'nde yükselecek projede 226 konut yer alacak.

TOKİ Sivas 2023 projesi 30 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sivas projesinin ihalesini 30 Ekim'de saat 14.00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Sivas projesi için beklenen tarih geldi! 258 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas 2023 projesi için beklenen tarih geldi... 258 yeni konutu kaçırmayın... İşte TOKİ Sivas projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Sivas projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 258 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Sivas projesi için tarih resmen belli oldu. Zara ilçesine tam 258 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Sivas Zara’da 608 bin TL’ye 2+1!

Aylarca duyuruları yapılan 81 ilde 250 bin konut projesi 14 Eylül 2022’de açıklandı. Ucuz sosyal konut düsturuyla yola çıkan proje Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konu projesi. İşte 8 soruda bütün detaylarıyla TOKİ Sivas Zara projesi…

TOKİ Denizli Kale 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Kale sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Kale’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Kale’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Kale sosyal konut projesi...

5 soruda TOKİ Sivas Sosyal Konut Projesi 2022! Sivas ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Sivas konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Sivas ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun şehri adına büyük önem arz eden Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Proje, Giresun için sevinç ve gurur kaynağı oldu.

Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Kale Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Niğde Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi'nde hak sahiplerine ödemeler yapıldı!

Niğde'de Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi’nde anlaşılan hak sahiplerine ödemelerin başlandığı belirtildi.

Sivas Kale Projesi'nin ilk etabı gün yüzüne çıktı!

Sivas'ta hayata geçirilen Kale Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projenin birinci etabı yüzde 90 oranında tamamlandı. 

Sivas kale projesi Haberi

Sivas kale projesi

Sivas'ta kentin  en büyük projelerinden biri yükseliyor. Şehrin turizmini geliştirmek için Sivas Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kale Projesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. Sabah'tan Ali Altuntaş'ın haberine göre; çalışmaları devam eden projenin ilk etabı gün yüzüne çıkmaya başladı.

Ulu Cami ve Gök Medreseyi bütünleştirecek olan projede arkeolojik kazı çalışmaları için sezon sona ererken mimari yapılarda ise çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda; kütüphane, 2 arasta ve dükkân, yöresel yemek atölyesi, tarihi çarşı ve müzik atölyesi binaları taş yapı olarak yapıldı. Mevcuttaki üç konağın restore edildiği alanda ayrıca 4 yeni konak inşaatı bitti.


Birinci etabın yüzde 90 oranında tamamlandığı proje içerisinde; el sanatları çarşısı, bedestenler, butik oteller ve hamam bulunuyor. Konak mimarisi şeklinde inşa edilecek olan yapılarla bir Sivas Mahallesi oluşturulacak...