20 / 04 / 2024

Sivas Suşehri toki konutları

Sivas Suşehri toki konutları

Sivas Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilçede 300 konut yapılacağını belirtti.

Karayolları, Sivas’taki 4 taşınmazı satışa çıkardı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16’ncı Bölge Müdürlüğü, Sivas’ta 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlarının tümünün Suşehri ilçesindeki farklı köylerde yer aldığı öğrenildi.

Sivas'taki AVM'li camii inşaatı hakkında suç duyurusu yapıldı! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Sivas Tarihi Kent Merkezi’nin dokusunda tahribata yol açacağı ve kent hafızasını onarılamaz şekilde değiştireceğini ileri sürerek Sivas Merkez Cami Alışveriş Merkezi inşaatı için suç duyurusu yaptı...

Afyonkarahisar Dinar Suçıkan TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar Suçıkan 2020 projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Sivas Suşehri orta gelir TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nun Sivas Suşehri 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Sivas Suşehri alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Suşehri projesinde yer alan konutlar satışa çıkarıldı.

Sivas Merkez Yenimahalle TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Merkez Yenimahalle projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Sivaslı yaşlı çifte imece usulüyle ev yapıldı!

Sivas Suşehri'nde maddi durumu iyi olmayan yaşlı çifte devlet-vatandaş işbirliğinde yeni ev yapıldı. Yaşlı çift yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

TOKİ Sivas Suşehri 2'nci etapta kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Sivas'ın Şuşehri ilçesinde inşa edilen 460 adet konutluk 2'nci etap projesinde kuralar çekildi. Kadir Şahinduran ile Emine Şahinduran çiftinin doğalgazlı ev hayali ise gerçek oldu.

Sivas Suşehri için acele kamulaştırma kararı!

Sivas'ta tesis edilecek Akşar Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sivas TOKİ Konutları'nda inşaat sürüyor!

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilçede inşaat çalışmaları süren binalarda incelemeler yaptı.

Sivas Kılavuz TOKİ'deki son 21 konut satışa çıkıyor! 

TOKİ tarafından Sivas'ta, Kılavuz Mahallesi'nde inşa edilen son 21 konut satışa çıkarılıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 154 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Sivas Divriği TOKİ son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Divriği projesinde yer alan konutların fiyatları 89 bin 429 TL ile 170 bin 914 TL arasında değişiyor. Proje için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Sivas Divriği TOKİ Konutları'nın kura çekilişi gerçekleşti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Sivas Divriği 2. Etap’ta talep uygulaması kapsamında inşa edilen 610 adet konutun kura çekilişi yapıldı.

Sivas Suşehri toki konutları Haberi

Sivas Suşehri toki konutları

Sivas Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel,  yaptığı yazılı açıklamada, ilçedeki toplu konut ihtiyacının karşılanmasına yönelik yaptıkları müracaatın TOKİ tarafından kabul edildiği ifade etti. 


Taşköprü Mahallesi'nde bulunan arsa üzerine 75 metrekare 2+1158,110 metrekare 3+1142 olmak üzere 300 konut yapılacağını müjdeleyen Başkan Yüksel, şunları kaydetti: "Bahse konu toplu konut uygulaması kapsamındaki konutların satış işlemlerinde Ziraat Bankası Suşehri Şubesi bankacılık hizmeti verecektir. 


Konut alıcıları adı geçen şube nezdindeki TOKİ hesabına, 2+1 konutlar için 4 bin lira, 3+1 tipi konutlar için 6 bin lira başvuru bedelini 5 Ağustos 2016 tarihine kadar yatırmaları gerekmektedir." Konut alma şartlarına haiz kişilerden konut sayısından daha fazla başvuru olması durumunda, konut sahiplerinin noter huzurunda yapılacak kura ile belirleneceğini kaydeden Yüksel, "Toplu konutların ilçemizde yapılması için bizlere önder olan, bu konuda bizlere...