29 / 03 / 2024

Sivas Zara arazi

Sivas Zara arazi

Sivas'ın ilçeleri Zara ve Hafik için "Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmeti" toplantısı yapıldı.

3 ildeki arazi ve arsalar 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

İzmir Menemen, Erzurum Pasinler ve Sivas Kangal'da yer alan 9 adet arazi ve arsalar satılıyor. Peki arsaların satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak, Sivas’ta yüzde 50 indirimle 46 arazi satacak!

Milli Emlak Şefliği, Sivas ili, Divriği ilçesine bağlı 46 araziyi satışa çıkardı. Divriği Milli Emlak Şefliği tarafından satılacak arsalar için peşin ödemeye yüzde 20 indirim imkânının sunulacağı öğrenildi.

TOKİ Sivas projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 258 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Sivas projesi için tarih resmen belli oldu. Zara ilçesine tam 258 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Sivas Zara’da 608 bin TL’ye 2+1!

Aylarca duyuruları yapılan 81 ilde 250 bin konut projesi 14 Eylül 2022’de açıklandı. Ucuz sosyal konut düsturuyla yola çıkan proje Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konu projesi. İşte 8 soruda bütün detaylarıyla TOKİ Sivas Zara projesi…

5 ilde arazi toplulaştırması kararı!

Bugünkü 31614 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı'na göre Afyonkarahisar, Sivas, Iğdır, Manisa ve Bilecik'te bazı yerlerde arazi toplulaştırması kararı alındı.

Sivas'ta arazi anlaşmazlığı: 2 ölü!

Sivas ili Yıldızeli ilçesinde arazi yüzündençıkan silahlı kavgada, baba ve oğlu yaşamını yitirdi. Olayda ismi geçen şüpheliler polis ekiplerince yakalandı.

Sivas'ta arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Sivas Yıldızeli'nde 2 aile arasında çıkan arazi kavgasında 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

DSİ 6 ilde arazi toplulaştırması yapacak!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Sivas, Yozgat, Kayseri, Tokat, Kahramanmaraş ve Niğde'de arazi toplulaştırması yapacağını açıkladı. 

Sivas, Yozgat ve Kayseri'de Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar!

Sivas, Yozgat ve Kayseri İllerinde Bulunan ve Ekli Listede İsimleri Belirtilen Yerlerde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına Dair Karar, 3457 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

TOKİ Sivas Zara Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Sivas Ili, Zara İlçesi, Kızılırmak Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivas Zara Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sivas Ili, Zara İlçesi, Kızılırmak Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Sivas Zara'ya millet bahçesi müjdesi!

Sivas Ili, Zara İlçesi, Kızılırmak Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 4 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Sivas Zara'ya 642 konut müjdesi!

AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Zara'da incelemelerde bulundu. Soluk, ilçede yapılması planlanan 642 konut inşaatının 650 günde tamamlanacağını söyledi.

Sivas Zara arazi Haberi

Sivas Zara arazi

Sivas'ın ilçeleri Zara ve Hafik için "Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmeti" toplantısı yapıldı. 


Sivas İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonlunda: İl Müdürü Seyit Yıldız, Sivas Tapu ve Kadastro 20. Bölge Müdürü Murat Palalı. İl Müdür Yardımcısı Musa Kalcbayır, Tarımsal Alt Yapı ve Aıazi Değerlendirme Şube Müdürü Mustafa Yıldırım, Kontrol Mühendisleri, İl Müdürlüğü Yapı Denetim Teşkilatı Mühendisleri ve yüklenici firma yetkilisinin katılımlarıyla Sivas Zara-llafık Aıazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri kapsamında toplantı gerçekleştirildi.


Toplantıda Sivas Zara-Hafık Arazi Toplulaştırma ve Tada İçi Geliştirme Hizmetleri Proje saltasındaki köylerin tesis kadastrolarının eski olması nedeniyle sayısallaştırma çalışmalarında karşılaşılan problemler, sayısallaştırma çalışmalarında dikkat edilmesi getrken hususlar, sayısallaştırma sonrası kadastral altlık kontrol işlemleri için yapılması gerekenler gibi birçok konuda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu....