26 / 04 / 2024

Sivas Zara hafik arazi toplulaştırması

Sivas Zara hafik arazi toplulaştırması

Sivas'ın ilçeleri Zara ve Hafik için "Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmeti" toplantısı yapıldı.

TOKİ Sivas projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 258 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Sivas projesi için tarih resmen belli oldu. Zara ilçesine tam 258 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Sivas Zara’da 608 bin TL’ye 2+1!

Aylarca duyuruları yapılan 81 ilde 250 bin konut projesi 14 Eylül 2022’de açıklandı. Ucuz sosyal konut düsturuyla yola çıkan proje Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konu projesi. İşte 8 soruda bütün detaylarıyla TOKİ Sivas Zara projesi…

TOKİ'den Sivas Hafik’de 240 taksitle!

Türkiye’nin aylardır merakla beklediği TOKİ Sivas Hafik 2022 sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Sivas projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? İşte 8 soruda TOKİ Sivas Hafik 2022 ucuz konut projesinin detayları…

Sivas'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Sivas İli, Hafik ilçesi sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31322 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Sivas Hafik alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Sivas Hafik alt gelir grubu başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Sivas Zara Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Sivas Ili, Zara İlçesi, Kızılırmak Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Sivas Zara Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Sivas Ili, Zara İlçesi, Kızılırmak Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Sivas Zara'ya millet bahçesi müjdesi!

Sivas Ili, Zara İlçesi, Kızılırmak Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 4 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Sivas'taki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Sivas İli, Hafik ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31126 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ'den Sivas Zara'ya 642 konut müjdesi!

AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Zara'da incelemelerde bulundu. Soluk, ilçede yapılması planlanan 642 konut inşaatının 650 günde tamamlanacağını söyledi.

TOKİ Sivas Zara 2. Etap 642 konut ihalesi yarın!

Sivas Zara 2.Etap 1.Bölge 642 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Sivas Zara 642 konut ihalesi 24 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas İli, Zara İlçesi, 2.Etap 1.Bölge 642 Adet Konut , 2 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesini 24 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TOKİ'den Sivas Zara'ya 642 yeni konut!

Yeni konut üretimlerine hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Zara'da 642 yeni konut hayata geçirecek.

Sivas Zara hafik arazi toplulaştırması Haberi

Sivas Zara hafik arazi toplulaştırması

Sivas'ın ilçeleri Zara ve Hafik için "Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmeti" toplantısı yapıldı. 


Sivas İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonlunda: İl Müdürü Seyit Yıldız, Sivas Tapu ve Kadastro 20. Bölge Müdürü Murat Palalı. İl Müdür Yardımcısı Musa Kalcbayır, Tarımsal Alt Yapı ve Aıazi Değerlendirme Şube Müdürü Mustafa Yıldırım, Kontrol Mühendisleri, İl Müdürlüğü Yapı Denetim Teşkilatı Mühendisleri ve yüklenici firma yetkilisinin katılımlarıyla Sivas Zara-llafık Aıazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri kapsamında toplantı gerçekleştirildi.


Toplantıda Sivas Zara-Hafık Arazi Toplulaştırma ve Tada İçi Geliştirme Hizmetleri Proje saltasındaki köylerin tesis kadastrolarının eski olması nedeniyle sayısallaştırma çalışmalarında karşılaşılan problemler, sayısallaştırma çalışmalarında dikkat edilmesi getrken hususlar, sayısallaştırma sonrası kadastral altlık kontrol işlemleri için yapılması gerekenler gibi birçok konuda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu....