19 / 04 / 2024

SMF Mühendislik Hafriyat İnşaat

SMF Mühendislik Hafriyat İnşaat

SMF Mühendislik Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sedat Marhan tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 26 Temmuz 2013 tarihinde Bağcılar, Kemalpaşa Mahallesi'nde kuruldu

Bko Yapı İnşaat Mühendislik Ve Hafriyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bko Yapı İnşaat Mühendislik Ve Hafriyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebubekir Tüncel tarafından kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Atabask İnşaat Hafriyat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atabask İnşaat Hafriyat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Direnç Özdemir tarafından kuruldu.

Ekol Global Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekol Global Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Aksu tarafından kuruldu.

Uzunyol Hafriyat İnşaat Mühendislik Metal Limited Şirketi kuruldu!

Uzunyol Hafriyat İnşaat Mühendislik Metal Limited Şirketi Pendik'te 725 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Kirez tarafından kuruldu.

Tekkalem Yapı İnşaat Hafriyat Mühendislik Mimarlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekkalem Yapı İnşaat Hafriyat Mühendislik Mimarlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Volkan Erim tarafından kuruldu.

Demirözü Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirözü Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Zeki Eşgünoğlu tarafından kuruldu.

Tekno Hafriyat Nakliye Otomotiv İnşaat Mühendislik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tekno Hafriyat Nakliye Otomotiv İnşaat Mühendislik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Koçkesen tarafından kuruldu.

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kuzu Bektaş ve Emin Genç tarafından kuruldu.

Moy Mühendislik İnşaat ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moy Mühendislik İnşaat ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Erman tarafından kuruldu.

Keskinoğlu Mühendislik İnşaat Hafriyat ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskinoğlu Mühendislik İnşaat Hafriyat ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Keskin tarafından kuruldu.

Zeren Altyapı Hafriyat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeren Altyapı Hafriyat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile  Emrah Aşgenaz ve Muhammed Aşgenaz ortaklığında kuruldu.

MYD İnşaat Hafriyat Nakliyat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

MYD İnşaat Hafriyat Nakliyat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yiğit tarafından kuruldu.

SMF Mühendislik Hafriyat İnşaat Haberi

SMF Mühendislik Hafriyat İnşaat
SMF Mühendislik Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sedat Marhan tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 26 Temmuz'da kuruldu. SMF Mühendislik Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü mühendislik hizmetleri vermek proje ve uygulamalarını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. SMF Mühendislik Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, Kemalpaşa Mahallesi, 20/15 Sokak, No:2 Zemin...