28 / 03 / 2024

Smp Gayrimenkul Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Smp Gayrimenkul Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Smp Gayrimenkul Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Saliha Penchers ve Serkan Özer tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Caas Gayrimenkul Turizm İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caas Gayrimenkul Turizm İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Cenk Uygur tarafından kuruldu. 

İznik Gayrimenkul Turizm Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İznik Gayrimenkul Turizm Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım ve Funda Somyürek Berbero ortaklığında kurulu. 

Albaraka Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Albaraka Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Walıd Kaddo, Moustafa Kaddo ve Duaa Alsheıkh Omar ortaklığında kuruldu.

İnfinity Gayrimenkul Turizm Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfinity Gayrimenkul Turizm Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Sheeraz Bilal, Rami Hanano ve Abdullah Ahmad ortaklığında kuruldu.

Şadi Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şadi Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Shadı Naımısarbaghı tarafından kuruldu.

Arya Global Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arya Global Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Emin Özbay Çapık, Erdinç Özdemir ve Tuncay Kadakal ortaklığında kuruldu. 

Trıple M Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trıple M Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muneera Nasser A.Al-Mısnad tarafından kuruldu. 

Mkg Gayrimenkul Turizm Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mkg Gayrimenkul Turizm Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Gülcüoğlu tarafından kuruldu.

Derviş Grup Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derviş Grup Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vehbi Çiftçi tarafından kuruldu. 

Yeşilzirve Gayrimenkul Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşilzirve Gayrimenkul Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 68 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Maasfeh tarafından kuruldu.

Alfuttaim Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfuttaim Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zayed Maryama tarafından kuruldu. 

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. kuruldu!

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu. 

Mahyoub Gayrimenkul Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahyoub Gayrimenkul Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullatıf M.A. Mahyoub tarafından kuruldu.

Smp Gayrimenkul Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Smp Gayrimenkul Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi


Smp Gayrimenkul Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Saliha Penchers ve Serkan Özer tarafından kuruldu. 


Smp Gayrimenkul Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Sirket yurt içinde ve yurt dısında her türlü gayrimenkul almak, satmak, kiralanan gayrimenkuller üzerinde kısa ve uzun süreli kiralama ve isletme faaliyetlerinde bulunmak, komisyonculugunu yapmak, her türlü yapının taahhüt ve insaatını, tadilatını, dekorasyonunu yapmak, yaptırmak ve pazarlamasını yapmak. Yabacıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli arastırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli kamu kurum ve kuruluslardaki islemleri takip etmek. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, isyeri ve diger emlak alımı, satımı, insasına ve kiralanmasına aracılık etmek ve isletmek, danısmanlık, gayrimenkul bilirkisi, eksperlik hizmetleri...