24 / 04 / 2024

Soçi Sembol İnşaat

Soçi Sembol İnşaat

Rus müteahhitlerin yılda bitiremedikleri Soçi Olimpiyat projesi için Türk işadamları devreye girdi. Üstlendikleri inşaatın yüzde 85'ini tamamlandı. Sembol İnşaat tesisin geri kalanını tamamlayacak. 2014 Kış Olimpiyatları Soçi'de yapılacak...

2023'ün 2. yarısı için inşaat metrekare maliyet fiyatları belli oldu! 

2023'ün 2. yarısı için inşaat metrekare maliyet fiyatları resmen açıklandı. Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2023/2 yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 32277 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Funda Ekmekçi Köşe tarafından kuruldu.

Artı Soğutma Sistemleri İnşaat Nakliye Hafriyat Peyzaj Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Soğutma Sistemleri İnşaat Nakliye Hafriyat Peyzaj Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Turgay Yıldırım tarafından kuruldu.

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koch Seyahat Acenteliği Turizm İnşaat Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Burak Koç tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründen hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

İnşaat sektöründen en güçlü 50 iş kadını listesinde yer alan isimler belli oldu. İşte o isimler...

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 2022 yılı şubat ayı sonuçları resmen açıklandı. Peki Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Çiftçi Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftçi Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  200 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Çiftçi  tarafından kuruldu.

Göknar Emlak Müşavirliği Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Göknar Emlak Müşavirliği Ve İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de 360 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Tellioğlu tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Adana Sarıçam'da depo yapımı için inşaat yapı ruhsatı aldı!

Reysaş GYO portföyündeki Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Mahallesi 151 Ada 12 Parsel'deki 46 bin 946,40 metrekarelik arsa üzerinde asma katlarla birlikte inşa edilecek 32 bin 44 metrekare büyüklüğündeki depo yapımı için İnşaat Yapı Ruhsatı alındı. 

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marına Aghayeva ve Mehmet Veysi Çali ortaklığında kuruldu.

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi açıldı!

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Çiftçi tarafından açıldı.

İnşaat sektöründeki hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

Fortune Dergisi tarafından bu sene 11'incisi hazırlanan 'Türkiye'nin en güçlü 50 iş kadını listesi' belli oldu. Peki inşaat sektöründeki hangi isimler 50 Güçlü Kadın CEO listesinde yer aldı?

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

Soçi Sembol İnşaat Haberi

Soçi Sembol İnşaat


Rus müteahhitlerin yılda bitiremedikleri Soçi Olimpiyat projesi için Türk işadamları devreye girdi. Üstlendikleri inşaatın yüzde 85'ini tamamladıklarını belirten Sembol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, "Tesisin geri kalanı yakında tamamlanacak," dedi. 

2014 Kıs Olimpiyatları, Rusya'nın Soçi şehrinde düzenlenecek. Ruslar, tesislerin inşaatına 2009'da başladı. Olimpiyatlar için 41 tesis yapılması planlanıyor. Türk müteahhitlere devredilen inşaatların çalışmalarına hızla devam ediliyor. Rusya'nın Soçi şehrinde 2014 yılında düzenlenecek Kış Olimpiyatlan için Rus firmalar tarafından inşa edilen tesislerin istenen hızda ilerlememesi üzerine devreye Türk şirketleri girdi. Olimpiyatlar için 41 tesis yapmayı planlayan Rusya, üç buçuk yü içinde projelerin ancak yüzde 4,5'ini bitirebildi. Olimpiyatlara yetişemeyeceği endişesiyle arayışa giren Rus yönetimi, yanm kalan projeleri Türk şirketlerine devretti. Projelerin inşaatı Türk şirketlerine geçince tesislerin yüzde 85'i bir yü içinde...