25 / 04 / 2024

Sofa Loca fiyat

Sofa Loca fiyat

150 adet daire ve 6 ticari birimden meydana gelen Sofa Loca Evleri'nde yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Sofa Loca Ankara satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor...

Sofa Loca Ankara teslim tarihi Aralık 2016!

Büyüklükleri 182 metrekare ile 286 metrekare arasında değişen Sofa Loca daireleri geniş aileler için tasarlandı. Sofa Loca Ankara teslim tarihi Aralık 2016 olarak planlanıyor.

Sofa Loca: Ankara'nın en değerlisi satışa çıktı!

Emlak Konut GYO'nun bir Ankara projesi olarak öne çıkan Sofa Loca'da satışlar başladı. Baş Yapı ve Solar Yapı işbirliğinde hayata geçirilen SofaLoca'da fiyatlar 640 bin TL'den başlıyor...

Sofa Loca satış fiyatları!

Ankara Sofa Loca projesinde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projede 150 adet daire ve 6 adet ticari birim yer alıyor. Sofa Loca satış fiyatları şöyle:

Sofa Loca'da 3+1 daireler 656 bin TL!

Sofa Loca Evleri Baş Yapı-Solar Yapı-Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçiriliyor. Sofa Loca'da 3+1 daireler 656 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Sofa Loca fiyatları ne kadar?

Daire tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlanan Sofa Loca Konutları 'nda daire teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Peki Sofa Loca fiyatları ne kadar?

Sofa Loca'da satışlar başladı! 640 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Emlak Konut GYO'nun, Ankara'daki ilk projesi SofaLoca'da satışlar başladı. Emlak Konut GYO güvensiyle, Baş Yapı ve Solar Yapı ortaklığıyla geliştirilen SofaLoca'da dairelerin fiyatları KDV dahil 640 bin TL'den başlıyor.

Sofa Loca Emlak Konut!

Satış süreci devam eden Sofa Loca Emlak Konut projesinde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Proje 150 daireden oluşuyor.

Etimesgut Sofa Loca daire fiyatları!

Sofa Loca konut projesinde yer alan evlerin alanları minimum 180 metrekare, maksimum ise 291 metrekare olarak belirlendi. Peki Etimesgut Sofa Loca daire fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Etimesgut Sofa Loca'da 643 bin TL'ye 3+1!

Sofa Loca Evleri 150 daire 6 ticari birimden meydana gelen 3+1, 4+1, 5+1 gibi geniş daire seçenekleriyle Etimesgut'ta yükseliyor. Proje 2016 yılında ev sahiplerine teslim edilecek.

Emlak Konut Etimesgut Sofa Loca'da yüzde 1 peşinat!

3+1 den başlayan daire tipleriyle inşa edilen Sofa Loca Evleri 150 daire 6 ticari birimden meydana geliyor. Bahçeli ve normal dairelerin bulunduğu Sofa Loca geniş ailelere hitap eden evleriyle dikkat çekiyor.

Emlak Konut Ankara'da: Sofa Loca!

Toplam 150 adet daire ve 6 adet ticari birimden meydana gelen Sofa Loca projesinde açılır-kapanır yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, süs havuzları, fitness center, sauna, Türk Hamamı ve yeşil alanlar bulunuyor...

Ankara Sofa Loca'da daireler sınırlı sayıda!

Ankara'nın gelişen bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde inşa edilen Sofa Loca, Emlak Konut'un Ankara'daki ilk konut projesidir. Proje Başyapı İnşaat ve Solar Yapı imzasını taşıyor.

Sofa Loca'da teslimler Aralık 2016'da!

Ankara Sofa Loca projesi 18 bin 228 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Emlak Konut GYO - Baş Yapı - Solar Yapı imzası taşıyan projede teslimlerin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor.

Sofa Loca'da 643 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara'da hayata geçirilen Sofa Loca'da yer alan daireler 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Sofa Loca'da yer alan dairelerin fiyatları 643 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sahildeki aylık loca fiyatı dudak uçuklattı! 1 yıllık ev kirasına denk geliyor!

Antalya'da sahildeki işletmelerde loca kiralamak isteyenler günlük 3 bin lira, aylık kiralamak isteyenler de 75 bin lira ödüyor. Bu kapsamda, 1 aylık loca kiralama ücreti kentteki en ucuz evin yıllık kira bedeline denk geliyor.

Loca Beşiktaş fiyat!

Kütan İnşaat'ın Beşiktaş'ta hayata geçirdiği Loca Beşiktaş projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Loca Beşiktaş'ın fiyatı ne olacak? İşte Loca Beşiktaş'ın fiyat bilgisi...

Referans Kartal Loca fiyat!

Referans Kartal Loca fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Referans Kartal Loca fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Emlak Konut GYO Sofa Loca yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Sofa Loca projesi 2 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Sofa Loca'nın kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ankara Sofa Loca projesinin kesin kabul tutanağının onaylandığını belirtti. 

Loca Mahal'de eski fiyat yeni yıl fırsatı!

Loca Mahal'de eski fiyat yeni yıl fırsatı başladı. Projede 20 blokta toplamda 1.262 adet konut bulunuyor.

Loca Mahal KİPTAŞ fiyat 2018!

Loca Mahal KİPTAŞ fiyat 2018 haberimizde yer alıyor. İstanbul Zeytinburnu'nda Veliefendi'de hayata geçirilen proje 20 blokta 1.262 konuttan oluşuyor. 

Sofa Loca'da büyük satış başarısı!

Baş Yapı-Solay Yapı tarafından Ankara'da hayata geçirilen Sofa Loca projesinin yüzde 85'i satıldı. Projede yüzde 50 oranında da oturumlar başladı...

Sofa Loca'da hayat başladı!

Emlak Konut GYO imzalı Ankara'daki Sofa Loca projesinde yaşam başladı. Projede 3+1, 4+1 ve 5+1 tiplerinde daireler yer alıyor.

Loca Şişli Konutları fiyat listesi!

Loca Şişli Konutları fiyat listesi 550 bin TL'den başlıyor. Kütan Mühendislik tarafından inşa edilmekte olan projede 2+1, çatı dubleks ve 4+1 konutlara yer veriliyor...

Loca Şişli fiyat listesi!

Loca Şişli fiyat listesi kapsamında projede konutlar 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Loca Şişli projesinde teslimlerin bu yılın sonuna doğru yapılması planlanıyor...

Loca Mahal Kiptaş Zeytinburnu fiyat listesi!

Loca Mahal Kiptaş Zeytinburnu fiyat listesi 651 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimleri 2020 yılında gerçekleşecek...

Loca Mahal Kiptaş fiyat listesi!

Sahil - E-5  arasında konumlandırılan Loca Mahal Kiptaş Kontuları'nın fiyat listesine göre daireler 651 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor..

Sofa Loca fiyat Haberi

Sofa Loca fiyat

Emlak Konut GYO güvencesiyle Baş Yapı ve Solar Yapı tarafından Ankara'da inşa edilen Sofa Loca Evleri geniş daireleriyle ilgi görüyor. Projede yer alan daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor.


Ankara Sofa Loca Konutları Ankara'da Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçiriliyor. Projede inşa edilen dairelerin boyutları 182 metrekare ile 286 metrekare arasında değişiyor.


Sofa Loca ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinat ödeniyor. Kalan tutar yüzde 0,87 faiz oranıyla 120 aya kadar taksitlendirilebiliyor.  


Emlak Konut Sofa Loca Konutları'nda fitness, havuz başı kafeterya, squash salonu, spor salonları, hamam, kapalı yüzme havuzu, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark gibi imkanlar bulunuyor.


Sofa Loca Ankara satılık daire fiyatları!

150 adet konut ve 6 adet ticari birimden meydana...