19 / 03 / 2024

Sofa Loca satılık

Sofa Loca satılık

Baş Yapı-Solay Yapı tarafından Ankara'da hayata geçirilen Sofa Loca projesinin yüzde 85'i satıldı. Projede yüzde 50 oranında da oturumlar başladı...

Sofa Loca Ankara satılık daire fiyatları!

150 adet daire ve 6 ticari birimden meydana gelen Sofa Loca Evleri'nde yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Sofa Loca Ankara satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor...

Sofa Loca Ankara teslim tarihi Aralık 2016!

Büyüklükleri 182 metrekare ile 286 metrekare arasında değişen Sofa Loca daireleri geniş aileler için tasarlandı. Sofa Loca Ankara teslim tarihi Aralık 2016 olarak planlanıyor.

Sofa Loca satış fiyatları!

Ankara Sofa Loca projesinde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projede 150 adet daire ve 6 adet ticari birim yer alıyor. Sofa Loca satış fiyatları şöyle:

Sofa Loca'da 3+1 daireler 656 bin TL!

Sofa Loca Evleri Baş Yapı-Solar Yapı-Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçiriliyor. Sofa Loca'da 3+1 daireler 656 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ankara Sofa Loca Evleri iletişim!

Ankara Sofa Loca Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire fiyatları 643 bin TL'den başlangıç gösteren proje Baş Yapı, Solar Yapı ve Emlak Konut GYO imzası taşıyor.

Sofa Loca'da satışlar başladı! 640 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Emlak Konut GYO'nun, Ankara'daki ilk projesi SofaLoca'da satışlar başladı. Emlak Konut GYO güvensiyle, Baş Yapı ve Solar Yapı ortaklığıyla geliştirilen SofaLoca'da dairelerin fiyatları KDV dahil 640 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut Sofa Loca ile Ankara'ya ilk yatırımını yaptı!

Son 11 yılda 100 bine yakın bağımsız bölüme imzasını atan Emlak Konut GYO, Ankara'ya SofaLoca projesiyle ilk yatırımını yaptı.Emlak Konut GYO, Anadolu'ya Ankara ile yeniden markalı konut projesini taşıyor.

Emlak Konut Etimesgut Sofa Loca'da 643 bin TL'ye 3+1!

Sofa Loca Evleri 150 daire 6 ticari birimden meydana gelen 3+1, 4+1, 5+1 gibi geniş daire seçenekleriyle Etimesgut'ta yükseliyor. Proje 2016 yılında ev sahiplerine teslim edilecek.

Emlak Konut Etimesgut Sofa Loca'da yüzde 1 peşinat!

3+1 den başlayan daire tipleriyle inşa edilen Sofa Loca Evleri 150 daire 6 ticari birimden meydana geliyor. Bahçeli ve normal dairelerin bulunduğu Sofa Loca geniş ailelere hitap eden evleriyle dikkat çekiyor.

Ankara Sofa Loca'da daireler sınırlı sayıda!

Ankara'nın gelişen bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde inşa edilen Sofa Loca, Emlak Konut'un Ankara'daki ilk konut projesidir. Proje Başyapı İnşaat ve Solar Yapı imzasını taşıyor.

Sofa Loca'da teslimler Aralık 2016'da!

Ankara Sofa Loca projesi 18 bin 228 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Emlak Konut GYO - Baş Yapı - Solar Yapı imzası taşıyan projede teslimlerin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor.

Sofa Loca projesi görücüye çıktı!

BAŞ Yapı ve Solar Yapı ortaklığı tarafından Eskisehir yolu üzerinde hayata geçirilen Sofa Loca projesi satışa sunuldu. Emlak Konut GYO güvencesiyle 126 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen proje, Ankara'da yükseliyor.

Sofa Loca fiyat listesi!

Ankara'nın Etimesgut bölgesinde hayata geçirilen Sofa Loca Konutları'nın ödeme koşulları kapsamında 0,87 faiz oranıyla 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. İşte Sofa Loca fiyat listesi...

Ankara Sofa Loca iletişim!

Sofa Loca konut projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 180 metrekare ile 270 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Ankara Sofa Loca iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Locamahal Veliefendi satılık daire!

Kiptaş tarafından hayata geçirilen Loca Mahal projesi "Yerinizi alın, geleceği kazanın" sloganıyla konut alıcılarını bekliyor. Locamahal Veliefendi satılık daire fiyatları 600 bin TL'den başlıyor

Loca Mahal Kiptaş Evleri satılık daire!

Loca Mahal Kiptaş Evleri satılık daire fiyatları minimum 600 bin TL'den başlıyor. Kiptaş imzasıyla yükselecek Loca Mahal Projesi için ön talepler toplanıyor...

Zincirlikuyu Loca Gayrettepe satılık daire!

Zincirlikuyu Loca Gayrettepe satılık daire fiyatları 500 bin TL'den başlıyor. 8 bağımsız bölümden oluşan Loca Gayrettepe projesi 500 metrekare arsa alanına sahip.

Sofa Loca Ankara satılık daire fiyatları!

150 adet daire ve 6 ticari birimden meydana gelen Sofa Loca Evleri'nde yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Sofa Loca Ankara satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor...

Sofa Loca Ankara satılık ev!

Sofa Loca Ankara satılık ev fiyatları 643 bin TL'den başlıyor. 150 adet ev ve 6 adet ticari birimden meydana gelen proje 126 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor.

Emlak Konut Ankara Sofa Loca satılık!

Emlak Konut Ankara Sofa Loca satılık daire fiyatları 643 bin liradan başlıyor. 126 milyon lira yatırım bedeline sahip olan projede daire alanları 180 - 270 metrekare arasında değişiyor.

Sofa Loca Etimesgut satılık!

Sofa Loca Etimesgut satılık daire fiyatları 643 bin TL'den başlıyor. 150 adet daire ve 6 adet ticari birimden meydana gelen projede satışlar başladı.

Sofa Loca satışta! 643 bin TL'ye 3+1!

Emlak Konut garantörlüğünde Ankara Etimesgut'ta yükselen Sofa Loca projesinde fiyatlar belli oldu. Dün ruhsatı alınan Sofa Loca projesinde satışlar başladı. Sofa Loca 150 lüks daireden meydana geliyor...

Bağcılar Batışehir satılık dükkan fiyatları!

Batışehir projesindeki loca daireler 216 bin TL'den, daireler 226 bin TL'den, premium daireler ise 262 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Bağcılar Batışehir satılık dükkan fiyatları...

Sofa Loca Ankara satılık daire!

Sofa Loca Ankara satılık daire tasarımları 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak yapıldı. Yüzde 70'inin yeşil alan olarak tasarlandığı proje, Emlak Konut GYO'nun Ankara'daki ilk projesi.

Ankara Sofa Loca satılık!

Emlak Konut GYO'nun Ankara'da hayata geçireceği ilk proje olan Ankara Sofa Loca satılık daireler; 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi...

Batışehir Loca satılık!

Batışehir Loca satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks olarak tasarlandı. Projede daire fiyatları 233 bin TL'den başlıyor..

Sofa Cadde Üstü Bahçeşehir satılık!

İçerisinde 120 teraslı konut ve 28 adet ticari birim yer alan Sofa Cadde Üstü Bahçeşehir satılık! daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Sofa Loca satılık Haberi

Sofa Loca satılık

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) güvencesiyle ve Baş Yapı-Solay Yapı imzası ile hayata geçirilen Sofa Loca projesinde satışlar devam ediyor. Projede yüzde 85'in üzerinde satış yapıldı. Sofa Loca’da yüzde 50 oranında oturumlar başladı.

Baş Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Baş, "Önceliğimiz elbette ki ileri teknolojilerin kullanıldığı çağdaş ve modern bir yaşam alanı oluşturmaktı. Ama burada yaşayanların komşuluk kültürü ile çocuklarını güvenle büyütebilecekleri bir ortam hayal etmiştik. Bugün de bu organizasyonla sakinlerimizi bir araya getirmek ve birbirlerini tanımalarını sağlamak istedik. Gördük ki çok güzel ilişkiler oluşmuş ve biz amacımıza ulaşmışız. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 

Sofa Loca projesinde yüzde 85'in üzerindeki satış başarısında önemli pay sahibi olan Sofa Loca Satış Müdürü Aynur Taşyürek de 4 ay önce teslimlere başlanan projede yüzde...