24 / 04 / 2024

Soyak Konforia ödeme kampanyası

Soyak Konforia ödeme kampanyası

Soyak imzası ile Kuzey Bahçeşehir'de hayata geçirilen Soyak Konforia projesinde peşinatsız ve ara ödemesiz daire sahibi yapan kampanya başladı. Kampanya 17 Ekim'e kadar devam edecek.

Soyak Konforia'da peşinatsız, ara ödemesiz kampanya!

Soyak Konforia Bahçeşehir projesinde peşinat ve ara ödeme olmadan ev sahibi olma imkanı sağlanıyor. Soyak Konforia'da 2+1 fiyatları 355 bin TL'den başlıyor...

Soyak Konforia Evleri fiyat listesi 2017!

Soyak Konforia Evleri fiyat listesi 2+1'lerde 327 bin TL'den başlıyor. Soyak Konforia projesinde 48 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor...

Soyak'tan hemen teslim Soyak Konforia!

Soyak Konforia'da peşinat 4 taksitte ödeniyor. Soyak'tan hemen teslim Soyak Konfora projesinde avantajlı ödeme planları hazırlanıyor.   

Bahçeşehir Soyak Konforia ödeme bilgisi!

Bahçeşehir Soyak Konforia ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor.

Soyak Konforia ödeme seçenekleri 2018!

Soyak Konforia ödeme seçenekleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Hemen teslimlerin yapıldığı projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Soyak Konforia ödeme bilgisi!

Soyak Konforia ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede toplamda 271 daire bulunuyor. 

Soyak Konforia ödeme bilgisi!

Soyak Konforia ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor.  Soyak Yapı tarafından hayata geçirilen projede 2 blokta 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daireler bulunuyor. 

Soyak Konforia ödeme planı 2018!

Soyak Yapı imzası ile inşa edilen Soyak Konforia'da hemen tapu, hemen teslim fırsatı sunuluyor. Projede fiyatlar 333 bin TL'den başlıyor.

Soyak Konforia'da ara ödeme yok peşinat yok!

Soyak Konforia'da son 80 daire satışa sunuluyor.  Ara ödeme ve peşinatı bulunmayan projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. 

Soyak Konforia'da taksitli ödeme imkanı!

Sitede yaşamanın tüm ayrıcalıklarını sunan Soyak Konforia'da 22 Kasım tarihine kadar kapsamında sınırlı sayıda 2+1 dairelere 3 bin 900 TL, 3+1 dairelere ise 4 bin 900 TL taksitle ödeme yapılabiliyor... 

Soyak Konforia'da peşinatsız, ara ödemesiz kampanya!

2+1'den 4+1'e kadar konut alternatifleri sunulan Soyak Konforia Evleri İstanbul Bahçeşehir'de Kuzey Bahçeşehir projesinin projesinin bir etabı olarak yükseliyor. Projede peşinat ve ara ödemesiz ödeme kampanyası uygulanıyor...

Bahçeşehir Soyak Konforia'da 3 bin 900 TL taksitle 2+1!

Soyak Konforia Evleri projesinde ara ödeme yapmadan ve peşinat vermeden konut sahibi olmak mümkün. İstanbul Bahçeşehir'de yer alan projede ödeme kampanyası 17 Ekim'de sona eriyor...

Soyak Konforia'dan peşinatsız ev fırsatı!

Soyak Yapı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de Kuzey Bahçeşehir projesi olarak hayata geçirilen konutların ilk ayağı olan Soyak Konforia projesinde cazip ödeme kampanyası uygulanıyor. Projede liste fiyatları 333 bin TL'den başlıyor...

Soyak Konforia Evleri 2017 ödeme koşulları!

Soyak Konforia Evleri 2017 ödeme koşulları kapsamında 3 bin 900 TL taksitle 2+1, 4 bin 900 TL taksitle 3+1 konut sahibi olunabiliyor. Proje Soyak Yapı imzası taşıyor...

Deliklikaya Soyak Konforia fiyat listesi!

Soyak Yapı imzasıyla hayata geçirilen Deliklikaya Soyak Konforia fiyat listesi 333 bin TL'den başlıyor. Projede peşinat ve ara ödeme yapmadan daire sahibi olunabiliyor.

Soyak Konforia ödeme kampanyası Haberi

Soyak Konforia ödeme kampanyası

Soyak tarafından hayata geçirilen Soyak Konforia'da peşinatsız ve ara ödemesiz ev sahibi olunabiliyor. Peşinat, ara ödeme, senet gibi toplu ödemeleri ortadan kaldıran Soyak Konforia projesinde 27 Eylül ile 17 Ekim tarihleri arasında peşinat ve ara ödeme yapmadan ev sahini olmak mümkün. 


Soyak Konforia Evleri'nde aylık 3 bin 900 TL'ye 2+1 daire, 4 bin 900 TL'ye 3+1 daire satın alınabiliyor. Bahçeşehir'de yer alan projede 5 bin konut yer alıyor. 


LEED Yeşil Bina Sertifikası'na resmi aday olan Soyak Konforia projesi 3. Havalimanı ve 3. Köprü bağlantı yollarına yakın konumda bulunuyor. Yapılması planlanan Kanal İstanbul projesine yakın mesafede yer alan proje konumu ile gün geçtikçe değerleniyor. 



Soyak Konforia fiyat listesi

84-94 metrekare A tipi 2+1 daireler 333 bin TL ila 389 bin TL

95-99 metrekare B tipi ...